Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Black Ops III si v multiplayeru bere nápady od všech konkurentů
17.8.2015 | Aleš Smutný
92 příspěvků
-
CoD je objetivně kvalitní a dobrá hra. Že to nejsi schopnej vidět, je holt ukázka toho, že hrám lejno rozumíš.
-
bude jenže ješte není. co je špatneho na tom mít v jednom žánru vic alternativ
-
Tak nevidím důvod nesáhnout po UT....Navíc bude nový díl a podle ohlasů navazuje tam, kde skončil UT 2004. Takže důvod pro pořízení CoD jako alternativy k UT je nesmysl.
-
Co to meleš? Ty tu meleš něco o kvalitním CoD. Nesměji se ti, protože to hraješ, ale protože meleš z cesty.
-
Mne se to líbí, sice to není muj šalek kavy ale nadavat na to nebudu. Pravda, nekdo ma možna rad víc reality ale berte to tak že tohle defakto jakoby UT.
-
Milý vyčouzený krátkozobáku. Mám se tedy cítit být vinen za hraní hry a její kampaně?
Vskutku, úžasná morálka dnešních zaprděných herních generací. -
Ne, jenom blbé. Navíc hrát poslední dáky CoD (OD MW2) kvůli SP může vážně jenom "člověk" jako ty. Poslední dobrý MP v CoD byl v MW1. Pak už to šlo vesele do hajzlu na úkor "rychlosti" a "efektivního" skákání jak nafetovaná fretka, co si místo gramu koksu dala celý náklaďák. Navíc podle toho videa to vypadá jako horší kopie Titanfall, navíc bez bitevních robotů.
-
A co je na té hře ta špatného? Hrál jsem od CoD1 po Advanced warfare na singleplayer scéně, takže vím, že CoD je kvalitní hra. Tak mě zajímá názor, kde vidíš nějakou nekvalitu v novějších dílech. Protože všechno co vidím v tom gameplayi jsem už vždycky dávno mohl hrát (Doom, Soldier of fortune). Ale ta zábava je taková sviňa. No není to krásný?
-
Díky za objektivní kritiku.. Máš úplnou pravdu. Výraz "ovce" zde opravdu není na místě.. Jsem rád, že jsem se dnes takto "spálil", vezmu si z toho ponaučení a příště se vyhnu nejen tomuto výrazu, ale radši i diskuzi na téma COD *4*
-
JJ, o Verdunu jsem si nějaké recenze přečetl, bohužel posledních 20 let nehraji na PC (zabte mě), poslední moje hry na PC jsou Wolfenstein 3D, Duke Nukem 3D, Doom a Descent. Potom jsem přešel na stejšny a už u toho zůstal, myš je na ovládání supr, ale z klávesnice jsem dostával křeče, jak se říká, starého psa novým kouskům nenaučíš a stejně už ani není tolik času.
Každopádně, pánové, uznávám, že na tomto portálu jsou fundovanější diskuze než na konzolistovi *3* -
jestli se můžu zeptat, co je na té hře tak dobrého?
Hrál jsem od CoD1 po CoD4 na PG scéně, takže vím, že COD byla kvalitní hra. Tak mě zajímá tvůj názor, kde vidíš nějakou kvalitu v novějších dílech. Protože všechno co vidím v tom gameplayi, jsem už dávno mohl hrát ve hře Brink (2010), která byla fiasko, ale hratelně stejná -
To by byla takova pecka jestli by nekdo mel koule poradne zpracovat WWI, to bych radosti vyskocil z kuze. Jediny co je v soucasnosti z tohoto obdobi k mani je Verdun, kerej je vsak taky moc dobrej kdyz prekousnes pocatecni frustraci, nez se naucis jak nato.
-
Jasně, díky za tip. :-) Jen si úplně nemyslím, že jednoduchá hra pro "starý páky" by neoslovila širší publikum...Mrkni třeba na počet hráčů Counter Strike. Jednoduchá hra, skoro až moc (herním mechanizmem a nemožností normálně mířit) a kolik lidí to hraje. Zkrátka by stačilo vyrobit hru s co nejjednodušším herním mechanizmem, zajistit dostatek serverů a tím plynulost hry. Jasně, zkoušel to třeba Warface, ale... CoD je hodně specifická, co se pohybu, míření a "pocitu" z ovládání postavy týká, že se jí nikomu zatím nepovedlo pořádně napodobit. Pokaždý, když jsem zkusil po hraní CoD jinou střílečku, tak mi pohyb postavy přišel divně nemotornej. Nevím jak to popsat, ale zkrátka je pohyb v CoD správně arkádovej. A nemyslím hopsání přes baráky a levitování, ale běh, chůze, míření, skákání... Trošku se tomu přiblížil Homefront, ale to už taky moc lidí nehraje.
-
Sice mě COD bavíval ještě u BO2 (Prestige 6, hodiny nevím), ale raději mám BF3 (2000 hod) a stále hraji. Čekám na BF5 nebo BFBC3 a možný restart COD série třeba od 1, světové *1*
-
COD mě už nějakou dobu neberou, ale nechápu co je špatného na tom, že existují lidi, kteří si užijí střílení v koridoru? :-) Jednou za čas se vystřílet ve hře filmového střihu, proč ne :-) Vše co si vyjmenoval jsou sice skvělé hry, ale všechny budou asi neuvěřitelný žrout času. :) COD dá jistý pocit uzavření po pár hodinách a kvuli tomu nejsou ovce :-)
-
Nemuzu si pomoct ale opravdu to na mne pusobi jako Quake 3: Arena bez itemu na mape, stejna rychlost, stejne pohybove schopnosti (byly tam ruzne urychlovace a pasy, takze "skoro" stejne), tudiz zmeho pohledu by to snad i mohlo byt neco co by mne zajimalo si koupit.
Prece jenom mi trochu chyby si poslechnout kdo co mel s moji matkou, nebo to ze jsem strasnej cheater *1*
Holt k novemu PC si nadelime COD a potrolime deti *1* -
Definice šílenství? Pořád dokola dělat stejnou věc a očekávat změnu výsledku... neplatí pro CoD *5*
-
Paradoxně pro tebe, ono je stále dobrou hrou.
-
Jednoduše radši nikomu neříkej, že je ovečka. Tohle označení se stalo (zvláště v internetových diskuzích) strašlivě nadužívané a ještě k tomu je použité většinou špatně. Tím že VŠECHNY hráče CoD označíš jako ovce, sám sebe začleňuješ do velmi početného stáda lidí, kteří všem nadávají do ovcí, aniž by chápaly význam tohoto slovního spojení -> sám sebe tedy kvalifikuješ jako onu "ovečku".
Za stádní chování se dá označit situace, když si nové CoD koupí Adam jenom protože se to líbí Bohoušovi a Cecilovi. Nikoliv situace, když si nové CoD koupí Bohouš, protože se jemu osobně zkrátka libí. -
Legenda praví, že prý v dávné historii bylo CoD dobrou hrou.