Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lidi já nechci brát vaše názory, mnohdy máte pravdu, ale jen bych vám chtěl říct proč je CoD tak úspěšněj. Už od prvního dílu to byla prostě pecka. 1. a 2. díl byly nejlepší hry, který jsem kdy hrál. Pak přišla 3 na konzole, kterou mnoho lidí odsoudilo. Modern Warfare se stala hrou, která už poukazovala na to, kam se bude série CoD ubírat. CoD je nejen tou střílečkou, kde jste vy s vaším týmem a ničíte miliony nepřátel, ale CoD je i pořádná akce s příběhem! Myslím si, že taková ta filmovost v sérii CoD je právě tou, co jí dělá tak úspěšnou. To, že je v Black Ops tolik skriptů, mě taky překvapilo. V jistém ohledu mě to překvapilo ale mile. Mě to dělá tu hru takovou zajímavější a pestřejší. Je fakt, že Treyarch prostě CoD dělat neumí, to bezesporu. Proč jsem si koupil CoD Black Ops. Když jsem hrál CoD 5 tak jsem všude četl ty mizerný recenze a opravdu, v podstatě nic nového. Jenže pro mě, je půlka Multiplayer. Multiplayer byl u 5 alespoň pro mě naprosto úžasnej. Já osobně jsem i fanoušek CoD, tak možná i proto jsem CoD koupil. Je fakt, že vývojáři v podstatě nic nezměnili, ale pořád je alespoň pro mě Multiplayer bezkonkurenční. Jsou dvě FPS, které dnes hraju přes net. Jednou je celá serie CoD a tou druhou je Battlefield Bad Company 2. Obě mě baví a myslim, že o tom to je.
    • jednicka bola super , styrka tiez . Proste clovek z toho vyrastie a ma ine naroky a je kritickejsi. Proste ta hra nikdy nevyrastla :).
    • A co je na MP tak skvělého vždyť je to pořád to samé. Od 4ky se tam nic zásadního nezměnilo. Škoda že je tolik lidí co mají stejný názor jako ty protože díky vám nemáme v budoucnosti šanci si konečně zahrát kvalitní CoD. A ne tuhle rychlokvašku s mizerným příběhem a krátkou hrací dobou.
      • Také nechápu a ani u výše zmiňované Bad Company 2. Běhat po mapách, které připomínají tunelové singleplayer mapy mi moc zábavný nepřijde. Snad nezklame Red Orchestra 2
        • MP je zábavný , protože jako protivník hraje člověk a pokud je dobrý tak je to zatraceně těžké a mě MP konkrétně Bad Company 2 rozhodně baví, potam když ted hraji konkrétně Black Ops tak vše je i na nejvyšší obtížnost dost jednoduché. hraji to víceméně jen kvůli příběhu na porádnou výzvu jsou tady multiplayery s pořádnými protivníky na druhé straně.
  • Tohle politizování her mi už leze krkem, dokud se hry držely dávno vychladlých konfliktů, nebo nějakých smyšlených, mohl jsem i u vyloženě tupé FPS přimhouřit oči, ale tohle už je k zblití- Tákistán, všude samí teroristi, a mise proti Castrovi, nestačí že tyhle sračky musím sledovat v televizi. To už si bez téhle propagandy nemůžu ani zahrát ?
    • Se nediv když některé hry v USA financuje armáda a ty pak slouží jako náborová propaganda.
      • Blábol, armáda financuje jedinou a to je Americas army.
      • -.- jasne a vsude jsou jenom loutky a new world order je tvoje prijmeni ne? konspirace fail
        • blabla.. doporučuju shlédnout dokument Válkou se to vyřeší, který mimochodem běžel i na ČT2
        • Johny- jseš mimo, v mém příspěvku se o NVO nic nepíše, není třeba teorií, stačí sledovat média a myslet. Pokud ale věříš že hlava "nejsilnější země světa" riskuje své křeslo a popularitu své strany, utrácí životy občanů a jejich peníze proto, aby mohly v Tákistánu na vysokou i holky- nebudu ti to vyvracet:)
          2lukáš - škoda, že třeba na Black Ops i netrénují, -do vánoc by s misí neměli koho stahovat:)
          • ty sis ocividne nevsim na koho je to reakce.. Rozhodne nebyla na tebe, ale na lukase.. A btw staci sledovat a myslet -> ehm.. Nerikam, abys veril vsemu, co se rika v mediich, nicmene verit vsem konspiracnim teoriim je taky velka blbost.. Bacha na paranoiu...
        • Nech si ty keci chceš snad popřít že americká armáda nefinancovala některé hry s válečnou tématikou? Vzhledem k tomu co tam dětem vtloukají do hlavy bych se o té propagandě být tebou moc nehádal. A konspirační teorie vypadají trochu jinak než to co jsem já napsal jenže to je na tebe asi už moc složitý.
          • Jasny, to je na me moc slozity.. Trochu si mi pripomnel jednu bejvalou ucitelku na gymplu a jeji "to je vyssi matematika, to je na vas moc slozity".. Kdyz uz jsem u skoly.. Tacy, kecy se pisou s tvrdym -.- .. A ano, chci to poprit. Jedinou hru, kterou financuje je AA a to, ze jsou americani hrdi na svuj narod? Tomu rikas propaganda? aha, ok.. diky, cau :D
            • To je dobře nebav se se mnou stejně nemáš co by jsi napsal.
            • Ja jsem v klidu :D.. Opet te cituji: "a když vyrostou první co udělají je že podlehnou náborovým letákům a myslí si že zničí terorismus." .. Tak si to zkus precist a zamysli se nad tim, co to pro ostatni (ne pro tvoji hlavu) znamena.. Ne, nikdo nic neprekrucuje, jen te cituju..
              Taliban v MoH? To sis neudal jako dobrej priklad.. Bourili se proti tomu PREDEVSIM rodiny vojaku, kteri bojuji/padli v soucasnem konfliktu. A takovahle reakce od tehle skupiny lidi je naprosto vporadku. Jelikoz si hrozne zmatenej, doporucuju si precist poradne - cs.wikipedia.org.. Dekuju, nashle.. Moc dlouho se s lidma, ktery NEUMEJ diskutovat a jenom kolem sebe kricej spoustu failu a nadavek, nebavim..
            • Nikdy jsem nenapsal že tam jsou všichni vojáci tak tu laskavě nic nepřekrucuj. Jejich názor na ostatní je celkem známý snažíš se tu popírat zcela očividnou propagandu která u nich funguje a na to nemáš aby jsi to okecal tak se laskavě hoď do klidu. Proč si myslíš že tam tak vyváděli kvůli hraní za taliban v MoH?????
            • :DDDD pane boze.. Ty jsi jiny fail.."Těch her je trochu víc než jen jedna" -> napises jsem nejaky? Celkem na to cekam. CoD to rozhodne neni, tvy argumenty jsou ubohy a k smichu.
              "a když vyrostou první co udělají je že podlehnou náborovým letákům a myslí si že zničí terorismus." -> jasny, podle tebe jsou vsichni v USA vojaci.. Podlehnou naborovym letakum :DD.. No ty kokos, dlouho jsem se takhle dobre nezasmal. Hochu, ty mas problem. Nejsem jedinej, kdo si to mysli (o stranku dal - opet zadne argumenty). Diskutovat neumis, ohanis se nesmysly a nakonec to zabijes slovy, ze nemam co rict. Prosim te. Prober se z ty diskoteky. (pro tvy dobro bych se nadale zdrzel dalsich komentu)
            • Těch her je trochu víc než jen jedna a ano je to propaganda a co taky neni. Když jim na školách vtloukají do hlav že jsou ten nejlepší stát na světě a to co dělají je vždy správné. Ve hrách potom střílí nepřátele po milionech a když vyrostou první co udělají je že podlehnou náborovým letákům a myslí si že zničí terorismus. Nemysli si US armáda potřebuje lidi a velice dobře ví jak zvednout o to zájem. A hry a filmy na tom taky mají velký vliv. Když nedokážeš napsat nic inteligentního tak radši nic nepiš. Žiješ ve velmi růžovém snu hochu.
  • ach jo,takova bezducha hloupa tunelovka a trha rekordy v prodejnosti a hry ,ktere prinesou neco noveho vetsinou konci jako komercni propadaky,kam ten svet speje.prvni dily cod byly fajn i pres to ,ze to byly scripty precpane arkady,ale posledni dily stoji zaprd.dnesni trend ala 3-5h hraci doby,co nejlehci a hlavne ne ,aby u toho hrac nedejboze musel premejslet nebo casto umiral se mi vubec nezamlouva.Nerikam ,ze si obcas nejakou arkadovitejsi hru nezahraju,ale cod uz je trochu extrem na muj vkus.

Popravde se, ale nedivim ,ze obtiznejsich her je cim dal mene,kdyz vsichni vidi jak se hry ala COD prodavaji.Jestli to takhle pujde dal ,tak si asi moc novych her nezahraju a budu doufat ,ze se aspon cas od casu ukaze hra ala stalker apod.A ta cena co za posledni dily COD chteji je silena,pristi cod bude stat snad 70euro.

Tak sem si zase posteskl :-D a postezoval,skoda ze tyhle narky par hracu na forech nic nezmeni,vetsina to ocividne vidi jinak :-D

btw:jak tady nekdo psal o te jizde v aute pomoci 2 tlacitek je uz vazne hodne WTF,zachvilu ty hry budou jak ty automatove hry jen v hezci grafice :-D
  • Haha, tak tomu bych opravdu rad uveril. Ta prodejni cisla se obavam, jsou pouze jejich zbozne prani.
    • Tak tak, prvnimu Modern Warfare to nesaha ani po kotniky *7*
  • Větší sračku jsem nehrál, zlatý cod od Infinity Ward.
    • líp bych to nevyjádřil!
  • Tak ty rekordní prodeje nevypovídají ani tak o kvalitě hry, jako spíš o "inteligenci" a nárocích současných hráčů *3*
  • Poslední CoD, co jsem hrál bylo MW1 a ani mě neláká zkusit další, beztak je to jen nastavovaná kaše, která se pořád recykluje. Zajímavé ale je, že se najde tolik lidí, kteří jsou za to ochotni každý rok platit.
  • Mě se všechny díly do MW2 jakž takž líbily, ale Black Ops je nejhorší díl, který jsem hrál. A to jsem se vždcky serie CoD zastával, s tím je konec. *11*
    • Naprostej souhlas!!!
  • Hehe, sem rad ze sem tentokrat pockal s koupi. Opet se ukazalo, ze proste liche dily stoji za starou belu.
    Singleplayer sem chvili zkusil (dekuji lidem ze SKIDROW) a nejak nechapu jestli je to mysleno vazne. Hordy policistu se objevuji odnikud, a porad, porad, porad dalsi a dalsi a dalsi - nikde obycejny lidi nebo neco. Jen koridor s generujicimi se neprateli s nelogickymi souvislostmi - no pripadne to jenom me nesmyslny probijet se ulicemi Kuby proti policistum v takoveto mire?
    Vrcholem vseho bylo "rizeni" auta, mackat dve sipky? to sem doslova vyprskl na monitor smichy. To uz meli resit radaji interaktivnim filmeckem jako v cod6.
    Taky me "pobavil" prijezd urcitych dvou aut policistu, ktere nesly znicit do te doby, nez kolem vas neprojeli - koho zajima ze dostaly granatometem, asi pancir... Takhle sem dvakrat zemrel (srazenim) nez sem ja vul pochopil ze je to skript a proste jsou nesmrtelny nez se odstane auto na tamten bod...

Toto vsechno se sice delo i CoD4/CoD6 ale tam to bylo zabaleno poutaveji a rozumneji...
    A co ctu stiznosti na MP, tak to je tresnicka na dortu. Dovolit si takovy selhani u teto znacky, je teda neco.

Doufam ze to Treyarchu uz zlomi vaz. Ikdyz to se nestane, kdyz to ovecky kupujou, jak na bezicim pasu, bohuzel...
    • A tos to nehrál na nejtěžší, to na tebe pravidelně vybíhá dvojnásobek ozbrojenců a kulka znamená smrt ;) tví dva kamarádi jsou tam jen pro okrasu, protože ani nepokryjí, ani nezabijí, a aby se hnuli, musíš ty vyčistit cestu, aby se vypnul skript na nabíhání ozbrojenců ze zatáček, a začali nabíhat zase o dvacet metrů dál :)

neříkám , že je to špatné, jen na nejtěžší nehratelné, jde tam o štěstí a nervy, ne o skill :)
      • Ono ja hry celkove hraju na stredni obtiznost maximalne, az na par vyjimek je to totiz na hard nehratelny - kvuli AI pochopitelne... Takze radeji sem za lamu, ze nehraju na nejtezsi obtiznost ale aspon si hru uziju.
        Naposled sem chybu s volbou obtiznosti zase po delsi dobe udelal u Mafie 2 a byl sem radne potrestan. Tolik pasazi kvuli spatne a vylozene podvadejici AI, sem zazil naposled u Vietcongu Fist Alpha...
    • Mno to co pises je uplna pravda a prvni mise je fakt desna, ale pak se to rozjede a je to fakt bomba pro me nej dil ze serie cod. Urcite se k tomu zkus vratit pretrpet 1 misi a uvidis....
      • Tak popravde, cod si od 4.dilu kupuju jen kvuli multiplyeru, ten momentalne neni moznost vyzkouset, takze s koupi pockam...
        Ale uz se to chysta, stejne jako alterIW: http://alterops.net/
        Pak se rozhodnu...
  • Holt tunelovy strilecky, ktery dohrajes za 3 hodky jsou poslednich par let v kurzu no. Kde je ten cas takovejch akci jako System Shock2, Half Life, Deus Ex .......
    • No pomalu nastává čas, kdy nám zkazí značku DeusEx třetím dílem. Potom nám možná zkazí Half Life taky třetím dílem (tím nemyslím epizodu 3, která asi nikdy nevyjde). A pak teprve nastane čas zprznit značku system shock (mohli by to vydavat treba po patrech lodi v rozestupu roku a po 60dolarech dil).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit