Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Operace Flashpoint je fantas-magorická hra o tom jak by mohl někdy boj vypadat. A příběh, no HL2 by mohl závidět plus ten boj proti teroru, zatím jsem si vyzkoušel jen boj proti terorismu, tak to je taky fakt kůl. A to vůbec nezmiňuju, že tu next gen grafiku o které by si chlapci s Cryteku mohli nechat zdát...vrať se spátky do reality a zahrej něco si pořádného. Halfa, Bioshock, či CS. Třeba ti to ukáže pravou tvář nového CoD.
  • Tak to ti asi nezbývá nic jiného než to překousnout nebo psát nesmysly do diskusí, jako to děláš doposud. Amíci dělají vynikající hry (ale i průměrné a špatné) a kupodivu mají celkem danou svobodu ve vytváření obsahu. Takže až tatramatka s lukášem udělají svou vlastní nepřekonatelnou a revoluční hru o hloupých Amících, tak mě to kupodivu vůbec vadit nebude, protože to je jejich hra a oni mají na to svaté právo. Otázka ovšem je, jestli tu jejich hru bude někdo kupovat *1*
    Já jsem jen reagoval na ty vaše (argumenty nepodložené) nesmysly o Amících, to je vše. Já jsem s tím nezačal.
  • Lukáš: ne, to právě vy jste začali psát ty nesmyslný bláboly o "hloupých" Amících apod., já jsem na to jen reagoval a na rozdíl od tebe také vznesl argumenty.
  • Problémy s vlastním jazykem? To myslíš vážně? *1* Teda je pravda, že znám spoustu Čechů (i Slováků), kteří neumí svůj vlastní jazyk, tak podobné to bude asi i u Američanů, i když jsem se já osobně za ty léta co jsem žil a studoval v USA s tímto setkal jen v jednom případě.
    Tak to s těma školama není pravda, nevím teda jak v Los Angeles, ale když jsem já studoval v USA a srovnám to s mým studiem zde v Česku tak to je jako nebe a dudy. Ovšemže má Amerika mnohem lepší školství, a to co se kde učí - záleží v jakym státě a na jaký škole.
    Tak porovnávat genialitu díky nějakým programátorským soutěžím, no lol *1* Mno, hlavně že fakta o američanech mluví jinak, viz. Nobelovy ceny, vědecké objevy atd. jak jsem již zde psal. Češi mají ještě co dohánět. A KDYBY se "spravili socialne studie" tak můj názor jen potvrdí, to mi věř.
  • Ano, jsou to úplně obyčejní lidé jako my. Žádní hloupější, jsou stejní jako jsme my. Jsem rád, že mi konečně dáváš za pravdu. To to trvalo. A ani to nebolelo, že?
  • To je tak když sem začne psát někdo jako Mix který si myslí že američané jsou nadlidé kteří všechno ví a všechno umí. Přitom jsou to úplně obyčejní lidé jako všude jinde po světě.
  • Zil som a pracoval v amerike konkretne v Pasadene Los Angeles par rokov a teda neviem o akych genioch to hovorite. Vacsina americanov tam mala problem s vlastnym jazykom nie este to aby dosahovala nejakej geniality. Skolstvo pokial nepocitame IVY league univerzity tam islo uz davno do srac**k a to co sa u nas ucia na zakladnej skole tam nevie vacsina stredoskolakov, zial upad uz ide aj unas knihy sa stensuju, curriculum sa zuzuje a skole ide viac o dotacie za prijateho studenta nez o kvalitu.

Genialita v amerike nieje nijaka vyrazna i na top programatorskych sutaziach ktorych sa zucastnujem je vidiet americana v top10-20 malokedy a aj ked sa tam nejaky objavy ma meno ako Lee ci Chong coz su urcite ty pravy nefalsovany americania :) Amerika ma jedinu obrovsky vyhodu a tou je sila trhu, inteligentni ludia tam chodia za pracou a tym zdanie ze je to tam sami inteligent len posilnuju. Avsak keby sa spravili socialne studie tak je natom amerika prachbiedne to mi ver.
  • To je dobře nebav se se mnou stejně nemáš co by jsi napsal.
  • Ja jsem v klidu :D.. Opet te cituji: "a když vyrostou první co udělají je že podlehnou náborovým letákům a myslí si že zničí terorismus." .. Tak si to zkus precist a zamysli se nad tim, co to pro ostatni (ne pro tvoji hlavu) znamena.. Ne, nikdo nic neprekrucuje, jen te cituju..
    Taliban v MoH? To sis neudal jako dobrej priklad.. Bourili se proti tomu PREDEVSIM rodiny vojaku, kteri bojuji/padli v soucasnem konfliktu. A takovahle reakce od tehle skupiny lidi je naprosto vporadku. Jelikoz si hrozne zmatenej, doporucuju si precist poradne - cs.wikipedia.org.. Dekuju, nashle.. Moc dlouho se s lidma, ktery NEUMEJ diskutovat a jenom kolem sebe kricej spoustu failu a nadavek, nebavim..
  • 2mix ..."To s těma vysokýma školama jsem dal jako jeden z mnoha příkladů propastného rozdílu...", -z těch mnoha příkladů tady jedeš pořád dokola o jednom : top 200
    Kdyby byla třeba polovina her na českém trhu čínské produkce, a každá druhá o "osvobození" Tibetu lidovou armádou, tak mě to vadí stejně. Soudobá politika ve hrách mi prostě vadí, tak si ty své us studenty nech od cesty, nepatří to ani do tématu Call of Duty: Black Ops, ani do toho mého.
  • Nikdy jsem nenapsal že tam jsou všichni vojáci tak tu laskavě nic nepřekrucuj. Jejich názor na ostatní je celkem známý snažíš se tu popírat zcela očividnou propagandu která u nich funguje a na to nemáš aby jsi to okecal tak se laskavě hoď do klidu. Proč si myslíš že tam tak vyváděli kvůli hraní za taliban v MoH?????
  • mix: a ty sem zase od začátku pleteš něco co se nijak netýká tématu a tím je CoD. Řešit na stráce o hrách školství no to fakt ne jako. Prskej si laskavě někde jinde.
  • tatramatka: flame sypeš spíš ty. To s těma vysokýma školama jsem dal jako jeden z mnoha příkladů propastného rozdílu mezi americkým a českým školstvím a mezi vzdělaností Američanů a Čechů. I tohoto vyplývá, že Češi mají oproti Američanům co dohánět. Nevim proč sem pleteš školné, za prvé to sem vůbec nepatří a nemá to s naším "problémem" co dělat, a za druhé - jestli si myslíš, že na nejlepších amerických (a světových) školách a univerzitách se bude platit stejně jako na nějaké Univerzitě Karlově, která má problém se dostat i do TOP 200, tak to jsi na velkym omylu. A možná tě překvapím, ale dokonce neexistuje ani přímá úměra mezi výší školného a kvalitou škol, vidím to v Česku dnes a denně. Mimochodem ty "elitní" školy jsou téměř pro každého, existují totiž půjčky a státní podpora chudším studentům, to je překvápko, co?
    Btw podle tebe a demografie by asi měla mít nejkvalitnější školy a vzdělanost Čína, která má přes miliardu obyvatel.... *1*
  • :DDDD pane boze.. Ty jsi jiny fail.."Těch her je trochu víc než jen jedna" -> napises jsem nejaky? Celkem na to cekam. CoD to rozhodne neni, tvy argumenty jsou ubohy a k smichu.
    "a když vyrostou první co udělají je že podlehnou náborovým letákům a myslí si že zničí terorismus." -> jasny, podle tebe jsou vsichni v USA vojaci.. Podlehnou naborovym letakum :DD.. No ty kokos, dlouho jsem se takhle dobre nezasmal. Hochu, ty mas problem. Nejsem jedinej, kdo si to mysli (o stranku dal - opet zadne argumenty). Diskutovat neumis, ohanis se nesmysly a nakonec to zabijes slovy, ze nemam co rict. Prosim te. Prober se z ty diskoteky. (pro tvy dobro bych se nadale zdrzel dalsich komentu)
  • Těch her je trochu víc než jen jedna a ano je to propaganda a co taky neni. Když jim na školách vtloukají do hlav že jsou ten nejlepší stát na světě a to co dělají je vždy správné. Ve hrách potom střílí nepřátele po milionech a když vyrostou první co udělají je že podlehnou náborovým letákům a myslí si že zničí terorismus. Nemysli si US armáda potřebuje lidi a velice dobře ví jak zvednout o to zájem. A hry a filmy na tom taky mají velký vliv. Když nedokážeš napsat nic inteligentního tak radši nic nepiš. Žiješ ve velmi růžovém snu hochu.
  • Jasny, to je na me moc slozity.. Trochu si mi pripomnel jednu bejvalou ucitelku na gymplu a jeji "to je vyssi matematika, to je na vas moc slozity".. Kdyz uz jsem u skoly.. Tacy, kecy se pisou s tvrdym -.- .. A ano, chci to poprit. Jedinou hru, kterou financuje je AA a to, ze jsou americani hrdi na svuj narod? Tomu rikas propaganda? aha, ok.. diky, cau :D
  • ty sis ocividne nevsim na koho je to reakce.. Rozhodne nebyla na tebe, ale na lukase.. A btw staci sledovat a myslet -> ehm.. Nerikam, abys veril vsemu, co se rika v mediich, nicmene verit vsem konspiracnim teoriim je taky velka blbost.. Bacha na paranoiu...
  • dukaz ze pan Google je kolikrat velmi vedle, zajdi si do ruska a vubec do zemi byvaleho SSSR, tam pirati doslova 99% hracu, takze kdyz sis nekde precetl volaky "verohodny" clanek a nehledas dal, tak si ver svemu bludu *5*
  • 2max -tak už mlč - sypeš jenom flame, nejde mi o nějaké posuzování, nemá to s politizací her zas až tak moc společného, jenom jsem reagoval na pokus vyštípat z celého školství jen vysoké školy, a porovnávat to na dvou zemích s naprosto odlišnou demografií i ekonomikou. Zapomínáš dodat že školné na těchto elitních univerzitách je i 300 tis. kč ročně, takže kvalitnější prostě musí být, ale taky nejsou hned tak pro někho a neovlivňují tak vzdělanost celého národa.
  • V Roce 2020 se nemusíš COD bát protože budem už dáááávno Mrtví XD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit