Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Black Ops (singleplayer) - recenze
12.11.2010 | Martin Bach
207 příspěvků
-
Jak recenzentovi, tak většině ČR je jedno jaký to COD vlastně je :D. U nás platí komerční = sračka :D Každej vzdychá nad předchozim dílem a když se podíváte rok zpátky, tak polovina lidí co tady haní nové COD a staré chválí to dělala i před rokem :D. Jestli chcete intelektuální cvičení, tak nehrajte FPSka. PS: Nechci podceňovat, ale obávám se toho, že ani polovina lidí neví koho hrajou v zombie modu a ještě míň chápe kouzlo těch hlášek :D
-
-
No víš ono je to možná tim že rok od roku upadá kvalita této hry.
-
-
singlplayer mě vždy přišel naivní a hloupý
presne moj nazor...takuto zlataninu som nehral este...v prvej tretine hry absolutny nerealny ulet a ta misia v Bajkonure...neveril som vlastnym ociam...jedine co ma ako tak zaujal a zaroven aj nakoniec absolutne sklamalo bol ten pribeh....
vidiet ze v hrach uz nejde o singla...ale o to natlacit prachy z DLC.... -
já kupuju cod kvůli mp.. singlplayer mě vždy přišel naivní a hloupý... u posledních třech cod sem ho ani nedohrál. takže hodnocení si myslím sedí..alespoň pro mě. horší už je ale že games.cz by dal singlu moh víc jak singlu cod... to je nesmysl. moh má sice maličký ale slušný mp zato singl je děs a hrůza. opravdu nechápu co se na tom někomu líbí. grafika na úrovní cod2 bez vyhlazování, na pc kde hraji total wary a crysis na maximalni detaily se mi hra často propadalo pod 25fps. a bylo to stejně naivní a hloupé jako cod.. jen tam nebyly ty velkolepé scény a technicky to bylo horší...
-
-
Technicky je SP u moh Unreal Tournament 3 Engine vylepseni...
Takze porovnavat sto s CoD 2 alebo COD 4 , co je vlastne iD TEch 3 z Doomu III je nezmysel.
Bud nemas oci alebo nevies nic posudit objektivne.
UT 3 Engine je napriklad aj v Gears of War. -
No nevim na cem to hrajes a pri jakem rozliseni ale me fps u MoH nespadlo pod 55. *5*
-
-
Stále sa nestačím diviť... Hru, ktorá je postavená na skriptovanej koridorovosti a práve táto vlastnosť je základom INTENZÍVNEHO zážitku, kritizovať práve za koridorovosť a daný intenzívny zážitok je off the point.
Poďme teda kritizovať FIFU za to že to je o futbale, Diablo za to že to nie je FPS, ale clickfest, Gothic 1,2 za to, že to nie je Oblivion a naopak.
Ak je hra pôvodne plánovaná a zamýšľaná ako intenzívna koridorová režba, je to podstata hry a nie negatívna vlastnosť alebo bug!
Problém by bol, ak by sa s pôvodného filmového konceptu COD stalo sandboxové Call of Cry 3 alebo Far Duty 5... -
-
A ja se se nestacim divit, ze opravdu nikdo neumi cist. V recenzi se pise: "Vytýkat dnes některé hře v sérii CoD striktně lineární postup v misích, přehnaně megalomansky naskriptované scény nebo relativně krátkou herní dobu nemá valného smyslu. Z toho všeho se za ta léta staly standardní vlastnosti série, se kterými hráči počítají a v mnoha případech je dokonce vyhledávají."
To co se hre vytykaji jsou chyby a spatne vlastnosti hry prave v tom raci skriptovane koridorove akce. Nikdo hre nevytyka, ze je koridor a, ze pouziva k intenzivnejsimu zazitku skripty. Co se ale kritizuje je, jakym zpusobem a jak dobre, nebo spatne se tak deje... -
I ve hře která má vic než jen koridor 5x5 metrů se dá vytvořit intenzivní zážitek. Tohle všechno je jen o tom že autoři jsou lemplové kteří přes výši zisků zapomínají na kvalitu toho co označují jako CoD.
-
-
tahle hra je jen o multiplayeru, ktery jeste k tomu nedosahuje takovych kvalit, jako Bad Company 2 *3*
-
-
Tahle hra má být půl na půl jak o SP tak o MP části že to tak neni je špatné a něco by se s tim mělo dělat.
-
-
single bych vynechal. ale ok, nekdy nemusi byt spatny, kdyz ti vypnout net za to, zes nezaplatil...
-
-
-
jinak sekani lze odstranit nahrazenim spravnych hodnot v configu
sys_configSum
seta sys_configureGHz
seta sys_sysMB
za hodnoty z configu MW2. Komu se pak nezobrazi pokracovat ve hre tak staci zajit do settings a pak zpatky do kampane a uz to tam bude .. -
-
v mem pripadne konkretne
sys_configSum "266827972"
seta sys_configureGHz "0.00994081"
seta sys_gpu "NVIDIA GeForce GTX 260"
seta sys_sysMB "1024"
za
sys_configSum "63619246"
seta sys_configureGHz "11.6385"
seta sys_gpu "NVIDIA GeForce GTX 260"
seta sys_sysMB "2048" -
-
Dnes lagy odstranil dnes patch od steamuuž asi v 10 dopoledne, takže tyhle configy přišli trochu pozdě *1*
-
-
ten multiplayer patch opravuje i lagovani SP ? nejen lagovani serveru ? ... pokud ano tak to bude asi jednoduchsi cesta ;) ja MP nechci takze jsem ho neistaloval
-
-
-
-
Ja by som tejto hre dal dokopy aj s multakom tak 4/10.Rozhodne najvacssie sklamanie tohto roku aspon u mna.Velmi som sa popalil a uz nikdy viac cod nekupim...Nechapem tie hodnotenia ostatnych webov ze 9/10 !?Preboha za co ? Ved ta hra je priam nehratelna na Veteran-obtiaznosti...strielaju cez steny ty blby boti ani schovat sa nemozes a tupi spolubojovnici bezia veselo dopredu.Multak kompletne nehratelne...lagguje a tak podobne (uz tam bol patch ale nepomohol vsetkym), plno buggov v mapach kde mozes strielat cez steny a podobne haluze.
A teraz poviem nieco co fanboyov bude tapit urcite.
MoH je lepsi.I ked ten SP bol kratsi ale i tak...Tam som spustil hru do dvoch dni bol vonku novy a velky patch !MoH je skratka u mna fajnovejsi.Tam sa mi nestali absurdity ako v COD singleplayeru.Bolo to sice kratke ale zabavne, misie roznorodne a celkovo sa to hralo lepsie.Spolubojovnici vzdy poskali kym sa vsetko vystriela a nie ako v cod.Absolutne smejdova hra a vobec po 10 minutech uninstall...Keby som mohol predat uz je davno predane....olutoval som -
ja osobne bych single oznacil za budgetovou zalezitost a nedal mu vic jak 4/10.. fakt otresny.. koridor + velke mnozstvi chyb + caste zasekavani AI ... fakt des
-
Singl ode mě dostal 8/10 už jen kuli tomu že je zajímavé menu jsou tam Minihry XD
Kampan a příběh nejni špatný dost i zábavný ale nechytlo mně to jak příběh v MW a MW2
Ohledně Multiplayeru jsem rád za ty tunění zbraní za to že jsou tam prachy na nákup ale strašná škoda je že nejde tvorba vlastnícho charu až na nějaky 4 druhy oblečení podle Prvního Perku a nějaky malování na Ksicht.Dobra je Tvorba Herní Karty to jo kombinace různých simbolů a pozadí.V MW2 byli Emblemi a tady si uděláš vlastní.Ale i tak si myslím že Multiplayerové mapy v MW2 byli lepší v BO mi nějak nesedí.Ale jsem rád že se tam děje i něco jiného než jen bojování a tím myslím například že najednou odstartuje raketa nebo otevřít poklop a můžeš do spodního patra.Jezdící kolem VLak a jak houká.Mapy jsou trochu živější no. Killstreaky se překrejvaj jeden za druhym jsou rochu divný hlavně že Hafani byli už v WaW :-D Ale Vlastní CHopper Gunner a jak ho můžeš ovládat je dobré docela :-).Mno ale i tak si ode mě Multak zaslouzi tak 7/10 mohlo to bejt lepší.JO a doufám že brzo spravěj ty Laggy který na některých serverech jsou. -
Infinity Ward dokázala z COD vymáčnout uplně ot nejlepší utvořit nejlepší střílečku na trhu!!,ale vždy když to předaj těm psackalům z Treyarch je to podprůměrná neiteligentní střílečka kazí dobré jméno COD např cod 5 a teď todle to je hnus