Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě se všechny díly do MW2 jakž takž líbily, ale Black Ops je nejhorší díl, který jsem hrál. A to jsem se vždcky serie CoD zastával, s tím je konec. *11*
  • Hehe, sem rad ze sem tentokrat pockal s koupi. Opet se ukazalo, ze proste liche dily stoji za starou belu.
    Singleplayer sem chvili zkusil (dekuji lidem ze SKIDROW) a nejak nechapu jestli je to mysleno vazne. Hordy policistu se objevuji odnikud, a porad, porad, porad dalsi a dalsi a dalsi - nikde obycejny lidi nebo neco. Jen koridor s generujicimi se neprateli s nelogickymi souvislostmi - no pripadne to jenom me nesmyslny probijet se ulicemi Kuby proti policistum v takoveto mire?
    Vrcholem vseho bylo "rizeni" auta, mackat dve sipky? to sem doslova vyprskl na monitor smichy. To uz meli resit radaji interaktivnim filmeckem jako v cod6.
    Taky me "pobavil" prijezd urcitych dvou aut policistu, ktere nesly znicit do te doby, nez kolem vas neprojeli - koho zajima ze dostaly granatometem, asi pancir... Takhle sem dvakrat zemrel (srazenim) nez sem ja vul pochopil ze je to skript a proste jsou nesmrtelny nez se odstane auto na tamten bod...

Toto vsechno se sice delo i CoD4/CoD6 ale tam to bylo zabaleno poutaveji a rozumneji...
    A co ctu stiznosti na MP, tak to je tresnicka na dortu. Dovolit si takovy selhani u teto znacky, je teda neco.

Doufam ze to Treyarchu uz zlomi vaz. Ikdyz to se nestane, kdyz to ovecky kupujou, jak na bezicim pasu, bohuzel...
  • Já třeba hraji jenom SP z toho důvodu taky jsem ještě za žádný CoD nedal peníze.
  • Holt tunelovy strilecky, ktery dohrajes za 3 hodky jsou poslednich par let v kurzu no. Kde je ten cas takovejch akci jako System Shock2, Half Life, Deus Ex .......
  • Ja osobne si myslim,ze znacku CoD stejne zahrabou.Pobavilo me,jak na GameInformeru v recenzi psali,Black Ops je strhujici pribeh *1* jediny co je tam strhujici je to,ze to vubec vydali takhle zmasteny a z....
    Tuhle hru bych daval zdarma k bedne piva znacky Starobrno.
  • Pekne napsano :D
  • Lidi budou CoD kupovt pořád dokud to nepřestanou vydávat, osobně jsem si koupil jen MW2 a to jen proto, že to kolem mě hrálo dalších šest lidí a pořád to ještě hrajeme po internetu, CoD nové jsem dohrál a rozhodně mě neláká vrátit se o padesát let dozadu za nějakých 1100 :)
  • mluvis o singleplayeru? on jeste nekdo hraje singleplayer? bych se divil...
  • Co všechno marketing nedokáže. Stačí se kouknout na Metacritics, Modern Warfare 2,né na průměr hodnocení od novinářů, ale hodnocení od hráčů. A místo toho aby se lidi poučili tak za rok si skoro stejná hra odnese zase devítky od recenzentů a zase překoná rekord v prodejnosti. Kdyby dali nálepku COD na hajzlpapír tak si ho lidi budou taky předobjednávat. *7*
  • Jak vidno, naše bědování nad tím, kam se hry dneska dostaly, jak jsou jenom komerce a vůbec fujtajbl, jsou defakto o ničem:) Prodejní výsledky jen v těchto dvou zemích jsou pádná odpověď.
  • ...tak tak,Black Ops je totalne posranej a tim s Call of Duty koncim.Nic novyho,vsechno okoporivovany z MW2...Nejhorsi dil jakej jsem kdy hral.Treyarch proste CoD udelat neumi a verim,ze ted se to projevi i na lidech. *10*
  • No a proč ne.. Já jim fandím.. všechny Call of duty měly skvělou atmosféru. Proč nadávat na skripty, když je to zábavné. Jediný zápor je krátká herní doba *5*
  • a pritom je ta hra tak zabugovana a stupidni viz. http://www.hrej.cz/clanky/call-of-stupid-black-oops-3351/ nechapu to...MW2 bylo super ale tohle.... *11* *11*
  • Bože lidi jsou blázni!!! Ovce!! Proberte se!!! *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit