Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Black Ops se chlubí astronomickými čísly
3.1.2011 | Aleš Smutný
164 příspěvků
-
Myslíš, že sem chodí někdo, kdo si reklamy neblokuje, když už celý den flamuje? Flamovat a ještě sledovat reklamy? To je moc :-D
-
Za reklamu, když už se ptáš. Ceny se odvíjejí od návštěvnosti stránek.
-
By mě zajímalo, co z toho maj? Větší přístup přinese snad víc peněz? A za co?
-
No a až se CoD změní, tak zase miliony lidí budou brečet, že je to něco jinýho. Značka je prostě značka.
-
Jinak teda musím redakci games.cz opět pochválit za další perfektně naplánovanou flame akci. Příští týden bych dal tu oblíbenou konzole vs. PC. Co vy na to?
-
keny11: Polituj mě prosím... A nebo se mi směj, mě to bude úplně stejně jedno.
-
Ruda: Jasne na vsecko prisel prvni COD *1*
-
ja jako hc fanoušek cod mužu říct že black ops je co se multošu týče naprostá katastrofa, klišé, neoptimalizace, opakování jednoho a toho samého po sedmé , je to pořád dokola akorád s horšími mapamy. singl celkem ujde ale už taky mě kdejakej skript neohromí.
-
Přesněji, to CoD se zlepšit nechce a to tu kritiku má docela před nosem.
-
A to, že ti tu milion CoD haterů nakliká kladné body, ještě nedělá z tvého příspěvku kvalitní počin. Nicméně... každý máme svůj názor. A pokud je navíc vyjádřen slušnou formou, má zde své místo. Díky.
-
SP pirát! Když se ti to nelíbí, tak to nehraj a už vůbec nekritizuj. Každá kritika by měla vést ke zlepšení a to ty v žádnym případě u CoD nechceš. Běž si zakempit do BC2 a nám dopřej chvíli klidu.
-
Tak nevim jestli se ti mam smát nebo tě litovat.
-
Proč si to myslíš? Pokud vím tak s prvním voice chatem přišel právě CoD. Pokud hraješ s přáteli, tak je to samozřejmě o něčem jiném, ale to je stejné ve všech hrách a věř, že CoD není vyjímkou. Jde spíše o lidi a náhodné hráče, kteří hrají sami a těch je docela hodně a rozhodně mají větší šanci na slušnou zábavu v CoD, než v BC2.
Já sám vlastním s přáteli několik Bo serverů a k tomu máme i teamspeak. Takže o spolupráci nebo komunikaci nouzi rozhodně nemáme. -
To je fakt takove prostredi studene valky jako v BO skutecne nikde neuvidis. Kdyz jsem videl jak si Treyarch predstavuji a ztvarnily Bajkonur tak jsem se smal az se za bricho popadal.
-
*1* Spoluprace v BC2 je a obrovska. Ty si myslis ze na Battl chodim hrat sam? To mate mozna tak vy u CoD, ale ja hraju se znamima a to nekdy i v poctu 10+ lidi na jednom serveru a to bys pak videl jak se skvele hraje. Samozrejme pouzivame hlasovou komunikaci. Ale o necem takovem si hraci v CoD muzou nechat jen zdat.
-
Aha, takže teď jsi mi to teda nandal... Nevím, co mám dělat. Asi toho označování pirátů budu muset nechat a utíkat se k mamince vyplakat na rameno.
-
Nemyslím, Bf série je stále hraná v dosti lidech. Od původního 1942 až samozřejmě po novější druhý díl B.Company je to stále počtem na slušné úrovni. Na serverech například pro zmíněný Bf 1942 se hojně tajtrdlíkuje do dneška a to nepočítám fakt, že své oddělené servery a plný stav lidí zastávají i neméně kvalitní modifikace do této hry. Osobně se sice snažím zastávat názor, že každý máme to svoje, ale upřímě, nepochopím, co je tak na MP pro novější CoDs zajímavého - je to jen dynamická, chaotická a přeplácaná nelogická směs kravin, kde každý skáče jak šašek a honí fragy a je to spíše právě multiplayer CoD, který by potřeboval velkou inovaci, než aby byl příkladem pro jiné tituly.... A to, že se obecně CoD korunuje díky obrovskému počtu lidí, jako nehranější MP, z něho ještě nedělá kvalitní zábavu...
-
To nic neměni na tom že kvalita této značky rok od roku upadá.
-
Jistě, šlápl jsem panáčkovi na kuří oko, tak rychle se mnou pryč.
-
Hele s tím SP pirátem jsi už dost trapný tak toho radši nech. A tomu "Vše v MP o dva řády výše" se musim smát je to pořád stejné dokonce někdy i horší. Běháš po mapě jako cvok a střílíš do všeho co se pohne toť vše.