Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Black Ops se chlubí astronomickými čísly
3.1.2011 | Aleš Smutný
164 příspěvků
-
Nesnáším ty co říkaj že je to totální píč..... protože sami by nci takového neudělaly!
-
No teď jsi sem napsal tolik důležitých a zásadních vylepšení to je fakt něco. Dokud budou lidé jako ty kteří uchcávají nadšením z shitu jakým je tahle hra (a jak se zdá i následující díly) tak my kteří oceníme kvalitní hry máme smůlu a nedočkáme se zlepšení. To co CoD 1 započalo je už dávno pryč a bude se muset stát zázrak aby se to opět vrátilo.
-
Já tu nějakou hru hanil? Ne. Celou dobu se vyjadřuju jen k BO (s vyjimkou CS). A pokud myslíš uraženecky na sebe, tak na to mám jedinou odpověď. Na hrubý pytel, hrubá záplata.
-
Ano chrabrý prvok ochránce... A k té logice: Když si někdo koupí primárně mutiplayerovou hru, a pak žvaní jen o singlu a tvrdí, že hru kupuje kvůli singlu si mám myslet co? A ještě jedna otázka na tebe, ty náš chytrolíne. Lady GAGA: podle čeho se dá změřit kvalita múzických umění? Jen a pouze podle toho, kolik lidí je za to ochotno zaplatit. A proto ANO Lady Gaga asi bude kvalitní, když prodává jak prodává.
-
Tak si tu myšlenku ještě pořádně promysli možná ti potom dojde jak blbě se tu pořád chováš.
-
To mě vede k myšlence, jestli se dá vůbec hanit právem. Nedá, hanit se dá jen a pouze se zlým úmyslem. Jestli v tom nebude problém...
-
SP je slabší, pravda. Ale já se bavil. Když vezmu novinky v MP: Zombie mod,žebříčky,wager matche(hned tři druhy),lepší customizace (osobní loga,maskování xichtu) ,trochu realističtější chování zbraní ( i když i tady mám několik výtek), daleko promyšlenější mapy ( campeři mají vyloženě smůlu ), a hlavně návrat dedikovaných serverů po tom tragickém pokusu z předchozího dílu. Jako každá hra, samozřejmě ani tato není dokonalá. Ale napsat, že hra nepřinesla nové nápady, není fér.
-
O tom IQ se tu radši moc nezmiňuj chováš se tu jako fanatik kterému se nelíbí že mu někdo haní (právem) jeho milovanou hru.
-
heled jen tak pro zajimavost.Ty jsi se jmenoval za chrabreho ochrance uboheho COD proti nevidanemu zlu v podobe COD hateru?nebo jak si mam vysvetlit tvuj lity boj za obranu cod? :-D.
Jinak se musim smat tve logice,ze kdo preferuje v hrach SP tak je automaticky pirat.....takovou omezenou myslenku muze vypotit jen dite,ktere kope vsude kolem protoze mu zli lide nadavaji na oblibenou hru :-D
A jen tak mezi nama,to ze nejakou hru hrajou miiony lidi jeste neznamena ,ze ta hra je kvalitni.Lady gaga apod paskvily taky posloucha mraky lidi a nechces mi snad tvrdit ,ze se jedna o kvalitni hudbu :-D
Preji hezky den :-P -
Za budgetovou cenu dvě kila tak max. ten SP. MP je tedy daleko hodnotnější.
-
No tak další obdivovatel co nepřímo přiznal že singl stojí za hovno.
Takže za mulťák dát,zrovna vezmu cenu co tu je jako reklama vpravo:
Akční nářez za skvělou cenu 1099Kč.
No za ty prachy nekupte to.
Když neumí dělat singl tak ať to nedělají a vydají jenom mulťák za budgetovou cenu 2kila.
Ale proč by to měli dělat, když do koryta nalejí drahou šlichtu a *12* jim to sežerou. -
Zde musím s TJJJJ souhlasit. Jistá kultivovanost těchto stránek je od příchodu nové redakce jaksi upozaděna. Možná by třeba stačilo omezit počet příspěvků pod jednotlivé články. Třeba by tím vzrostl smyls plusových a mínusových bodů.
-
Mas pravdu, moc jsem BO nehral. V dobe kdy jsem mel snahu a chut ho vyzkouset byla totiz PC verze MP jaksi nepouzitelna. Na obsah se muzou nazory ruznit ale to ze je po technicke strance PC verze BO paskvil je bez debat.
-
Jen aby :-D
-
Jéje teď sis to tu zavařil. Minimálně u poloviny lidí je všechno cos napsal nesmysl a budou si myslet, že máš IQ prvoka. Vítej mezi námi prvoky *1*
-
Už za to, že tu reklamu vystavíš, platíš. Kliky nekliky.
-
To je zajímavý, že když se naskytne příležitost, tak je vždy využita. Na tiscali to právě dřív nebývalo, i když všude jinde ano.
-
Flame akce skutečně neplánujeme. Je to jednoduché. CoD:BO je - právě díky oněm číslům, o nichž je článek - velmi významným prvkem současné herní scény. Pokud je hra něčím výjimečná, považujeme za důležité informovat o tom.
To, co s informací udělají její příjemci skutečně není v našich silách ovlivnit. Ale neinformovat pro to, aby nevznikla hádka by byl skutečný publicistický hřích. Diskutující jsou zodpovědni sami za sebe :) -
Hoši nic vezlém ale tota hra je bomba sice sem singleplayer hral jenom 3h. ale mutiplayer už 60h. je to skvělá hra a doporučil bych ji těm co mají rádi online střilečky *3*
-
Já nejsem pirát jenže to ty nikdy nepochopíš. Já jako hráč mohu kritizovat a nechápu jak jsi přišel na to že nechci aby se CoD zlepšilo když tu celou dobu píšu pravý opak. CoD upadá jak po stránce MP i SP a nic na tom nezmění ani počty lidí co to hrají. Každá hra by se měla postupně zlepšovat a přinášet nové a nové nápady ale tady je to pravý opak.