Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tahle soutěž je podvod :-/
  • Pete.palis
    tak za sebe říkám, že tato hra strčí COD do kapsy;)...( nepočítám BBC2:wietnam:)

http://www.gametrailers.com/video/multiplayer-interview-homefront/705582
    • hahahaha prej WWWWietnam
      :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) *8* *8*
      • Pete.palis
        sory za wwwwwwwwwww máčo
  • Ocelot23
    Dobrá recenze...jako vždy od Lukáše :)
    Games.cz FTW!!
  • novej COD sklamání roku.. *9*
  • sleepless
    Pro všechny, co si žádají možnost stažení videorecenze: jak už jsem psal u videorecenze NfS, tuto možnost vám v dohledné nabídneme, jen prosím o strpení, nejdříve je nutné dodělat a spustit jiné sekce/prvky. Prozatím tedy prosím používejte stream. Díky za trpělivost.
    • Diky za odpoved:)
  • Proc uz tady nedavate primy odkaz na stazeni? Nechci se na tom divat v nejakem flashi, ale ve svem oblibenem prehravaci.
  • No tak špatná ta hra není,v porovnání s MOH se mě tohle líbí více,skoro mám pocit že na tohle llidé a recenzenti nadávají jen proto že to je od Trayarchu..Je to ale akční hra a na to splňuje požadavky více než dobře..
    • Tak ti nebude vic jak 15 let (pochopitelne oficialne 18, kdyz je to hra 18+ ze...) anebo hrajes posledni rok / dva, kde akci hra = nascriptovany tunel chrlici hordy nepratel. A proc kazdy nadava na Treyarch? Protoze jejich dily stoji oproti materske firme za howno...
      • dovolil bych si nesouhlasit,kolik mě je je celkem jedno ale 15 mě není..Jsem starší..Vlastně je mi už přes dvacet..

A rozhodně s tím co jsi napsal nesouhlasím,že je něco scriptováno neznamená že je to špatné..Scriptován byl i COD1 a 2..Nebo HL1 a 2 dvě z nejlepších akčních her vůbec..

Prostě ne,jinak tu píšeš o tom že tohle se může líbit jen "dětem" a sám píšeš ve slově H*VNO dvojté W..A já myslel že TAKHLE píšou jen ti kterým ještě nebylo 18.:)
        • Souhlasím :-), mě osobně se tahle hra líbila, dost slušná konkurence infinity wardu a k těm scriptům, v dnešní době bez těch scriptu neuděláte pořádnou akci a požitek prostě to patří ktomu. A navíc zajímalo by mě kdyby ty scripty tam nebyly, to budete najednou chválit? Jaká zaujatost.
        • Tak klidne prozradim svuj vek - nestydim se za nej jako ty. Je to 23...
          Vlastnim vsechny CoD - krome dvojky (coz byl spatny vtip) a dohral sem vsechny singleplayery nekolikrat, krome tohoto sedmeho dilu, ktery je proste velmi spatny - nejen s konkurenci ale i s predchozim dilem. Proto jsem si jisty ze mam pravdu. Ze tobe ten dil neprijde spatny, svedci ze mas velmi nizke naroky na kvalitni hru... Misto hovna jsem chtel byt slusny, jak vidim je to spatne - dobry pro priste.
          Cela kauza. *5*
        • Promiň ale ty opravdu srovnáváš HL1 (hru s jednou z nejlepších AI všech dob) s timhle odpadem!? To snad ne? *8*
          • Kdyby sis to přečetl pozorně věděl bys že jsem nic nesrovnával ale upozorˇboval jsem na to že silně scriptované hry byly i jinde a mnohdy jde o dobré kusy..Psal jsem že scriptována byla COD1 i 2 a nebo taky skvělá HL 1 i 2..NIKDE v tom tedy tyto hry nesrovnávám.. *10*

To že někde vypisuji hry se scripty či když ti třeba vypíšu hry které používají například Dircet x 10 neznamená že je mezi sebou srovnávám,uvědom si to.. *3*
            • Co se AI tyce, tak muj nejlepsi zazitek bzl zatim v Half Life a to usek, kde te nahaneli ninjove v jakemsi skladisti nebo co to bylo (uz je to davno). U toho sem mel opravdu co delat abych nerozflakal klavesnici a zadnej script to rozhodne nebyl.
            • Ještě dodatek-Je to jako by jsme se třeba bavili o tom co vše používá kola a já ti vypsal že kola má krom aut třeba kolo nebo letadlo..
              Pro tvou informaci to ale neznamená že je mezi sebou srovnávám.. *1* Víme?
          • Ne nesrovnávám ty hry,pokud si to myslíš tak se pleteš..Já jen upozorňuji na to že HL byla také silně scriptována..Vlastně oni to celé začali..
            • Ano,částečně..Nehledě na tom že dnes většina AI dnes pracuje tak že je po většinu času řídí právě scripty,má to tak každá hra (pravděpodobně i novej MOH) her s nepřáteli řízenými jen "vlastní" AI je málo a většinou takový nepřátelé moc nezmůžou,ano jsou výjmky ale těch je málo..

Většinu nepřátel ve hrách prostě řídí scripty,méně či lépe zakryté ale jsou tam..
            • Jedna věc je ale script kterej spustí to že vyběhnou od někud vojáci, kteří ale už pak jednají na základě vlastní AI, a druhá kdy script řídí absolutně vše a voják je pak už jen tupej papírovej terč kterej stačí oběhnot a mezitm kdy bude střílet někam furt do blba ho sejmout - http://www.youtube.com/watch?v=oWj2laajAzQ
  • Dalsi patch venku a MP stale nepouzitelny a kdyz uz nadavaji i clenove fan stranky kteri se ke hre rok dopredu modlili tak to uz je co rict. PC verze je totalni odpad. Mam pocit ze z vydanych prostredu slo 99% na reklamu a to zbyle na vyvoj hry samotne. Diky bohu DICE za betatesty.
    • Ti nevím, já s MP žádné problémy nemám. Ze začátku to trochu lagovalo,a le to opravil první patch a teď si hraju ejdna báseň.
    • Haha Dice a betatesty? MoH i BC2 jsou na mem PC v horsim stavu nez CoD. DICE ma uz priserny engine kdezto Treyarch to dela na slusnem engine jen nasekal chyby na kterych dela. A verim v to ze se to zlepsi kdezto DICE opravilo leda velke kulove... BTW BF: BC bylo opravdu velmi dobre ale druhy dil po strance SP na zadny cod opravdu nema a je spise Bckovy nehratelny odpad a po strance MP by potreboval opravit ale to se ocividne uz skoro rok nedeje.
  • takává hra se může líbit jen 10-14-letým fakanům *10*
    • Tak co je na tom tvoje nízký sebevědomí ted líp?
      Připadáš si ted děsně inteligentní ?
    • Rika 15-ti lety fakan?
      • přidej HŇUPE!!
        • 15 a půl? *1*
  • nejhorší videorecenze co sem kdy slyšel.. Ke hře se ani nemá cenu vyjadřovat.... U mě dvěma slovi sračka roku *10*
    • +20

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit