Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Black Ops (singleplayer) - recenze
12.11.2010 | Martin Bach
207 příspěvků
-
Technicky je SP u moh Unreal Tournament 3 Engine vylepseni...
Takze porovnavat sto s CoD 2 alebo COD 4 , co je vlastne iD TEch 3 z Doomu III je nezmysel.
Bud nemas oci alebo nevies nic posudit objektivne.
UT 3 Engine je napriklad aj v Gears of War. -
neviete niekto ako zapnut zombie mod, myslim ako bol v cod5, pretoze po dohrani hry ho hra sama zapne, no po jeho vypnuti ho nwm nikde najst v menu.
-
Aha, OK, vďaka.
-
ten multiplayer patch opravuje i lagovani SP ? nejen lagovani serveru ? ... pokud ano tak to bude asi jednoduchsi cesta ;) ja MP nechci takze jsem ho neistaloval
-
:D krve je tam až moc...nemáš něco vypnuté resp. zapnuté? První COD kde upadávají ruce a vojáčci se rozlítávají na kousíčky:D
-
Však ak tie chyby boli v minulých dieloch, tak sa nemá na ne poukazovať? Podľa mňa čím novší diel a pritom má chyby minulých dielov a neboli zase opravené, tak zato treba hru poriadne skritizovať. A to ani nehovorím, že v BlackOps sú okrem starých chýb aj nové, čo je do neba volajúce. Príbeh áno, už má aj dáku hlavu a pätu, ale hrateľnostne je to v niečom iné? Má to dáke novinky?... A inakšie, nevieš, že či tí čo teraz dávajú novému CoD hodnotenia okolo priemeru, že aké hodnotenia dávali MW2 hodnotenia. To, že jeden web dal napríklad MW2 dajme tomu 9/10 a tento rok dal BO dáke priemerné hodnotenie, nehovorí nič iné, len to, že možno obidve hry recenzovali rozličný ľudia. Weby nedávajú hodnotenia podľa toho, že každého recenzenta sa opýtajú na jeho hodnotenie a urobia z toho priemer :D alebo, že jeden človek zastupuje celý tím.. Mňa to vôbec neprekvapuje, že také rozdielne hodnotenia bývajú aj na tom jednom samom webe alebo časopise.
-
Divím se, že nikomu nepřijde divné, že v Black Ops není krev! Hra pro osmnáctileté, vypadající jako pro třnáctileté. Nikoho neurážím, Black Ops tím uráží mě...
-
mluvíš mi z duše;)
-
-Title
Call of Duty: Black Ops
-Year
2010
-Role
Captain Alex Mason Voice actor
-> http://en.wikipedia.org/wiki/Sam_Worthington#Video_games -
*nemohl POVAZOVAT ...
-
Tak u MW2 jsou vsichni u vytrzeni a vytahujou devitky a snad i desitky, a ted je to najednou na sestku?
Ja se teda rozhodne nikdy nemohl nepovazovat za CoD fanouska (k Black Ops bych se nedostal kdyby mi to nenacpal kamos, kterymu k jeho PS3 slecna koupila PC hru : )), ale z myho pohledu je to nejlepsi dil serie.
Ty zminovany chyby byly ve vsech dilech NAPROSTO stejny! Jenze to delalo vlastne Infinity Ward - to znamena ze je to lepsi - zapomel jsem.
Alespon je tady konecne neco, co se da oznacit za pribeh, konecne ta hra drzi pohromade, konecne je ta neskutecne prehnana akce alespon opravdu pusobiva. -
Podle imdb možná nedaboval nikoho, podle mých uší na 110% hlavního hrdinu. Ten evropský přízvuk si prostě nespleteš.
-
Mimochodem, tady o nějakám náskoku před hráčem nemůže být ani řeč. Náplň misí je stereotypní, vše předvídatelné. Tím, že hlavní postava jednoduše vzpomíná, nelze dosáhnout stejného ani podobného účinku jako v kterémkoli z Nalonových filmů, ve kterých (vyjma Mementa a tuším že Dokonalého triku) plyne čas vždy dopředu, což není podstatné, ale dokazuje to, že i směrem vpřed je Nolanova technika nesronvatelně lepší. Schéma vzpomínání je v Black Ops pouhá berlička, která vyvažuje neschopnost tvůrců lépe vyprávět příběh. V System Shocku nebo BioShocku je hra napřed, ne v Black Ops...
-
Koho daboval Sam Worthington? Lebo podľa imdb.com nedaboval nikoho.
-
Rozhodně Aronofsky!
-
podobný názor
http://www.gamepark.cz/call_of_duty_black_ops_recenze_320204.htm
*3* -
ja s black ops nemam problem, prijemna zmena pro me po "nudnem" MW.. historie ma kus do sebe a i kdyz mise nebudou podle pravdy.. tak se mi libi pouzita technika v te valce (blackbird, b52 > tim to pro me ma kouzlo, hudebni ztvarneni mi prijde o neco lepsi jak v mw2 kde mi obcas huba trhala usi.. (Napr. v misi kde jdete na bily dum a hraje u toho vazna hudba ktera se navic prekrikuje s ostatnim dejem v tu chvili , a ikdyz jsem to stahnul tak se to o moc nezlepsilo..
rikejte si co chcete ale BO pro me ma 10/10... to ze je to nascriptovany mi nevadi (pokud to neni typu moh), nemel jsem tu zadny pocit omezovani nebo neceho takovyho a celej pribeh sem si uzil :) -
Na legendární gravity gun a Alix rozhodně nesahat, páč jsou bez konkurence.
-
bude na black ops video-recenze?
-
Ty hodláš srovnávat jednu z nejlepších her s CoD? no to snad ne. Problém je ten že to co u Half life skvěle fungovalo je tady naprosto hrozný. To že je to tunel a má to scripty ještě neznamená že to je stejně dobrý jako HL2.