Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Black Ops (multiplayer) - recenze
17.11.2010 | Dan Vávra
118 příspěvků
-
Kdybych chtel hrat nejaky povedeny multiplayer fps na pc co by ste mi doporučili? je tohle fakt nejlepší a nejhranejší multi? ja se v tom moc neorientuju
-
-
Pokud chceš válku tak BF nebo ARMU...
Pokud chceš zběsilou střílečku bum bum ratata tak COD BO.
-
-
Ja vas fakt nechapu
Hra je o tom jak se hraje - uz vidim jak cucite na to jak textury navazujou na sebe... Ano je to nesvar, ale hra vypada opravdu dobre i tak
stejne kdyby byla grafika lepsi, tak 80% z vas to nerozjede a budete hrat na mensi detaily, kde to bude vypadat stejne..... -
-
naprostý souhlas! myslím, že když střílím-nehledím kde co nesedí-snažím se trefit soupeře a na rozhlížení kolem moc času nemám...(pokud teda nejsu týpek,co si na svůj 1.frag počká 3min schovaný někde v rohu téměř nedýchající *1*
-
-
Aha takže takovej cod1 by ti vlastně vůbec nevadil jestli to chápu dobře?
-
-
No právě že tuhle hru většins lidí nerozjede... A to i když ty požadavky splnuje...
A grafika i tak stojí za starou belu... Na rok 2010 -
no prave tak ja k hra vypada tak by na to mela stacit jednojadro a 7600GT.
-
-
jasny to muze bejt uplne jinde.
-
Ludia su najhlupejsie tvori na zemi. Nijaky iny sa nezaobera debilinami a snazia sa zit.
-
-
A proto se tu zabýváš diskusí cizích lidí o něčem, co tě nezajímá...
-
-
Schhh.. Vy tady resite grafiku, a vubec ne to, jak je hra balancovana (to v mw2 chybelo).. mw2 byla hra pro casual hrace a radoby dobre decka. Zato black ops je opravdu o skillu a je to hodne competetive.. takze hra pro me.. B_B
-
-
Prosím co na COD BO je o skilu? Když 50% fightu neni nic víc než náhodilé bum bum ratata z očí do očí nebo šermování nožema jak ve Star Wars?
-
-
Přesně tak, vždyť je to zabíjení spíše o náhodě (komu zrovna skočíte za záda) a rychlosti myšítka než nějakých zkušenostech... Zkus si chlapče (TheAshelia1128) zahrát Armu, klidně i SP a zjistíš co jsou to zkušenosti z FPS hraní. A pokud je to moc těžké (chápu - přeci jen je to něco úplně jiného se plazit skrytý v trávě a střílet na kilometrové vzdálenosti) tak zkus Battlefield 2 (Bad Company ne, to už je opět hodně casual) a potom mluv prosím o "skillu".
-
-
-
hahaha ja vedel ze to nebude sahat mp Halo: Reach ani po kotniky a dokonce ani po paty
mp BO je proste spousta napadu smichanejch dohromady ale vyslednej dojem je celkem amaterska slatatina podle toho co popisuje dan vavra
takze kdo chce opravdu kvaltni mp hru, vlastne nejlepsi scifi mp hru soucastnosi, ten vyzkousi Halo: Reach
**a verte mi uz jenom kvuli H:R se vyplati koupit xbox
diky Akaji *1* -
-
No vidis, tohle je ciste subjektivni pohled. Ja bych treba kdybych chtel kvalitni MP o Halo ani okem nezavadil. Singl mam celkem rad, ale MP mi nesedi ani omylem.
Naopak multak v BO mi celkem sedi, gameplay je rychlejsi nez v COD4(5) a pomalejsi nez u MW2, proste tak akorat.
Mapy jsou vyvazene a jak je uvedeno v recenzi, proste nenajdes misto, odkud by te nekdo nedokazal dostat. (teda krome nuketown, ta mi na TDM leze krkem)
To, ze okopirovali nejake komunitni fce z hala (ukladani zaznamu z hrani, sdileni obsahu, ...) je aspon v konzolove verzi COD novinka a fakt supr vec. U tech zaznamu se clovek kolikrat supr pobavi.
Spolu s rozsahlou customizaci postavy je tohle apon pro me dalsi evoluci serie COD. Neni to reloluce, ale zase se to cele posunulo o kus dal. Osobne bych tomu dal tak 8-8,5/10 (xboxova verze). Jiste jsou tu porodni bolesti, ale hra se updatuje skoro kazdy den a chyby pomalu mizi. Jsem presvedcen, ze kdyby se konecne vratili k verejnym betatestum tak by start dopadl mnohem lepe a v hodnoceni by se to odrazilo.
Jenom by me zajimalo, proc se porad nekdo snazi COD s necim porovnavat, ten Medal jeste chapu, ale Halo, Arma, OF jsou uz uplne mimo. COD je tak trochu specificky arkadovy zanr, ktery si nikdy na realisticnost nehral, Halo je scifi omalovanka s vybornym singlem a specifickym multakem a ty ostatni se zase do toho strileni snazi dostat trochu realna. Srovnavat je ale nelze. -
-
Kdybys o Halo nerekl ze je to omalovanka tak bych ti dal +.
-
-
JA s vyjadrenim dotycneho naprosto suhlasim strielat ruzovkaste lasery a barvickovo zelenkaste granaty sa mi protivi a berem to ako obrovske minus serie halo
-
Na +- nehraju, pisu jak to citim. Krome toho, omalovanka to shrne rychleji nez se rozepisovat o prebarvene stylizovane grafice, ktera ale neni vubec spatna, mam rad kdyz si nejaka serie drzi svuj styl. Kdyz to tak vemu, tak zrovna kvuli grafice jsem se hala v diskuzich zastaval snad nejvic. Vzdy kdyz vyjde novy dil byvaji treba zde na tiscali "supr" diskuze.
-
-
-
Nejdříve jsem přeobjednanou bundle edici Blackops a Slim, ale naposlední chvíli jsem změnil přeobjednávku a šel do rizika s Halo: Reach. A nejsem vůbec zklamán. Singl mi přišel naprosto parádní a perfektní zakončení série. Co se týče MP tak ten mi přijde trochu rozporuplný, ale to bude asi tím, že jsem lamka a mám xbox teprve pět dní, takže to ovládání nemám ještě v rukou. Vždycky, když někoho pořádně našiju, tak ten mi pak pod nohy hodí granát díky kterému já chcípnu a on ne. Nebo občas je týpek sedm metrů ode mě, pak najednou hodí sprint a nabashuje mě. Jenom trochu nechápu ty možnosti customizace, jestli tam jsou opravdu k něčemu nebo jenom ze stylistického hlediska.
-
:) Hazjle:) Bohužel jsem fanoušek PS3. Ale Halo:Reach ti neuvěřitelně závidím:)
-
-
jasne na KZ2 taky nedam dopustit je to vlastne odpoved sony na Halo
nejlepsi mp akce na ps3, ale proste Halo je jeste o level dal a kazdej kdo ho po netu zkusi si ho ZAMILUJE *2* a zatim si stojim jako ze se akaji menuju *1*
-
-
-
No bohuzel musim rict ze CoD BO je pro mne dosti velkym zklamanim. Po graficke strance i po strance te hratelnosti. Proste Infinty Ward meli recept jak veci udelat tryarchu chybi. Kdyz sem si porovnal MW2 a BO graficky tak MW2 vypadalo o dost lepe a bohuzel to same plati i o hratelnosti. BO sem singel dohral a znova bych ho uz nehral ani omylem, MW2 sem singel dohral 5krat (kdyz nebyl net) a Multiplayer me vyslovene bavil. Kdyz to vezmu ze sveho amaterskeho pohledu, kdy me zajima jak to vypada a jak mi to prijde kdyz hraji, tak BO je tezky propadak oproti MW2 a toho nazoru je vic lidi. Cili muzete me ukamenovat ale stojim si na tom.
-
O_M_G.. Proc, pro boha na nebi, recenzujete PC verzi. PC verze ma 50000 lidi online. U nas na xboxu bylo pred trema dnama vecer 3,6 milionu. Na PC v tehle dobe kazdej sere.. proc radsi nerecenzujete konzolovou verzi, ktera je zaprve mnohem lepsi, zadruhe - nekasle se na ni. A taky je tam skvela komunita.. ach jo, ceskoo :/ *6*
-
-
na pc kazdej nesere, to jen my mame na vyber co hrat a nemame jen dementni cod pro konzolovy blbouny jako jsi ty. miliony lidi hraji treba wow nebo starcraft 2 *6*
-
-
Tak tak....
A když už za tu pc verzi chtěj 1400KČ tak argument že je to pro xbox mi fakt nestačí...
-
-
-
Jak otevřit zbraně
-
A já myslel že se to menuje CoD7 recenze multiplayeru, ne CoD7 vs MoH...
-
-
Kdyz pises recenzi, mel bys srovnavat, jinak to recenze neni.
-
-
*1* *1* ty jsi dobrej šašek *1* musíš srovnávat, ty woe, ty jsi to zabil *1*
-
-