Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano šaškárna to je to slovo které tě vystihuje. Nepřipadá ti divné že hodně lidí chce aby se vrátily časy CoD 1 proč to asi chtějí? Nevíš?
  • Já bych mu ty dvě čárky v souvětích i odpustil. Nebuďme hnipopiši.
  • Takže když někdo udělá něco co je blbost, tak mu to nikdo nemůže říct protože by to sám neudělal?? Navíc poslední CoD je skutečně ubohý *8* skoro stejné zklamání jako Mafie II
  • Promiň, na tebe už neplivnu, došly sliny. Noha už mě taky bolí. A příště líp čti, rozhodně nereaguju na každýho, komu se BO nelíbí.
  • Zato ty tvoje věčný osobní urážky zvedají hodnotu diskuze.
  • Kdepak fanatismus *1* V téhle šaškárně jsem ochoten pokračovat klidně dokud nepůjdu spát, nebo dokud onen dotyčný nepochopí tvoji poslední větu a přestane dělat trolla.
  • No jen pokračuj zatim ti to jde skvěle vždyť já se ani nemusim moc snažit strapňování a plácání blbostí ti jde samo.
  • Což to je jasný ale nevěděl jsem o tom že se Activision snížil i k takovýhle reklamě.
  • Juj ty bys mě pobavil. Prej můžu dát jen jeden. No tohle tu vážně řešit nebudu. A pokud chceš, abych byl ticho, zmlkni sám. Než začneš na někoho ukazovat, podívej se do zrcadla.
  • Chtěl jsem si taky koupit COD na multiplayr ale po zahrání mě na to přešla chuť,tak jsem šel do Bad company 2
  • proboha co to je za cloveka ten Tajnej?...kope a plive na kazdyho komu se nelibi co se z CoD stalo...
  • Nic ve zlym ,ale to co tady na 2 strankach predvadis uz zacina hranicit s fanatismem.COD:BO ti prijde jako nej MP FPS,to uz tady myslim vsem doslo,tak proc pokracovat v tehle saskarne?
    Ze ti to stoji za to.
    Kazdy at si hraje co ho bavi a pokud nekdo ma nazor ,,ze cod je blbost tak ma na to pravo stejne tak jako ty mas pravo si o tom myslet ze je to skvela hra.
  • Jestli tohle řekli tak byli podplacený *3*
  • To fakt řekli že se blíží k realitě???????
  • To na co se zmůžeš tu předvádíš u dlouho. A mimochodem pokud sis nevšiml tak mínusů máš většinou hned několik ale já ti mohu dát jen jeden. Že ti ho dám nebo nedám je mé právo proto to tu taky je a nějaké uspokojení s tím nemá co dělat. Laskavě si nepleť brekot s vyjádřením názoru.
  • Nauc se cesky pitomce a pak tu predvadej svuj oralni prujem.
  • Nekdo se tady pozastavil nad tim ze cely jeden rok!!! hral MW2 az do prichodu BO! A to bude hrat zase do podzimu nez vyjde dalsi "novy" dil, a s kazdym novym dilem napise jak ten predchozi stal za houno.. Pak tady nekdo psal ze cod je tak uspesne ze se hraje cely jeden rok, a ze snad neexistuje hra ktera by mela delsiho trvani na MP scene.. Co takovi lide co uz 10rokem hrajou CS? U nas v CR neni cod komunita vetsi nez treba CS komunita .. ale v zamori hraje COD kazdy kdo ma ruce a TV (vubec bych se nedivil kdyby 5/4 hralo na konzoli) a proc? Reklamy kam se podivas, to hype je neskutecne, v tv jsem videl reportaz z nejake vojenske zakladny jak clenove USMC cekali na pulnoc az si budou moct koupit MW2, podle jejich slov hru ktera ma hodne blizko k realite. Nevim kolik jim za to zaplatili
  • je to jednoduche ten kdo hral jen singl plive, ten kdo muze hrat mp ma opacny nazor :) best FPS pokud by se hodnotil jen singl je totalni vysmech. ja ho teda ani nedohral, ale tam snad prestavku mezi strilenim vyplnuje zase jen strileni do nekonecne respawnujicich se nepratel a to uz se opakuje nekolik dilu ... viz nedavna trefna recenze...
  • Co ty můžeš vědět, co zmůžu a co ne? Čeho si myslíš, že tímto svým brekotem na games dosáhneš? Jedině mých reakcí a svýho uspokojení, když mi na koment hodíš mínus.
  • on to nepochopi :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit