Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Black Ops zlomilo prodejní rekord
11.11.2010 | Aleš Smutný
114 příspěvků
-
Nech si ty keci chceš snad popřít že americká armáda nefinancovala některé hry s válečnou tématikou? Vzhledem k tomu co tam dětem vtloukají do hlavy bych se o té propagandě být tebou moc nehádal. A konspirační teorie vypadají trochu jinak než to co jsem já napsal jenže to je na tebe asi už moc složitý.
-
Na hrej to dostalo 8 a to je příliž 6 by bylo víc než dost.
-
A co je na MP tak skvělého vždyť je to pořád to samé. Od 4ky se tam nic zásadního nezměnilo. Škoda že je tolik lidí co mají stejný názor jako ty protože díky vám nemáme v budoucnosti šanci si konečně zahrát kvalitní CoD. A ne tuhle rychlokvašku s mizerným příběhem a krátkou hrací dobou.
-
S recenzi na hrej jedine souhlasim.. jeden velkej fail a jeste o nem tady na tg pisou v kazdym druhym prispevku..
-
-.- jasne a vsude jsou jenom loutky a new world order je tvoje prijmeni ne? konspirace fail
-
Lidi já nechci brát vaše názory, mnohdy máte pravdu, ale jen bych vám chtěl říct proč je CoD tak úspěšněj. Už od prvního dílu to byla prostě pecka. 1. a 2. díl byly nejlepší hry, který jsem kdy hrál. Pak přišla 3 na konzole, kterou mnoho lidí odsoudilo. Modern Warfare se stala hrou, která už poukazovala na to, kam se bude série CoD ubírat. CoD je nejen tou střílečkou, kde jste vy s vaším týmem a ničíte miliony nepřátel, ale CoD je i pořádná akce s příběhem! Myslím si, že taková ta filmovost v sérii CoD je právě tou, co jí dělá tak úspěšnou. To, že je v Black Ops tolik skriptů, mě taky překvapilo. V jistém ohledu mě to překvapilo ale mile. Mě to dělá tu hru takovou zajímavější a pestřejší. Je fakt, že Treyarch prostě CoD dělat neumí, to bezesporu. Proč jsem si koupil CoD Black Ops. Když jsem hrál CoD 5 tak jsem všude četl ty mizerný recenze a opravdu, v podstatě nic nového. Jenže pro mě, je půlka Multiplayer. Multiplayer byl u 5 alespoň pro mě naprosto úžasnej. Já osobně jsem i fanoušek CoD, tak možná i proto jsem CoD koupil. Je fakt, že vývojáři v podstatě nic nezměnili, ale pořád je alespoň pro mě Multiplayer bezkonkurenční. Jsou dvě FPS, které dnes hraju přes net. Jednou je celá serie CoD a tou druhou je Battlefield Bad Company 2. Obě mě baví a myslim, že o tom to je.
-
Ty vole, tak to by jsi urazil to pivo.
-
Se nediv když některé hry v USA financuje armáda a ty pak slouží jako náborová propaganda.
-
Tak popravde, cod si od 4.dilu kupuju jen kvuli multiplyeru, ten momentalne neni moznost vyzkouset, takze s koupi pockam...
Ale uz se to chysta, stejne jako alterIW: http://alterops.net/
Pak se rozhodnu... -
Tohle politizování her mi už leze krkem, dokud se hry držely dávno vychladlých konfliktů, nebo nějakých smyšlených, mohl jsem i u vyloženě tupé FPS přimhouřit oči, ale tohle už je k zblití- Tákistán, všude samí teroristi, a mise proti Castrovi, nestačí že tyhle sračky musím sledovat v televizi. To už si bez téhle propagandy nemůžu ani zahrát ?
-
ach jo,takova bezducha hloupa tunelovka a trha rekordy v prodejnosti a hry ,ktere prinesou neco noveho vetsinou konci jako komercni propadaky,kam ten svet speje.prvni dily cod byly fajn i pres to ,ze to byly scripty precpane arkady,ale posledni dily stoji zaprd.dnesni trend ala 3-5h hraci doby,co nejlehci a hlavne ne ,aby u toho hrac nedejboze musel premejslet nebo casto umiral se mi vubec nezamlouva.Nerikam ,ze si obcas nejakou arkadovitejsi hru nezahraju,ale cod uz je trochu extrem na muj vkus.
Popravde se, ale nedivim ,ze obtiznejsich her je cim dal mene,kdyz vsichni vidi jak se hry ala COD prodavaji.Jestli to takhle pujde dal ,tak si asi moc novych her nezahraju a budu doufat ,ze se aspon cas od casu ukaze hra ala stalker apod.A ta cena co za posledni dily COD chteji je silena,pristi cod bude stat snad 70euro.
Tak sem si zase posteskl :-D a postezoval,skoda ze tyhle narky par hracu na forech nic nezmeni,vetsina to ocividne vidi jinak :-D
btw:jak tady nekdo psal o te jizde v aute pomoci 2 tlacitek je uz vazne hodne WTF,zachvilu ty hry budou jak ty automatove hry jen v hezci grafice :-D -
Tak tak, prvnimu Modern Warfare to nesaha ani po kotniky *7*
-
Haha, tak tomu bych opravdu rad uveril. Ta prodejni cisla se obavam, jsou pouze jejich zbozne prani.
-
Tak to se asi budeš divit. Lidí, kteří hrajou singleplayer jsou spousty. *3*
-
Větší sračku jsem nehrál, zlatý cod od Infinity Ward.
-
Tak ty rekordní prodeje nevypovídají ani tak o kvalitě hry, jako spíš o "inteligenci" a nárocích současných hráčů *3*
-
Jediný CoD který mělo dlouhý a kvalitní SP byl CoD 1, UO, 2. Od té doby to jde do háje.
-
Mno to co pises je uplna pravda a prvni mise je fakt desna, ale pak se to rozjede a je to fakt bomba pro me nej dil ze serie cod. Urcite se k tomu zkus vratit pretrpet 1 misi a uvidis....
-
Ja hraji take jen SP a to byl vzdy duvod ke koupi :-) Ale chvili jeste pockam, mam vice nedohranych restu *2*
-
Poslední CoD, co jsem hrál bylo MW1 a ani mě neláká zkusit další, beztak je to jen nastavovaná kaše, která se pořád recykluje. Zajímavé ale je, že se najde tolik lidí, kteří jsou za to ochotni každý rok platit.