Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Black Ops (singleplayer) - recenze
12.11.2010 | Martin Bach
207 příspěvků
-
no ono vykradaji co muzou takze se neni cemu divit .. stejne tak v MW2 byla mise vykradnuta ze Skaly a MOH vykradnul snad kazdy zaber
-
no zase kdyz uz toho moc jineho hra nenabizi, tak je pribeh prijemny doplnek ...
-
Už potřetí zase příliš hysterie.Jako v případě Mafie 2 a Medal Of Honor.Osobně si myslím, že ač všechny 3 hry mají své zápory, stále to jsou velmi povedené a zábavné kousky u kterých se velmi dobře bavím.Treyarch jsem neměl nikdy v oblibě a nevěřil jsem jim, ale Black Ops je kvalitní a dospělou hrou, která byla dělaná s tím nejlepším záměrem ... pobavit.A to se povedlo.Téma studené války je perfektní a přes všechny nedostatky si hra zaslouží přinejmenším respekt.Ale dnes je moderní do všeho a do každého si kopnout.
-
Neskutocna sracka *5* Cakal som herny zazitok ale po 3 hodinach som to zmazal. System huraaaaaaa, ratatatatataaaaa....tony nepriatel sa rutia zo vsetkych stran, po hodine uz som ani nevedel kam strielam :D Vas team sa Vam s radostou furt vrha pred hlaven, jeden skript za druhym. V hre sa meni len prostredie a uniformy, princip kropit vsetko okolo jak blazon non stop ostava. Hratelnost je podla mna na bode mrazu. Na taketo " akcie " uz mam asi moc vela rokov :) Zlate FPS typu Riddick. Navzdy neprekonany.
-
Pardon.. Poslední pevnost...
http://film.osobnosti.cz/posledni-pevnost.php
Zvlášt scéna s odstřelováním věží bachařů pomocí sáčků s hořlavinou...
Naprosto stejné záběry sou v tomto filmu... -
+ Jsem jedinej komu ty scény v gulagu připomínají (víc než připomínají) film Pevnost?
-
A zase sme u příběhu :D
-
Kdybych chtěl dobrý příběh tak du do imaxu... Když chci hru tak du třeba do JRC...
-
musíš schodit dolu takový sudy :))
-
hraju to na na druhou obtiznost a docela v klidu až do mise ve vietnamu,je to nehorázná píčovina.musíte se prostřílet nehoráznou masou vietnamčíku kteří pořád přícházejí na ty samá místa a je to do nekonečna,prostě se to nedá.a když mě zabijou tak jedu zas od znova.myslím si že nejsem zas taková lama ale určitě je to dost nevyvážené AI.
-
Nové call of duty je hold příběhově takové herní inception,total recall a 6 smysl dohromady a mě se tato kombinace velmi zamlová *3*
-
treba jsme to jen nepochopili treba to ma scifi pribeh moderni vojaci s modrnimi zbranemi se vratili do minulosti aby zvratili beh dejin :-D
-
MW a MW2 jako pribeh neberu, to je spatne odvypraveny sled udalosti , byt COD BO ma pribeh ktereho rozuzleni je jasne dlouho pred koncem, vykrada co se da a je Beckovy jak svina, ale je tam ..
-
A věř že to zdaleka nic není!!!!!! *10*
-
Sice jsem hru viděl jenom z videí na Youtube, ale ze všeho nejvíc mě dostalo, že hráč měl ve Vietnamu Colt Commando s ACOGem :D
-
Co se táký příběhu nemůžu si stěžovat, jen mně štve že nemůžu přeskakovat ty video kecy sekvence. Grafika je fajn ale dnes už se nedá ani nic jiného čekat, mizivou inteligenci nepřátel bych ještě zkousl. Ale to co vývojáři provedli s výzbrojí tak to je vrchol. Jsem sklaním fandou COD čekal jsem že to bude aspoň standard ale tohle? Vývojáři si zřejmně neuvědomili do jaké doby je hra zasazena a podle toho to taky vypadalo. Nevím jestli to byl marketingový tah aby nalákali vás lidičky co ste šilhaví po hi-tech sr....ách nebo sou prostě jen tak stupidní a je mi to celkem jedno. Když sem viděl sekvenci z Namem tak sem se nemohl dočkat dobových zbraní, krásné atmosféry a všeho okolo ale tom co sem viděl ty zbraně tak to země spadlo. Pro mně je celá hra jen otom nevěřícně kroutit hlavou nad stupiditou vývojářů. Nebudu zbraně rozebírat bylo by to na samostatnou recenzi,,,,, Každopádně kdybych měl hodnotit tak dám hře aspoň -20 *10*
-
No to bys sis musel všímat loadingů, abys zjistil, že má i MW(a MW2) příběh. Ne, že by byl nějak extra propracovaný,ale výborně vtáhne do děje a navnadí vás do hraní. Příběh BO mi přijde spíš jak přeplácaný Holywoodský akčňák s naoko zajímavou zápletkou. Co se týče té recyklace, je to bohužel smutná pravda. Laťku ,kterou nastavil čtvrtý díl už nezvýšili a spíš modifikují sérii tak,aby se jako kdyby posunula vpřed a vypadala nově. Kdyby jim to lidi nesežrali, tak se ještě dočkáme CoDu, co překoná i MW...ale když jim to ti blbci kupují stále ve větším množství...
-
nn preskocit jdou i na poprve akorat musis chvilku (15-20 sekund ... nejspis zalezi taky od PC) pockat ... nez se na pozadi nahraje level .. pak ti napise ze mas kliknout nebo podrzet .. ty ingame koukaci pasaze jsou trochu opruz ale na poprve to nejak nevadi ...
-
...právě, je to nějaký divný. Spíš film než hra.
-
No však já to tak myslel. *3*