Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • FUUJ!! Přesně kvůli tupejm ovcím jako vy, co si nad touhle hrou honěj šel herní svět do kytek!
  • nakolko som vedel ze to robi Treyarch som necakal vela ale prijemne ma to prekvapilo. pribeh sice slabsi ale ako mensia adrenalinov jazda je to ok.aspon som sa uz v hre nestretol s tym ze vyprazdnim do niekoho 2 zasobniky a este sa postavi co ma dost stvalo v MW2 aj WaW samozrejme stalo sa to parkrat aj tu ale uz to nebolo take viditelne jak v minulych dieloch
  • A ty si totálne degradoval seba voči dementom, vlastne by sa mohli dementi naštvať, že som ich porovnal s tebou.

Zakomplexovaný idiot vysadený jedným smerom s klapkami na očiach bez kapky tolerancie.

Videl si niekde napísané, že človek ktorý si zahrá tunelový COD hraje výsadne len toto? Mám rád COD, rovnako ako Operace Flashpoint (od BI studios), Resistance, Armed Assault, ARMU II a čo teraz, som dement kvôli filmovému zážitku ktorý mám z COD?

Blbečku
  • K čemu GPS, máme spy plany a blackbirdy, který nás vodí za ručičku...
  • On ty tunelove pi*oviny urcene pro senilni babicky fakt jeste nekdo hraje jo? :O Totalni degradace 3D akci pro dementy, hlavne se kuci proboha neztratte, mate tam aspon GPS?
  • úplný súhlas, hovoríš mi priamo z jazyka. Za poslednú vetu by som ťa pozval na pár pív :)
  • Videorecenze moc dobrá a přehledná, ale nemůžu s ní souhlasit - osobně mě Black Ops ze všech ModernCOD bavil nejvíce (singl). Nechápu, jak si někdo může stěžovat na béčkovost příběhu BO, aniž by mluvil o totální béčkovosti obou MW (parta supr vojáků se žene za zlým komoušem přes celou planetu a místo aby ho čapli rovnou, tak to vezmou přes co nejexotičtější lokace, aby se mělo kde střílet). Tady navíc máte hrdiny, které si můžete zapamatovat a sžít se s nimi, to se o mlčenlivých herojích z dřívějších dílů říct nedá. Atmosféra konfliktů studené války (dobře, vietnam nebyl kdovíjakej a na vietcong vzpomínám se slzou v oku, ale...) na mě dýchla mnohem více než cokoli co mělo atmosféru suplovat v MW a mise ve mne zanechaly nějaký dojem. zatímco kropení civilistů na letišti bylo podáno neuvěřitelně suše, zajmutí veitcongem nebo hlavně útěk z Vorkuty v BO byl parádní atmosférický zážitek. A jinak je BO po všech stránkách stejné jako oba MW, tunel se spoustou výbuchů a nepřátel - kde v téhle části hry vidíte rozdíl?
  • recenze je šrot, hra je vynikající
  • a keď si niekto myslí, že skúšať prejsť tú istú pasáž prejsť po frustrujúcom skapávaní je nuda, nech sa páči ale ja veci rád skúšam a zisťujem, ako sa dá niečo zmáknuť.

Keď mi nakoniec vyšlo časovanie, poštastila sa muška a môj granát padol so správným načasovaním tam kam mal, odmenou bolo "checkpoint reached" a skvelý pocit z dobre "odvedenej práce".

Môj herný čas sa mohol pohybovať niekde medzi 10-12h.
  • Taktiež NESÚHLASÍM s recenzentom.

Treyarchu sa podarilo veľmi výrazné spestrenie aj vďaka príbehu a jeho podaniu, ale skvelým spracovaným prostrediam a nonstop akcii.

Kupoval som si COD Black ops okrem multiplayeru práve kvôli tomu, aby som bol nakŕmený akciou, aby som dokázal hrať 2 hodiny v kuse a neísť na záchod, lebo ma akcia a zábavnosť proste nepustí. Dlho sa mi nestalo, aby som si po prejdení istej pasáže hodil granát pod nohy kvôli tomu, aby som si tú akciu mohol vychutnať ešte raz.

Neviem, kde ste zobrali vašich 5 - 7 hodín, ale keď si s najväčšou pravdepodobnosťou nastavujete regular alebo nedajbože easy tak potom niet čudovania, že vás hra prestane baviť.

Ja som Black ops prebehol na veterána, aj keď vo vietname som musel v jednej chvíly polaviť o obtiažnosť nižžše, pretože aj po 30tich pokusoch zbehnúť dole kopcom a nezhebnúť bolo takmer nemožné (verím, že to niekto zmákol ale môj reakčný čas, spojený s nízkym health, úžasnou presnosťou a vysokým damage nepriateľských zbraní mi nedal šancu)
  • Ad si rika kdo chce co chce, ja se u ty hry proste bavim (myslim ciste singl)
  • Naprosto uzasna hra!koupil jsem si ji asi tyden po vidani a sem nad miru spokojen.nechapu co se mu na ni nelibi.Než CoD:MW2 je rozhodne 2x lepsi.no ale je to jen muj nazor.lidi maji radsi Infinity Wards a mi to nevadi.kazdy ma pravo na svuj nazor
  • Svatá pravda, recenzent si pravděpodobně vůbec neuvědomuje, že zajetá značka se prostě mění minimálně. Je to jako si koupit Ferrari a pak se divit, že nemá zvýšený podvozek, terénní gumy a že to moc žere... vždyť přeci ostatní značky to nabízí. Celá recenze (i publikovaná písemně+podcast) mi přijde mimo. Je to dle mého názoru jen moderní póza. SP CoD byl vždy vytvořen v duchu filmového zážitku, a tak se prostě musí brát. Tvrzení, že na nás autoři hrnou jen další a další nepřátele je zcestné. Ano pokud jsem debil a sedím na místě, řinou se na mě další a další. Jenže v okamžiku, kdy dělám přesně co mám, dostává zážitek tu správnou příchuť. Je to zběsilý závod o splnění úkolu a přežití. Celým příběhem prosvištíte na jeden nádech a opravdu nebudete mít dojem, že by jste zažili nudu. Grafické zpracování hodnotím také kladně. Je třeba si uvědomit, že hra musí běhat na co největším počtu strojů. Připomínky jako mizerné textury, nenápadité prostředí, poznámky ohledně modelů (všechno takové hranaté,nebo co to vyplodili v tom podcastu)- asi jsme hráli rozdílné hry. Co se týče MP, zde mohu jen Treyarchu pogratulovat k vetší míře inovací (credity,contracty,z větší části obměněné zbraně, přískoky-můj osobní favorit). Je to čistá frenetická akce a nastavuje nový etalon pro online FPS. Výtku bych měl snad jen k technickým problémům. V SP se mi jednou kousl script,nešlo dál pokračovat. Vyřešilo se to opuštěním hry a opětovným spuštěním. MP byl po spuštění víceméně nehratelný, chybami na server i client side. Postupnými patchi (naposledy dnes) se hra dostala do stadia, kdy je bez problémů hratelná (nějaké výjimky se pravděpodobně najdou). Ještě poznámečka ke scénáři. Jsem velmi rád, že recenzenti Games.cz jsou inteligenti a hned prokoukli béčkovost příběhu. Jen je škoda, že nezasedají v porotě udělující oskary.
  • Preed olizuje parky.
  • recenzia je moc zaujatá. bolo vidno, že bola zameraná len na chyby a to sa rovná zlej recenzii. Aby sa z recenzii dalo niečo zistiť musí byť vyvážená. Ešte sa ľudia na tiscali musia veľa užiť.
  • Preed
    recenzia je dobra,hra nie je dobra ;p
  • Nějak tu kritiku nového cod nechápu,všechny ve (video)recenzi zmíněné chyby měli již předchozí díly,v MW2 bylo střílení úplně stejně chaotické,stereotypní a nesmyslné jako v novém Black ops,jediný rozdíl který mezi oběma hrama je že Black ops má alespon opravdu dobrou atmosféru a příběh,jehož "béčkovost" je vzhledem k tématu hry-brainwashingu čistě záměrná.Je také s podivem že se nikdo v recenzích nezminuje o zajímavém závěrečném(pravda trochu předvídatelném),zvratu jež převrací celý příběh hry naruby...
  • horak.ada
    plně souhlasim
  • Naprosty souhlas s recenzi, vic jak 6 - 7 z 10 si SP COD nikdy nezaslouzil, konecne na to nekdo kouka bez zaujeti ;-) Vyborna recenze!
  • Taky se přikláním k názoru, že recenzent trošku ujel. Vše co se mu nelíbí bylo i ve starších dílech. Naopak plus bych dal za hromadu rozdílných prostředí a v uvozovkách solidní příběh. COD-BO by si 8/10 rozhodně zasloužil. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit