Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Black Ops se chlubí astronomickými čísly
3.1.2011 | Aleš Smutný
164 příspěvků
-
Já narozdíl od někoho jsem klidný tvá snaha o zesměšnění toho co jsem napsal tím že tu budeš psát něco o ďáblovi, přívržencích atd. jen dokazuje že už se na nic jiného ani nezmůžeš.
-
Zato ty tu na dvou stranách hlásáš svatou pravdu. Napiš evangelium pro ty miliony svých přívrženců a společnými silami obraťte toho ďábla CoDa na svoji víru.
A hlavně už se uklidni, už začínáš vypadat dost hystericky. -
CrazyBob@tiscali.cz:
Nesnáším ty co říkaj že je to totální píč..... protože sami by nci takového neudělaly.
Vidím že mluvíš jen na ženskou část diskuze..Takže si můžu dovolit říct že je to kravina... -
Od této chvíle už na osobní urážky nereaguju. Pouze na konstruktivní myšlenky.
-
Laskavě na mě nereaguj za celou dobu jsi nedokázal napsat nic smysluplného a pochybuji že se ti to teď povede. Běž si hrát to tvé milované CoD a mysli si jaký je to vrchol herního průmyslu.
-
Tak ta týmová spolupráce záleží spíš na hračích. Hra by pravda mohla motivovat nějak líp ke splnění cíle.
-
Musíš víc foukat, jinak se to nerozhoří.... *7*
-
Mimoděk mě napadlo, co mi připomíná nejvíce způsob, jakým se dnes vývojáři snaží přilákat hráče k MP. Je to jako výherní automaty. Neustále někde něco bliká, hráč "vyhrává" další a další většinou nesmyslné a nepotřebné bonusy a vylepšení nebo místo toho, aby podporoval tým, za který hraje, plní zbytečné úkoly (už u CoD4 jsem si říkal k čemu probůh splnit úkol "Zabij se skokem z výšky"). A čím novější díl série, tím více podobných pitomostí obsahuje. Podle toho pak také vypadá herní zážitek z hraní módů, jako SaD. Je naprosto otřesný. A to bohužel neplatí jenom pro CoD sérii...
-
Ty už jsi hochu ztracený případ taková zaslepenost se jen tak nevidí.
-
CoD credity by teda chtěly trošku balanc. Nalogování více kamarádů do hry bez problému, pokud lezeš na server, kde je místo. Tohle naopak byla obrovská slabina MW2, kde i ve dvou nás ten debilní IWnet rozhazoval ihned po nalogování. V BO se mi to ještě nestalo. Snipeři po první úpravě sniperek (bude následovat další a významnější) přibývají, ale nestává se z toho problém. SMG jako šafránu? Všechny normal módy jsou jimi přecpané (no aim vykropení je s SMG velice jednoduché), já ovšem hraju pouze HC. Tam přijdou ke slovu opravdu všechny zbraně.
-
Je neuvěřitelné s jakým zápalem se tu někteří snaží obhajovat tuhle hru a asi i vědomě přehlíží její zásadní technické nedostatky a omlouvají to jenom proto že to má na sobě nálepku Call of Duty. Kdyby se tohle dělo u kterékoli jíné značky většina lidí by se na tu hru prostě vykašlala a nekoupila si jí. CoD je opravdu výjimečná hra a to v tom že i když bude pořád klesat její kvalita a bude na ní čim dál víc viděl odfláknutí vždy se najde několik milionů lidí co si jí koupí a budou tady na fórech básnit o tom jak je skvělá. Věřim tomu že tímhle se jednou zapíše (nebo už zapsala) do herní historie. Můžeme jen doufat že tito lidé u CoD 9 nebo 10 dostanou rozum a pochopí co se tu děje. Tím ale nechci říct že lidé nemají právo na svůj názor a že se jim nesmí líbit to ne ale nedokážu pochopit jak někteří klidně přehlíží to špatné jenom proto že je to CoD. Ta hra by se měla prodávat jen v trafikách za 50kč protože za víc její kvalita rozhodně nestojí.
-
Je směšné jak se vždy na českých stránkách objeví skupina haterů, kteří plivají na každý díl jen co jim síly stačí. Zajímavé, že se to děje hlavně u nás. Nadávat, urážet a hanit, to je to co češi umí skvěle. CoD série patří mezi nejúspěšnější herní značky vůbec, každý vývojář i vydavatel by dal cokoli, aby se na nich mohl podílet, ale opět jen zde se ví, jak vlastně strašné a špatné to je. Po celém světě hra sbírá jedno ocenění za druhým. Skoro všude v zahraničí vyhrála jako Best FPS of 2010 a best Mp of 2010, ale u nás se opět plive, protože my jsme přeci chytřejší než celý svět. Hra se prodává jak rohlíky, denně ji hrají miliony lidí, ale opět u nás víme, že ty miliony lidí jsou vlastně všichni děcka, volové a ovce, ale jen my jsme ti chytří.
Fakt lidi, zkuste se trochu zamyslet. CoD série je fenomén herního průmyslu, který at se vám to líbí nebo se prodává stále více a více a je stále více a více úspěšnější. Black Ops je povedený díl, nabízí slušný Sp, skvělý Mp a navíc ještě Zombie mod a Theater mod.
nevím proč, je to tak strašně In nadávat na vše spojené s CoD, v širším měřítku akorát vypadáte jako oslové vy a ne ty miliony lidí co si to koupí a mají z toho radost a zábavu. Navíc je úsměvné, že 90% z vás co tu na to plivete, tak jste to ani nehráli, nebo možná pár hodin, ale již jste velcí odborníci........ -
A já to těm milionům+tobě snad beru? Nejsi spokojen, tvoje věc. Nelíbí, nekupuj. Až se CoD změní, tak se uvidí. Do tý doby prostě musíš přijmout, že změna nastane nejdříve v příštím dílu.
-
Přesně vím o čem mluvíš. Jak jsem několikrát psal, IWnet je naprosto tragická koncepce, která má za následek rozpad hráčské komunity. Doby, kdy jsme pořádali LAN-párty a s lidmi z práce vysedávali u COD1, 2 nebo 4:MW jsou nenávratně pryč (a že je to škoda). MP je teď jenom sbírkou všemožného pozlátka ve formě neustále dotírajících hlášek o splnění toho či tamtoho úkolu, otevření takového a takového "perku" nebo zpřístupnění nového obrázku ke jménu hráče. To, co dělalo dříve CoD tak zábavné (nutnost znát mapu, možnost zvolit taktiku odpovídající stylu hry nepřítele, povaze mapy a druhu módu), se už asi nevrátí. Nezbývá, než se buď poohlédnout po jiných titulech, nebo se zkrátka bavit jinak...
-
Tři postřehy z hraní:
1. Nová COD měna je naprosto k ničenu. Akorát to otravuje. Chápu, že Wager se musí o něco hrát. Co třeba expy?
2. Nalogování tří a více kamarádů do jedné hry je téměř mission imposible. V tomhle viva MW2.
3. Helní styly se smrskly na asault rifle. Útočnejch sniperů je jak šafránu a stejně tak SMG.
Co vy na to? Jen nepište ze COD je sra.ka. To už sem si přečet níže v diskuzi. -
Ono celkově slovo kvalita v hudbě asi nemá význam z hlediska obsahu. Z hlediska formy provedení to slovo použít můžeme.
-
Svatá prostoto.... Takže podle této podivné logiky jsou multiplatinový Eva a Vašek to nejkvalitnější z hudebního průmyslu?
-
Tak promiň že jsem tak zlej že chci aby se z CoD opět stala kvalitní hra. Tobě to holt stačí tak jak to je ale nebudeš tomu věřit na světě jsou miliony lidí kteří chtějí totéž co já.
-
Líbit se ti může ale rozhodně to neni dobrá hra.
-
Jedinej, kdo neměl argumenty už od začátku jsi tu ty. Meleš tu dokola už 6x přemletou sekanou o tom, jak se ti hra nelíbí. Tak já ti jí posedmý vrátim a říkám, že BO je dobrá hra a mě se líbí.