Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hele,neurážej mě tu s tím že mám nízký nároky na kvalitu,není to pravda.Jen se na to dokážu kouknout tak jak to je doopravdy....COD nikdy nebyla moc o úžasným příběhu,vždy to bylo převážně o akci a to tenhle díl splňuje dobře..Prostě na hru z tohohle typu akčních her (COD a MOH) je to prostě dobrý..Nehledě na to že jde o vkus tak mě tu netvrď něco o nějakejch nízkých nárocích...Já osobně hraji jen kvalitní hry...Ale prostě to vidím jako nezaujatá osoba..
  • tahle soutěž je podvod :-/
  • hahahaha prej WWWWietnam
    :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) *8* *8*
  • Pete.palis
    tak za sebe říkám, že tato hra strčí COD do kapsy;)...( nepočítám BBC2:wietnam:)

http://www.gametrailers.com/video/multiplayer-interview-homefront/705582
  • Ocelot23
    Dobrá recenze...jako vždy od Lukáše :)
    Games.cz FTW!!
  • Jasně, Forrest Gump, na to sem opravdu zapoměl *3*
  • novej COD sklamání roku.. *9*
  • sleepless
    Pro všechny, co si žádají možnost stažení videorecenze: jak už jsem psal u videorecenze NfS, tuto možnost vám v dohledné nabídneme, jen prosím o strpení, nejdříve je nutné dodělat a spustit jiné sekce/prvky. Prozatím tedy prosím používejte stream. Díky za trpělivost.
  • Souhlasím :-), mě osobně se tahle hra líbila, dost slušná konkurence infinity wardu a k těm scriptům, v dnešní době bez těch scriptu neuděláte pořádnou akci a požitek prostě to patří ktomu. A navíc zajímalo by mě kdyby ty scripty tam nebyly, to budete najednou chválit? Jaká zaujatost.
  • Tak klidne prozradim svuj vek - nestydim se za nej jako ty. Je to 23...
    Vlastnim vsechny CoD - krome dvojky (coz byl spatny vtip) a dohral sem vsechny singleplayery nekolikrat, krome tohoto sedmeho dilu, ktery je proste velmi spatny - nejen s konkurenci ale i s predchozim dilem. Proto jsem si jisty ze mam pravdu. Ze tobe ten dil neprijde spatny, svedci ze mas velmi nizke naroky na kvalitni hru... Misto hovna jsem chtel byt slusny, jak vidim je to spatne - dobry pro priste.
    Cela kauza. *5*
  • Co se nelíbí recenzentovi? to je myslím řečeno v recenzi *3*
  • Usadit recenzenta? Odvedl špatnou práci? ale no tak, dospějte prosím a pokud se považujete za dospělé, naučte se smířit s jinym názorem, než vlastním. Recenze je subjektivní útvar a pokud si Lukáš Grygar usmyslí napsat, že je BO bída, napíše si to. Komu se to nelíbí, může se pro rozhodnutí o koupi řídit mraky jiných recenzí z nichž většina je oslavná až běda. A kdo to má a hraje to a nelíbí se mu, jak bylo CoD sepsuto, proč čte recenzi? Tu čtu před koupí, ne po koupi, ne?
  • Co se AI tyce, tak muj nejlepsi zazitek bzl zatim v Half Life a to usek, kde te nahaneli ninjove v jakemsi skladisti nebo co to bylo (uz je to davno). U toho sem mel opravdu co delat abych nerozflakal klavesnici a zadnej script to rozhodne nebyl.
  • No inde mi načíta videá rýchlo. Len tu to trvá tak dlho :/
  • Zajimavy, ze u MW2 (nebo i starsich dilu) to nikomu nevadi. To ty devitky litaj jak po vybuchu..
  • Ano,částečně..Nehledě na tom že dnes většina AI dnes pracuje tak že je po většinu času řídí právě scripty,má to tak každá hra (pravděpodobně i novej MOH) her s nepřáteli řízenými jen "vlastní" AI je málo a většinou takový nepřátelé moc nezmůžou,ano jsou výjmky ale těch je málo..

Většinu nepřátel ve hrách prostě řídí scripty,méně či lépe zakryté ale jsou tam..
  • hele treba je to tunelovy ale aspon dobre podany
  • to o napadani nebylo mysleno na tebe ale na jine ucastniky teto diskuze:-).

ja se jen podivuju nad tim jak se jak rikas dokazi nekteri hadat o pi*ovinach
  • Jedna věc je ale script kterej spustí to že vyběhnou od někud vojáci, kteří ale už pak jednají na základě vlastní AI, a druhá kdy script řídí absolutně vše a voják je pak už jen tupej papírovej terč kterej stačí oběhnot a mezitm kdy bude střílet někam furt do blba ho sejmout - http://www.youtube.com/watch?v=oWj2laajAzQ
  • Ještě dodatek-Je to jako by jsme se třeba bavili o tom co vše používá kola a já ti vypsal že kola má krom aut třeba kolo nebo letadlo..
    Pro tvou informaci to ale neznamená že je mezi sebou srovnávám.. *1* Víme?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit