Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Black Ops - videorecenze
20.11.2010 | Lukáš Grygar
179 příspěvků
-
ASi je u tebe neco spatne, protoze ja to mel cca za 1 minutu stazene :-)
-
takává hra se může líbit jen 10-14-letým fakanům *10*
-
+20
-
Medal je nuda, kdezto BO je zabavne az se clovek za bricho popada. Zoufala parodie na strilecky kam se hrabe mistr Bean.
-
nejhorší videorecenze co sem kdy slyšel.. Ke hře se ani nemá cenu vyjadřovat.... U mě dvěma slovi sračka roku *10*
-
souhlasim, recenze se povedla (jako jedna z mála zde...) Hra nepřinesla nic nového a jen okopírovala předchozí díly... samé skripty atd., jak nám popsal recenzent. Co nový díl CoD, to furt stejná hra, to samé platí o MoH... Tyhle hry jsou osinou v zadku herního světa. (mluvim o singlu, ne MP, ten jsem nehrál...) *11* *11* *11* *11*
-
Načítava sa mi to tu pomaly dvadsať minút -___-
-
tahle diskuze stojí za ho*no, samej degen :/ *6*
-
Tak to to call of duty mě vůbec nebaví a je to nejhorší díl celé serie !!!!!!!!!!!!
-
taková trapná hra :-/ *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11*
-
My jsme pravý pařani, my si dáme toto;)
http://www.youtube.com/watch?v=Lg-7jWDiHqM&feature=player_embedded -
Jsou to blbci z Hrej.cz tak čemu se divíte.
-
Lukáši znova ! a líp :D
-
rešpektujem tvoj názor, ale nedá sa robiť si názor, keď si hru nezahráš. Z videí môže všetko vyzerať hocijako, dôležitý je ten gameplay ktorý pocítiš na vlastnej koži.
Mne sa zase nový MOH nepáči a tak som si želal, aby bol skvelý a tešil som sa naňho. Je to vec vkusu, ale vidíš. Z gameplay videí som MOH žral a realita bola iná. Mohlo by to fungovať aj u teba ;) -
Monotonna predimenzovana sracka. Namiesto pocitu zabavy sa u mna prejavoval skor pocit unavy a otravenosti po 20 minutach hrania. Bezhlave non stop kosenie vsetkeho, co sa pohne nema podla mna so zabavnosotu nic spolocne. Ale kazdy ma iny vkus samozrejme. Osobne by som hodnotil zabavnost max 4. bodmi. Hovorim o SP. MP som nehral, ten je snad lepsi.
-
Nevím jak moc mě mohla tato recenze zklamat, ale zklamala. Hra v multiplayerové části předhání vše co jsem měl kdy ve hrách spatřit. Nevím jakej zakomplexovanej stratég tu recenzi dělal, ale ani single není k zahození (dobře je, ale...) vy i v multiplayerové recenzi dáte za 7? Co jste to za lidi. Kvůli vám si nikdo nekupuje kvalitní hry kvůli mulťáku, ale všichni stahujou kvůli singlu. Je mi z těch hodnocení na zvracení!
-
Naprosto souhlasím.
-
Pokud jsi to nehrál a zkouknul jen to mizerný video, pak snad ani nemá cenu plodit takový litánie o ničem. Nikdo tady do nikoho nekope, jen je třeba trochu usadit recenzenta, který odvedl mizernou práci.
-
Tomu se říká trh moulo! Až to lidi přestanou kupovat, tak se to přestane vyrábět. Přesně jako ty hry nad kterejma brečíš.
-
tak jsem si procetl diskuzi a abych si to teda ujasnil, hra ma dostat vysoke hodnoceni/byt chvalena jen proto ze to v predchozich dilech bylo? pripadne se na to nema upozornovat? Ja vam tedy nevim ale je to proste recenze a nerecenzuje se cela serie ale jen jeden dil, tak proc nerict jak to je? jen proto ze je to COD? ja hru nehral a ani se na to nechystam ale predchozi dily jsem si projel a uprimne vice me bavil Bad Company 2 i co se tyce singlu o MP nemluve. Samozrejme co clovek to nazor a ze tu nekteri poukazujete ze MW2 dostal 9/10? no tak ho asi recenzoval jiny clovek. Ja osobne po shlednuti gamplaye (pokud autor hral na max detajly, nebo alespon stredni) musim rict ze graficky styl se mi absolutne nelibi, vse takove hranate, neprirozene a je to tak 3 roky vzadu, samozrejme ze nejde jen o grafiku, ale i ten gameplay mi prijde divny, proste takove..zastarale, clovek by cekal ze budou posouvat zabehle znacky dal a dal a ne byt porad na miste. Je mi jedno kdo hru vyvijel, ale vysledek nebude asi uplne idealni. Jednoduse po shlednuti vice gameplay videii si hru fakt nekoupim a zustanu u MOH ktery je mi prece jen blize. Klidne me strhejte jako autora ze nekdo kopnul do vaseho milacka, je mi to celkem jedno. Prijde mi normalni ze clovek nesouhlasi, jako nekteri zde, ale neprijde mi normalni kopat do nekoho ze ma jiny nazor. Ja myslim ze ukazane pasaze podtrhovaly vytky ktere byly ke hre smerovane a odpovida to.