-
Hrát něco seriózního? Ne díky, já si ke CoD chodím odpočinout a vyblbnout se, ne prožívat skutečné utrápy války. Ke tvému tvrzení o grafice dám jen poznámku ať si zajdeš na oční, protože tvoje srovnání nemá absolutně žádnou váhu. A k dalším poznámkám jen dodám, že CoD byla, je a bude HRA, ARKÁDOVÁ HRA a každý, kdo ke značce po devíti letech přistupuje s očekáváním něčeho jiného je s prominutím i***t.
-
mozno hej ale to bol bussiness tah lebo na konzolach zarabaju, ano mna to tiez serie ved ale tak vedia preco to robia......ale dej, hratelnost, grafika + nejake tie upgrady nanosiutu boli na silnej urovni :) sice na jednotku sa nechytaju ani zdaleka mozno aj graficky dokonca ,ale henten COD black ops II... to je ubohe cele... sak mi zle bolo z toho jake to je cele odflaknute a skaredé
-
Ne Crysis II si zaslouží maximálně 7/10 za to, jak zkurvil značku Crysis a přizpůsobil ji konzolím......
-
Protože Hitman je zklamání? Možná proto? Protože kdysi Hitman byl o svobodné volbě a takřka neomezených možnostech. Teď už nikoliv. A já bych pro změnu chtěl vidět zase tebe. Uhrovitý, 15ti letý chlapeček?:)
-
Skutečně? Já jsem MOH hrál. No 15 minut jsem stál na římské a čekal, až mě sundá odstřelovač. Spolužák tvrdil, že mě zabije do 10 minut, já tvrdil, že nikdy. Po 30ti minutách jsme ho nakonec milostivě nechali sestřelit i s tou budovou. Hra je spíše hrou na bourání dveří než akční FPS. A grafika není všechno, když AI nepřátel je ještě horší jak v COD a vypadají jako kdyby msto mozku a vojenského výcviku měli řídit zmrzlinové vozidlo. Navíc na nejtěžší obtížnost je v MOH zemřel až v předposlední misi a to jenom proto, že jsem granát hodil "šikovně" o zeď.
-
nehnevajte sa ale hodnotenie 8 si zaluzi crysis II napr ale takyto odpad? troska sa vzchopte a majte uroven nech si udrzite citatelov :) to jako co ste hodnotili? sak to je otras graficky prepadak, plus ten engine, otrasne lietanie guliek, pohyb objektov... uplny fail...
-
Zahraniční kritika? Sranda:) Sice umím skvěle číst slovensky a slovensky i rozumím, ale nikdy nemám to srdce číst ty "vaše" slovenské magazíny. Občas to tam totiž vypadá jak maďarsko-slovenské války a počet trolů (GGG, cody či Jindřišek) je mnohonásobně vyšší u Vás:)
-
To nás vždycky strašně potěší, když přijde někdo zhodnotit naši úroveň ze zahraničí :)
-
tak to by si sa mal prebrat kamo a zacat hrat nieco seriozne .. lebo toto vyzera ko freedom fighters co som hraval na Pentium 1200 pred 6rokmi , uplny fail cela hra... gulky lietaju jak debilne skaerde to je cele spracovane narazy autt lietanie objektov... grc.... 5/10 max tato hra je hodna a za 9,90€ to mozu predavat v Tescu
-
ztotoznujem sa s tvojim nazorom len by som tam doplnil ze to CO JE za ubohu zobracku grafiku? som po 15minutach odpadol z toho a vymazal to z disku... hry graficky vyzeralu hentak pred 5rokmi .. to nechapem ako co vypustili .... tuto hru by som hral za trest :D .... a hodnotenie 8 ?????? prepacte ale chcel by som,videt vasho recenzenta co dal 8 tejto shitovici a na hitmana dal ledva 8 a kyda na to....
-
Koukal jsem po internetu a mělo by se to stávat jen v případě payback killu, jinde jsem viděl, že s tím má co dočinění nějakej perk. Každopádně to není standardní věc:).
-
ty nebudes tiez najinteligentnejsi ako tak pozeram na tie tvoje hrubice *1*
-
No zajímavé:)Recenzi jsem si přečetl, přečetl jsem si i zahraniční tisk a hru jako celek hodnotí více než kladně. Asi po letech zainvestuji opět do série CoD. "Tupá" koridorovka mi chybí a délka herní kampaně 7 hodin na střední obtížnost je zlepšení o 60% oproti minulému dílu. Zlobí mě sice stále grafika a naprosto nelogická nepodpora Directx 9, ale to asi zkousnu. Počkám, jestli budou nějaké fánoční akce a pak se rozhodnu. Nebo koupím po Vánocích. Ale pokud je tedy pravda, co ostatní píší, tak jsem jenom rád, že se tam konečně někdo chytnul za hlavu a udělal změny. A navíc Zombii mód pro BO podle mě patří k jedněm z nejlepších:)
-
Ano, můj výběr her je úzký (staré srdcovky, CoD, AC, kdysi NfS a MoH, Star Wars hry a pár dalších), a i proto je mé hodnocení vysoké, protože vlastně srovnávám díl k dílu, ale osobně mě nenapadá věc, kterou bych hře vyloženě vytknul. Možná jsem ovce, možná ne. Co by jsi ve hře udělal líp, aby to uspokojilo tvé ego?
-
Ludia z mnohych komentarov tuná mám pocit, ze niekori nie su normalny. Pretoze uroven niektorych komentarov je asi taka akoby to pisalo desat rocne dieta. Prepacte ale po precitani si co mnohy pisu to tak vizera.
-
No nevím. Všichni jsou stejní. Ke každému článku tapetují jen z principu.
-
Pises to u vyberi zbrani pred misiou ako nejaka novinka...Vsak uz to malo mnoho hier predtym...ze parada.No neviem mne toto dielko COD pripada ako rip napadov a plno veci je tam priam absurdnych az sa na to neda pozerat , pche ze singl parada...pre ovce akurat
-
Plne suhlasim a kazda ovca tomu dava 8/10 a viac.A taky MOHW zhodili ako najhorsiu hru vobec v tomto roku...Nechcem chranit ale MOHW mi pripada stale lepsie ako toto "vizionarske dielo"...
-
Vážně ještě někdo může dávat hrám s názvem CoD tak dobré hodnocení? Musím se otázat, hrál jsi/jste to? opravdu?
Já to hrál, ne celé, vydržel jsem to do té parodie na strategii, kde jsem jako reaper neustále dělal "assuming control" do různých divných lidí a strojů. Už přetím jsem byl dost vykolejen z toho, že se na koních proháním pouští s raketometem v ruce a sundavám vrtulníky a tanky jakoby byly z papíru a to ještě na běžícím pásu přede mnou.
Jediné, co tato hra může nabídnout, jsou některé dobře naskriptované scény, toť vše...a vizi budoucnosti zbraní a všech těch divných věcí kolem....no vůbec.....to si zase někdo pohrával s myšlenkou jaké to asi bude, lítat ze stranu na starnu z extrému do extrému.
Osobně jsem si myslel, že Black Ops bylo to nejhorší, co dokázali se sériemi CoD udělat, byl jsem vyveden z omylu, Black Ops 2 nasadilo korunu vší té demenci a nesmyslnosti, Black Ops 2 kvalitativně nemá cenu ani 150,- Kč, je to výsměch snad každé střílečce a hlavně i selskému rozumu. -
tvůrci MOH:AA jsou de facto tvůrci COD 1, takže kopírovali koncept sebe sama.