Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Black Ops se chlubí astronomickými čísly
3.1.2011 | Aleš Smutný
164 příspěvků
-
No abych to nějak uzavřel. Doufám, že se už CoD nikdy nezmění. Ztratil bys totiž smysl života.
-
Crook: A vo vo vo tom to je.
-
Tak panáček je takto zaměřen...
-
*1* *1* *1* bingo *1* *1* *1*
-
Mě už dávno a co ty? Stylem jakým se tu projevuješ hádám že tě to teprve čeká. Nic jiného než podpásovky od tebe nelze čekat argumenty ti došli už dávno pokud jsi je vůbec kdy měl.
-
To neni pouze můj pohled nekvalita této hry je jasná už z technického hlediska a o tom se nedá diskutovat pouze jedna možnost je správná. Pokud se ti líbí i takto odfláklé hry je to tvoje věc ale nemusíš se tu projevovat stylem jaký tu už několik hodin předvádíš.
-
Call of Duty: BLACK COCKS
-
To uz se tu resi i Lady Gaga? : D To to tady asi bude horet jeste dlouho..
Teda souhlasim s tim, ze zrovna kvalita hudby se objektivne moc merit neda, ale rict "kdyz to maj lidi radi, tak to musi bejt kvalitni" je teda nazor hodnej krale vsech "followeru" : ) Ale resit tady jeste to, ze lidi jsou proste jen ovecky... ..to uz by bylo asi fakt moc.
Stejne verim, ze kazdymu s fungujicim mozkem je jasny, ze recept uspechu LG fakt neni o hudbe, ale o tom nestydatym "attention-whoringu" .. Kdyz ji to lidi zerou.. Ja bych se ze sebe za ty prachy asi taky delal absolutne dekadentni hovado.. -
Tak u hudby, to se nechám poučit. Na to máš nějakej metr? Nebo se to váží? A nebo nějakej chytrej pán v "Daily Planet" napíše, že tohle je dobrý?
-
A tobě už sestoupila varlátka ? *1* (sorry trošku podpásovka, ale nemohl jsem odolat)
-
keny11: Ne, snažim se pouze nabídnout názor z druhé strany na tuhle (z tvého pohledu průměrnou) hru. Víš, na světě jsou lidé s odlišnými názory. A pokud se ti ta hra opravdu tak nelíbila, určitě jsi všechny své výtky zaslal Treyarchu, aby na nich do příště zapracovali. Tady svoje ublíženecký nálady nevyřešíš.
-
Ale jo ono to i některý lidi baví jsou většinou ve věku 12 až 18 let. Mam sice rád střílečky na odreagování ale tohle je už trapný. Na to kolik peněz na každém dílu vydělají neni vidět nějaká snaha o zlepšení. A navíc lidé kteří jsou ve věku který jsem napsal ani nemají vlastní peníze všechno jim koupí rodiče takže ty to neřeší už vůbec.
-
Kvalita se rozhodne neodviji od toho, kolik lidi je za to ochotno zaplatit. At uz to jsou hry nebo hudba.
-
MW2 i Black ops stojí pěkně za HOVNO.Kde sou ty propařený noci s clanem u suprovýho mw1 a cod 2 :/....mw2 to všechno uplně zruinovalo....snad 1 z 5 lidí je hacker,žádny dedikovaný servery,debílni iwnet....R.I.P kvalitní COD...dneska to je všechno pro 10ti letý kokoty na xbox a jen pro cash port na PC.Aspoň mw2 bylo,MP v black ops je stereotipní nuda...asi stejná jako cod5.
-
Chlebová plíseň zachránila tolik životů...
-
No hlavně že ty jo. My jsme spotřebitelé a pro nás jsou ty hry dělané takže my je i můžeme hodnotit.
-
keny11: Ty seš mi vážně zajímavá existence. 65 postů o hře, která tě vlastně zaujala jen tím, že se ti vůbec nelíbila...
-
Ne ty jsi tu žádnou hru nehanil právě naopak zuby nehty se tu snažíš obhajovat tuhle podprůměrnou hru a děláš z ní něco co už dávno neni.
-
Podívej neustále se můžem dohadovat že je to špatné,že je to dobré.
Problém je úplně někde jindy.Nejvíce mě štve to že vývojáři se nesnaží tu hru posunout dál.
Kde je nějaký posun v grafice(ta šla směrem dolů v BO),ve fyzice(nulová),ve znovuhratelnosti(COD 1 jsem dohrál tak 6x),v umělé inteligenci(zlatý far cry).
Hra by měla člověka hlavně bavit,od toho hra je.Nevěřím že existuje člověk co ho BO baví.
(Člověk co koupil BO: doprdele co jsem to kupil za kokotinu,no nic, musím jim napsat na forum že je to boží abych nevypadal jak janek co dal co tohle 11kil.Na steamu dokonce 60eček,to je lichva)
Klidně si to hrajte, ale jako warez a nepodporujte takové studio tím že si to koupíte.
Pokud se toto nezmění, tak COD bude furt stejná *12* árna.
Sám si kupuju org. hry u kterých vím že vývojáři do toho něco dali abych je podpořil. -
Nemusim umet upect chleba, abych poznam, ze je plesnivy.