Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Black Ops zlomilo prodejní rekord
11.11.2010 | Aleš Smutný
114 příspěvků
-
Tak jestli posuzuješ kvalitu amerického a českého školství podle toho, jak jednoduché bylo získat řidičský průkaz, tak to už radši mlčim *1*
-
Celkový dojem některých méně inteligentních Čechů možná, to je ale vše. Češi by si hlavně měli napřed zamést před vlastním prahem, protože Amíci jsou v mnoha oblastech na míle vepředu.
-
CoD série jde do háje, ty nové díly ji akorát kazí jméno. Zlatá cod1, uo, cod2, cod4, po těchto dílěch to mělo skončit. Nikdy jsem si nemyslel, že se z této série stane jenom pračka na prachy. A to ještě příštíh rok mají vyjít další 2 díly, další rok 3 díly a v roce 2020 budeme hrát cod 20, jdětě do háje s tímto.
-
Pro Army Mena.
-
To s tím realismem mě velmi pobavilo. Kdybychom měli bojovat s terorismem po vzoru Black Ops, tak potěš koště. Tipuju, že v reálu by náš hrdina v druhé misi nasednul na atomovku a letěl si to vyřídit ve větším stylu. Na druhou stranu kdyby byli všichni teroristi na světě tak blbí jako ti z Black Ops, šla by celá záchrana světa sfouknout rychle. Radím ti projít se na čerstvém vzduchu, což ti přinese víc realistických zážitků než nejnovější pecka od Activisonu s mnoha závažnými tématy, jako například jak se vypořádat s tou hromadou naskriptovaných trolů...
-
konečně pořádná hra, která je velice realistická!!! nebudu rozebírat nesmyslné názory o americe, ale beru hru jako celek po technické stránce, příběh, vtáhnutí do děje a to že bojujeme proti teroru atd, to je úděl 21století ( novodobá hrozba celého světa ) málokterá hra je tak detailně propracovaná, technika, postavy, prostředí!!!! MoH je proti tomu sračka májová!!!!! CoD dávám 95% a komu se to nelibí tak ať si hraje něco jiného
-
Ten řidičák mám, bylo to jednoduché, ....ale ne tak moc jako ty.
-
A kde si tam študoval ty tupče?Na Harvarde?Princenton?MIT?Stanford?..alebo?Debo ktorý v USA chodil na strednu a ide tu niečo hovoriť o vysokom školstve v USA:::A stavím sa, že si tam neurobil ani ten vodičák *1*
-
Honíš si vlastní ocas, nikde netvrdím že jsou všichni "amíci" hloupí, stále tam mám dost přátel, a takhle bych to nikdy negeneralizoval. Myslím, že to na co to tady ostatní naráží je spíše celkový dojem na ně, a na tom ten tvůj Harvard nic moc nezmění.
-
Hanzales@tiscali.cz: konečně inteligentní příspěvek, díky *3*
-
tatramatka: spíš by se na jiných odbornějších forech vysmáli "inteligentům", podobným tobě, kteří říkají, že "Amíci jsou hloupí". Amerika nemá víc géniů než ČR, ale než všechny ostatní země světa, ať už miliardová Čína, či jiné země s mnohem větším počtem obyvatel než "jen" 300 mil. Víš, není to jen o počtu obyvatel, ale také o inteligenci národa a školství. Proto je Amerika na prvním místě. Já tam zase žil od 80. let a studoval tam, teď studuji i tady a mohu porovnávat, a skutečně je americké školství na mnohem lepší úrovni než české. Jistě, negramotnost tam je 25%, jako to uvedl další zdejší "inteligent", že *1* Já jsem asi musel desítky let žít v úplně jiný Americe, kde byla negramotnost naprosto minimální.
-
to mix- takhle generalizovat o úrovni inteligenci celého národa je samozřejmě aúúú taky, nicméně o tom jsem se tady nikde nevyjadřoval, vadí mi prorůstání politických témat do her.
-
Protože by se jejich pseudoteoriím o americkém školství všude jinde než na herním fóru vysmáli, tak fantazírují tady. Že má země s 300 mil. obyvatel víc géniů než ČR, to je oběv na Nobelovku sám o sobě :) Pár let jsem tam studoval, vím svoje, a pokud už chce někdo na US neco vyvyšovat, tak u školství šlápl fakt vedle. Že je tam tak obrovská negramotnost jsem předtím nevěděl, dost mě šokovalo, že když jsem si pak dělal řidičák - dostal jsem možnost dělat test v obrázkové podobě :(
-
Já bych "inteligenci národa" asi nehodnotil podle škol. Něco jiného je vzdělání, něco jiného mentalita ;o) Jinak souhlasím, že je školství v USA úplně jinde. Pilní studenti tam mají na těch dobrých školách rozhodně lepší podmínky.
Dále: Amíci sice můžou působit z médií jako tlustí, zpohodlnělí tupci, kteří neví, kolik je na světě Eiffelových věží ale v reálu jsou pouze jen zpohodlnělí :) Blbí a chytří lidé jsou všude. Někdě více, někde méně. Jiná věc je, jak se různé národy vyznačují v povědomí jiných. Temperamentní (italové, španělé), škrti (skoti), pro japonce si to slovo ponechám a češi pořád všechno řeší, brblají a závidí ;o) Ale všude najdete chytré, inteligentní jedince a tupce. Příroda je hold taková a já beru obojí rovnoprávně. Denně řeším na technickém supportu 80% naší klientely (rumuny) a ty výlevy po několika hodinách boje by jste slyšet něchtěli. Stále mně to ovšem baví a mám na konci dobrý pocit, když jim pomohu s problémem uspět. Sice mně někdy neschopnost nainstalovat flash media player přivádí k šílenství, ale já zase neumím třeba programovat, štukovat, nebo pilotovat blbou cesnu, no. Každý umíme něco :) Btw zedník i inženýr projektant mohou dělat svou práci kvalitně, nebo ji totálně odfláknout. ...kam jsem to myšlenkama zabloumal.... tohle je diskuze COD :) K tomu bych jen dodal, že je to smutné. Nadstandartní úspěch posledních dílů téhle série přinese jen ještě více naskriptované, lineární, divadelní orgie. No a originální hnací prvky, které pamatují hry jako DeusEx1, nebo SystemShock2 čím dál tím více mizí do nenávratna :/ Propracovanost už hold není moderní :( -
tatramatka: lol a řikat že jsou všichni Amíci hloupí není "aúúú"? Prostě jak jsem již zde prokázal, ti hloupí Američané mají jedno z nejkvalitnějších školství na světě, ne-li nejkvalitnější. Na rozdíl od chytrých Čechů, kteří na zlepšování svého školství měli mnohem více času. I to vyvrací tu tvou teorii o "hloupích" Amících.
-
2mix - Hloupí nejsou očividně jenom američani, srovnávat počet "exluzivních" škol u nás a v zemi s 300 mil. obyvatel je dost aúúúú.
2Anonym - četls někdy nějaké sci-fi ? -
*1* *1* *1* No LOL *1* *1* *1*
Můžu tě ujistit, že je to právě naopak. Úroveň amerických škol je vyšší než českých. Věř mi, mohu to srovnávat. My Češi se máme ještě hodně co učit. A prej 25% neumí číst já nemůžu *1*
Ale určitě, máš pravdu. 25% hloupých zlích Američanů neumí číst, 80% nemá na zdravotní pojištění a 99% má 250 Kg. Jistě... *1*
Jakpak pánové odpovíte na argumenty, že Američané mají jak nejvíc Nobelových cen, tak i nejlepší školy. Viz. opakuju znova, 7 z 10 nejlepších univerzit je v USA. Univerzita Karlova, kam chodí chytří a hubení Češi, není ani v první dvoustovce. Kvalita obecně škol v USA je vyšší než u nás. A to jsme začali dříve... -
Lukáš: ty jsi zatím předvedl jen demagogii, ale žádné argumenty. My jsme sem dali jen fakta o školách, které mají Američané nejlepší. Mimochodem, například nejvíc nositelů Nobelovy ceny je Američanů. Těch "hloupých" Američanů. Zkus sem napsat nějaké argumenty a ne tvoje výplody o dobyvačných válkách, které ti krvežízniví Američané vyvolali kvůli ovládnutí celého vesmíru, čemu taky jinému.
Opakuju: hloupí Američané mají 7 z 10 nejlepších škol na světě. Kde jsou chytří Češi?
Těším se na tvoje chytré argumenty. -
No jasně, to by se těch kopií moc neprodalo, když MW2 stálo kolem 40 doláčů.
-
A nezapomeň že ve škole tě tam klidně může i někdo zastřelit.