Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Black Ops - videorecenze
20.11.2010 | Lukáš Grygar
179 příspěvků
-
Tak hru jsem zatim zacal hrat a musim rict ze me to dost prekvapilo.Hra opravdu stoji za to.Lepsi jak nejakej Medal of Honor 2010 ktery jsem dohral a byl jsem sklamany.
-
Tak nejenze tiscali.games ted na hovno vypadaji, ale uz se tu i na hovno pise... No nic, pro ostatni - nekoukejte na nejake subjektivni zvasty tohoto typu, ale mrknete na videa z gameplaye na youtube a zkuste si hru sami, nebudete zklamani ;)
-
-
koupeno(relativne *5* ) a zklaman tedy jsem a souhlasim s negativnimi reakcemi
-
-
a kdo přemýšlí o pořízení hry tak rozhodně ano. Medal of Honor mu nesahá ani po kotníky. cod 7 má vynikajici singl a hodně zapeklitý a překvapivý, zombíky z pentagonu a nazi zombies a nakonec multiplayer kde si kupuješ temeř všechno co se da a grafarna stojí zato
-
-
Jo BO ma uplne vsechno ale nic poradne. Hra dopadla jako kdyz pejsek s kocickou pekli dort. Dali do nej vse co meli radi ale jist se to nakonec nedalo. *11*
-
-
a o zombíkách ani slovo co?? ta práce co si stím dali to neberete v potaz. aha ted si možná někdo uvědomil že v mw 2 to nebylo ani v cod 4... ale já vím vy to nepotřebujete a přitom to paříte pořád a nwt jestli je to ještě od treyarch
-
ať se na mě borec, kterej recenzoval hru nezlobí, ale měl říct co bylo nového v mw 2 oproti cod 5,4. toho si nikdo nevšimne protože jsou všichni ujetí na IW a to přeci nemá chyby. cod 7 má tozhodně vypracovanější příběh jak třeba mw 2, ale to nee u mw 2 tomu dáte + a u treyarchu dáte -?
-
omlouvám se že je to tak dlouhý trochu sem se rozepsal
-
black ops je podle mě velice kvalitní hra jak SP tak MP, pokud chce někdo silnej příběh tak si ať si sedne k televizi a podíva se na film typu band of brothers, pacific, nebo na vojína ryana. Nechápu proč někdo odsuzuje hru jenom kvuli tomu že jí má na svědomí Treyarch, mě osobně treyarch velice překvapil, tato hraje z mého hlediska je nadprůměrná, je to klasická střilečka žádný "zbytečný" věci kolem prostě ti daj zbraň a ty střílíš né abys každejch 5 minut přemýšlel jak se máš dostat dál, příběh v cod (1 až 7 ) je normální valečnej příběh nevim co si vy ostatní představujete že by mělo bejt ve válečný hře za příběh. dále bych chtěl zmínit jak mužete napsat (říct) že black ops vykradlo předešlí díl to samý i u kometářu k Medalu to že v Cod 4 a 6 byla jízda v autě nemuže bejt v jinech hrách to že v 6 si jezdil na skutru nemužeš už v žadný jiný hře jezdit na jinech dopravních prostředcích takhle soudit hru je podle mě ubohý, jeden kometář tu píše že toto cod je zklamaní roku vůůůůbec podle mě je nejvetší zklamaní toho roku jednoznačně MAFIA 2 hra je to dobrá ale ne tak jak ji všichni vychvalovali. závěrem bych chtěl říct že Cod BO je hra která ma dobrej příběh, plná kvalitní akce která tě na začátku chytne a pustí až při závěrečnejch titulkách a tohle si od CoD představuju a bylo to tak v každém díle ať už od Infinity Ward tak od Treyarchu
-
Mne to načítava hrozne pomaly :(
-
-
Je to na nějakym homoserveru.
-
-
Že na to tý redakci skáčete jak mouchy na lep... Celé tyto rádoby recenze mají jediný cíl, vyvolat flame war a zajistit návštěvnost stránek. Stačí trochu poštouchnout tady, trochu tuhle a to by v tom byl Steve Jobs aby se návštěvnost nezvedla na dvojnásobek. Moje osobní hodnocení SP-8/10, MP-9/10(pouze za počáteční bugy) a průměrem bez zaujatosti jsem na 8,5/10.
-
-
Pro zjisteni navstevnosti stranek mame oficialni mereni, ne diskuse. A vlastni nazor bychom nikdy za jakoukoli zbytecnou provokaci (protoze neco takoveho opravdu navstevnost nezvysi ani o jednoho cloveka :) nevymenili. Je v poradku mit odlisny nazor, ten vas je stejne subjektivni, jako ten nas v recenzi. A na to konto je i stejne relevantni, stejne subjektivni a stejne (nejakym zpusobem) zaujaty. Vetsina tech, co se zde rozciluji, resi pouze to, ze nazor Games.cz se neshoduje s jejich nazorem. A s tim nikdo nic neudela, ani herni panbuh :)
-
-
No vida.. přesně toho jsem chtěl dosáhnout :) Dík za reakci.
-
-
No, ikdyž jde tedy o "flame war" namísto Cold war :D jak tvrdíš, musím s redakcí games.cz souhlasit a nechápavě odmítnout zahraniční i tvé hodnocení SP... Je to skutečně až tak přehnananá akční jízda, že pomalu hraničí s trapností (srovnání s filmem Commando u videorecenze v RE-play je super - Lukáši, skvělá práce). Po Medalu byly mé nároky vysoké... zde je ale ve výsledku kampaň, ačkoliv o něco delší a ve více prostředích (chápej - více barev během hraní), o něco horší. Nejvíce mě mrzí AI na obou stranách barikády, zmatenost postupu (pokud odbočíte kde autoři nechtěli, těžko se dostanete dál) a hudba, která v minulém díle naprosto excelovala a dodale hraní příběhu minimálně polovinu atmosféry. Za sebe musím jít dolů... 6,5/10
-
-
Hele,neurážej mě tu s tím že mám nízký nároky na kvalitu,není to pravda.Jen se na to dokážu kouknout tak jak to je doopravdy....COD nikdy nebyla moc o úžasným příběhu,vždy to bylo převážně o akci a to tenhle díl splňuje dobře..Prostě na hru z tohohle typu akčních her (COD a MOH) je to prostě dobrý..Nehledě na to že jde o vkus tak mě tu netvrď něco o nějakejch nízkých nárocích...Já osobně hraji jen kvalitní hry...Ale prostě to vidím jako nezaujatá osoba..
-
-
Ehm,pardon,omlouvám se mělo to být ve vláknu v odpovědi na Grifuse...
Jinak Grifusi,k tomu tvému vysvětlení že to dvojté W jsi dal do slova H*vno proto že jsi nechtěl být sprostý to je dost hloupá výmluva...:)
-