Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Black Ops - videorecenze
20.11.2010 | Lukáš Grygar
179 příspěvků
-
A co ti brani si to stahnout? A video je v HD 1280-720.
-
Panove, nevim cim to, ale video mi pri prehravani hrozne trha (komp naprosto dostacujici, firefox, akorata ne win, ale Ubuntu 10.10)
-
když dva dělají totéž není to totéž
-
Jo, nechci predbihat, az to zkusim, reknu, ze to je treba take sragora... Ale od zacatku mi proste bike do oci, jak se to kritizuje, jelikoz to nedela Infinity, mezi nami MW 2 mel kampan take hooodne kratkou,ale hra me bavila, uvidime co toto, kazdopadne to tak i tak zkusim :-)
-
Skripty samozřejmě každého nebaví a po světě běhá spousta hráčů, kterým CoD nestojí ani za stažení z warezu.
-
Těžko říct, ale třeba já, být v roli recenzenta, bych neváhal sundavat dolů 2 body za naprosto nedostatečnou délku hry. A to všeobecně, nejen v případě CoDů. Kampaň na 5 - 7 hodin je prostě hodně málo.
Chyby ve skriptování tam prostě jsou a to dost viditelné (např. střelba z půl metru do nepřítele a ten vůbec nereaguje a ani neumře, protože hráč nespustil skript). To jsou věci, které by se při hodnocení odpouštět neměli, obzvláště u takového titulu jako jsou Black Ops. Já v té hře prostě nějak nevidím ty milióny $, které byly do hry vloženy. Když už jsme u těch peněz, rád bych věděl, jaký byl vlastně rozpočet a kolik peněz z něj šlo na reklamu a kolik na samotný vývoj. -
Nemuzu se porad zbavit pocitu, ze tento dil COD (zatim jsem nehral, nemuzu posoudit, ale neverim, ze me singl takto zklame) se musi pospinit jen proto, ze ho dela Treyrach a hotovo! Tot me poznatky...
-
Naprosto souhlasím s recenzí. Modern warfare 2 mělo lepší singl i příběh. V black ops se skáče z bláta do louže no žádná sláva a zklamání. Multiplayer je daleko lepší.
-
Skripty baví každého? *8* Olalááááá... Pusť si kterouko-li hru ze serie CoD na nejvyšší obtížnost a zvrhne se Ti to jen v běh od skriptovacího čekpointu k čekpointu. Jediný, co stojí za řeč je ten MP...
-
Ne, klasicky myš + klávesnice.
-
Fortunate Son.
-
Pardon, ale pokud recenzujete hru tak, jak ji hrajete nedivím se, že ji dáváte 6/10, resp 7/10. Polovina věcí, které ste hře vytkli se mi nestala nebo s ní nemůžu naprosto souhladit.
Dopředu říkám ano - Call of Duty je moje oblíbená herní série, ale zároveň dodám, snažím se být objektivní, sem si chyb hry vědom ale hlavně - to, jakou ránu utrpěla série po nástup Treyarch jim nikdy neodpustím. NICMÉNĚ, na hru házíte víc špíny než by bylo zdrávo. Příběh možná z Béčkového thrileru je, rozdělil bych ho jako totální blbost - el křeslo, monitory v místnosti a dementovaný hlas za sklem, a jako geniální fakt který otočí děj celé hry smyšlená, 5 let stará postava, která se mi jen zdá.
Nicméně kvalita misí, po odmyslení skriptů, a neznat to slovo ani to nijak jinak nepopíšete, protože ty scripty prostě každého baví, je naprosto Áčková. Treyrach nemám vůbec rád, připomínám. Na jiném webu bylo psáno "Black Ops nabízí to nejlepší z MW vyšperkované na maximum" a já s tím souhlasím.
Příjde mi, že zdejší recenzent hru viděl jen na videu, a zahrál si jen 2 mise do videa. Recenze mi na hru totálně nesedí a na koleně bych s troškou nadsázky vytvořil k tomuto nebe a dudy. Nashle a přeju lepší recenze. -
Videorecenze se povedla, palec nahoru.. Ta píseň o které sme zmiňujete je Waiting for the sun či Paint it Black? *1* zasekl jsem se na tom a žádná jiná mě nenapadá. Děkuji za odpověď.
-
Povedená recenze, ukazuje naprosto vše co je pro takový typ hry typické. Chválím za recenzi, kárám za pozdní nahození na web. Slíbili jste že bude v pátek večer, ale vylezla až v sobotu (něco si musím vymyslet, aby chlapci z redakce moc nespychli *1*).
-
Mě dostal ten jejich gameplay... když to hraje takhle tak se nedivim že to má takový hodnocení + OPRAVDU TO HRAJE NA GAMEPADU??? *2*
-
njn je to šmejd, co jiného jste čekali od Treyrarch že :)
-
Příběh je super, celý to okolo Reznova
-
Poprosil bych do budoucna o možnost stažení pokud možno v HD. Děkuji. *4*
-
jenom hořim:DDDDDDDD *1*