-
Error during initialization:
Unhandled exception caught
Má někdo podobný problem? -
To srovnavas velky platky slaniny na pizze s nefunkcnim mobilem... No tak ocividne te ta slanina sebrala, to jsem nemohl vedet ze jsi takovej fanda... Mimochodem ani nevim co tu resime pane T.G.Matrix *1* No harm done
-
Hmm to je jak kdyby sis koupil telefon, a nejela půlka obrazovky ... taky jim jenom napíšeš mail že máš špatný telefon, nebo ho půjdeš vrátit? Ten chudák číňan tam sedí ve fabrice a skládá telefony a chce si odpočinout a tak jeden odflákne.
-
nenapsal bych to lepe *1* *1* *1* *1*
-
Nehrál, ale je to CoD, tak už je z principu musí tihle borci napsat nějaký žvást.
-
Rok se s rokem sešel, a zase je tu spousta mistrů(pitomců) co hru ještě nehráli, ale už ji hodnotí jen podle názvu.
-
a co by to melo bejt nez cod kdyz to je cod :-) Prestan to hulit..
-
Ha a ted mluvte VY vsichni ty ANTI CODEEECKARI *12* *12* *12* *12*
-
to snad ne
-
A vy už ste to hráli, že hodnotíte. Nebo zas jen typické kecy na CoD.
-
tak já tady ty lidi neznam no, ale myslim, že jsou tu horší...;)
-
Dobrá, ale stejně. Vem si že budes kuchař ty, celej den se ti bude něco sr*t a jednu z 50 objednávek proste odflákneš... Nerikam ze by se to melo prehlizet, ale proste to snist a pak to rict obsluze. Tebe taky prece nekdo hned nebičuje když se v praci zastavis a odpocivas... Taky trosku soudnosti
-
Stahoval jsem hry jako malej, kdyz jsem mel kapesny od rodicu a za to jsme si kupoval pendreky cestou ze skoly. Jakmile jsem si zacal vydelavat tak jsem chtel uz jen podporit lidi, kteri pracuji na necem u ceho stravim spoustu volnyho casu.. Holt je to o moralce a charakteru jednotlivce. Jsou lidi co budou stahovat az do skonání a vsude se tim chlubit a lidi kteří budou těmahle opice opovrhovat... Sam zkus hadat kam patrim...
-
ok takže se tu budou do zítřka řešit sra_ky tipu COD a pak už zas bude doufám rok klid *7*
-
GGG se dávají mínuska z principu ...
-
zajímavé, někdo napíše, co si myslí, a hned dostane kupu mínusků.
tady je fakt nejvíc haterů, co vůbec může bejt a to neříkám,jen proto, že sdílím jeho názor... -
Koukám ty si to tu hodně dáváš :D Ty sis z netu nikdy nestáh film, hudbu nebo seriál. Nikdy sis nestáh žádnou hru? To si v dnešní době jedinečnej úkaz, kterýmu upřímně nevěřim ani nos mezi očima :) Nezastávám se pirátství, ale v omezený míře, s tim, že když se mi produkt líbí, tak autory rád podpořim, proč ne :) Osobně kromě PC pařim taky na PS3, kde jsem do her narval dost peněz a mam fakt jen ty pecky (čistě subjektivně, pro někoho to pecky bejt nemusí), který jsem si vyzkoušel v nějakym demu nebo u kámoše a potom jsem s chutí autory podpořil a stejně tak na PC, ale když demo neni, tak prostě neni zbytí a jak někdo už prones, zajíce v pytli kupovat nebudu :)
-
Práveže tá misia sa mi zatiaľ nejviac páčila.. proste CoD je prehnaná akcia, a to v minulých dieloch mysleli až príliš vážne, tentokrát to zobralo fakt, tak ako to je - CoD sa v minulých dieloch až príliš vážne bralo, žiadna nadsádzka, hrali sa na niečo, čo CoD nie je a to mu zrážalo kolená.. teraz je im to všetko jedno a to je to dobré + to, že človek fakt hlavne strieľa v tomto dieli a o tom to má byť.. proste človek jazdí na koni a druhej ruke má RPG - je to šialené, je to mimoriadne nerealistické a je to mimoriadne zábavné :) takisto + je zato, že je tá misia sa odohráva na púšti, ktorá patrí k tým otvorenejším oblastiam v kampani.. jeden z kladov tohto dielu
-
Miserius ... Já tam chodím protože tam mají výbornou pizzu ... říkám kuchaři se prostě asi nechtělo. To že tam udělali chybu u mě není důvod abych tam přestal chodit ... pizzu sem dostal novou a v pořádku a když se mě nechce dělat pizza doma tak si tam rád zajdu.
-
Yoda *1*