Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Black Ops zlomilo prodejní rekord
11.11.2010 | Aleš Smutný
114 příspěvků
-
O čom točíš? Tam je úplný systém školstva.
-
I tak si myslim že Amici jsou na tom nejlepe z celeho světa....
Už jen kuli tomu že všechno na světe je Anglicky
Oni se ani Jazyk jinej nemusej učit
A ja abych čekal¨na Titulky nebo Dabing nebo se spokolik s Anglictinou kterou tak trochu ovladam ale ne perfektne. -
ale v americe je vysoká škola něco jako v čechách střední doknce tam i probiraj ve ce co mame mi na strední škole a na americký strední škole to je jako na 2 stupni základky žádný zaměření nic a ta jejich střední škola ani náhodou jako gympl neni a když mluvite o jejich skvělých školách jakto že v americe neumí 25% lidí číst a v čechách jen 0,5%
-
Ano hloupí fakt jsou a v tom jim ani škola nepomůže. Hloupí a tlustí nic víc.
-
Hrál i ted mam dokonce tech par let CD i s Datacema XD
Ale moc si to nepamatuju je to stara hra XD -
Amíci si myslí že jsou něco víc a jejich válečné tažení po světě taky neni nic hezkýho tak co nechápeš na tom že je někdo nemá rád? Kecat tu o školách to by ti šlo ale jinak nic jinýho jsi zatim nepředvedl.
-
A cod 1 si nehral, taky legenda pro me...s ostatnim souhlasim :)
-
O to smutnější je fakt, že za tak dlouhou dobu se našim vysokým školám nepodařilo uspět na vyšších příčkách. Americkým školám se to za mnohem kratší dobu povedlo. To jsou ti "hloupí" Amíci, nojo...
-
Asi tak. Američané mají 7 z 10 nejlepších univerzit světa. Naše Univerzita Karlova by se nevešla ani do první dvoustovky. A pak kdo je hloupej, jestli Češi nebo Američani.
-
tak dobre som sa už dlhooo nepobavil *1* aspoň vidno kam sa za 500 let prepadlo školstvo v Čechách a na Slovensku...v USA sú školy 50r. a sú na top svetovej úrovni..ale nejde o to..Aj v ČR a SVK sú sprostý ľudia tak ako aj v USA..všade je to rovnaké..preto nechápem tú averziu voči USA
-
Chybka v textu
"...držel první příčku s 4,6 miliony dolarů." místo dolarů by mělo být kopií -
Naprostej souhlas!!!
-
NASA vládce galaxie, -no nekecej- , to abych rychle smazal všechny svoje "teroristické" komentáře, jinak nedostanu vízum ani na Měsíc :)))
-
A my zase máme školu s 500 let dlouhou tradicí v té době ještě žádná USA nebyla. Jako argumentovat tady americkýma škola to fakt ne.
-
vždy sa dobre zabavím na takýchto sci-fi teóriách.. *1* vždy ma fascinuje ako ľudia nadávajú na amíkov a pritom majú napr. jedny z top vysokých škôl na svete..koľko je českých a slovenských vysokých škol aspon v top 500 *1* a pritom tu je už možno každy druhý vysokoškolák *1*
-
No pomalu nastává čas, kdy nám zkazí značku DeusEx třetím dílem. Potom nám možná zkazí Half Life taky třetím dílem (tím nemyslím epizodu 3, která asi nikdy nevyjde). A pak teprve nastane čas zprznit značku system shock (mohli by to vydavat treba po patrech lodi v rozestupu roku a po 60dolarech dil).
-
Protože to jsou AMERICKÉ dětičky. A Američané jsou přeci ti hloupí, zlí a krvežízniví lidé, co chtějí ovládnout celý svět *1* *1*
-
prečo tu každý nadáva na americké detičky *1* už vidím rebríček predajnosti napr v UK a dám ruku do ohňa, že CoD:BO všetko zvalcuje a bude to tak aj v iných štátoch vrátane ČR a SVK...všade sa chcú detičky pochváliť v škole s Cod:BO...
-
Nejlepší COD co jsem kdy hrál je COD 2 a CODMW a MW2
COD 2 ohledne Multaku,CODMW ohledne Singlu,CODMW2 Ohledne SInglu i Multaku
Miloval jsem Ghosta,Price,McTavishe a ostatní.Kampan v CODMW1-2 me nejvic bavila kampan si mohl hrát i 2x nebo víckrát mělo to duši.
V COD World at War byl nejhorší COD co jsem kdy hral jak kampan tak i multak nediná věc co se dala byli ZOmbie.Tady v Black Opsu Singl nejni špatnej ale vůbec mě nechytl... A multak taky nic moc. -
Anonym : to hej...niekedy som to hral ale po chvili smo sa na to vykaslal nedalo sa to...vratil som sa k HALO ( 3 multak niekedy,teras REACH) a som uplne spokojny( no samozrejme nejako malickosti sa najdu ale je to obrovsky rozdiel oproti MW2/BO)