Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Elitní hra pro elitní TUPCE *1* nejvíc mě sere, že to těm vývojářům prochází takový s h i t co recyklují každy rok. Nechápu že ještě někoho baví tupě střílet a ty retardované postavíčky mě zabily *1* *1* *1*
  • Co to tu riesite ludia ? Ked nebudem chciet, nedam im ani o korunu na viac.. Mna skor uraza ze ta reklama ma povazuje za debila.. Platit za statistiky ktore mam priamo v hre (black ops) a nikdy na ne nepozeram.. Tento stupidny projekt behom niekolkych malo mesiacov spadne na hubu..
  • ty smejdi uz nevedi jak z lidi tahak prachy misto strilecky budu radsi mesicne platit nejaky mmorpg
  • Tu mate lepsie COD http://goo.gl/dZaBR :D
  • No doufám že se najde někdo podobnej kdo dělal třeba AlterIWnet nebo AlterOPs a ukáže jim ze ty jejich trapárny nechcem.
  • v Usa toho zase prodaj se vsadim ocokoli je to tam samej magor staci se podivat treba na You Toube jak to hrajou nekdy narazim na video jak u toho rve adt... proste ichtyl Black ops sem koupil a byla to nejhorsi koumpe co jsem kdy udelal na Mw3 pockam az to obejdou a pak si to tuknu na par hodin.
  • http://pctuning.tyden.cz/component/content/article/1-aktualni-zpravy/21132-activision-recykluje-animace-v-modern-warfare-3
  • Ať už jde to CoD do háje! To se kua nezmůžou na víc, než hodit do videa song z BFBC2 Vietnam Creedence Clearwater Revival - Fortunate Son, který hraje v úvodním menu?
    Nejen že kopírujou scripty, textury, atd. ze starších dílů CoD, aby si ulehčili práci, ale navíc teď zabrouzdali ke konkurenci, co kdyby náhodou museli hledat hudbu sami.
    S CoD jsem definitivně skončil.
    • Tahle pisnicka byla uz v starem BF Vietnam,taktez byla ve Forrestu Gumpovi a tune dalsich ,takze opravdu nechapu to halo kolem pouziti tehle pisnicky,jako kdyby na ni melo BF nejaky narok.
      Zpusob podani tohoto videa se mi celkem libil,ale nic svetoborneho.CO se tyce toho,co tim videem prezentovali-k tomu se da rict jedine a to,ze Activision znovu ukazuje,jak na sve zakazniky z vysoka..... a ze s minimem investovanych financi rok co rok zdimaji stare MW a budou tak delat ,dokud jim to lidi budou bastit.
      • Ale no, tá pesnička bola zrovna v hlavnom menu datadisku, ktorý vyšiel zrovna pred niekoľkými málo mesiacmi.. Náhoda ? Nie :-)
        • Mozna....mozna ne.Podstatne ale je,ze to neni pisnicka nejak uzce spjata se znackou BF,jde o provarenou pisnicku,ktera se objevuje ve filmech,serialech ,hrach....
      • Hele to nema cenu resit, ja uz zvyknul, ze je tady x-odpurcu COD, kteri vsechny dily pomluvi a ze nechapou, jak si to lidi muzou kupovat, ze je to sragora a ja si rikam, ze asi takova ne, kdyz se toho pak proda 20mil a hra odpurcu COD tak 3, tak jak to doopravdy je?! *3*
  • Chtěj sjednotit komunitu? Tak ať nám každej rok neserou na hlavu nějakou cod rychlokvaškou a vydaj pořádnej díl, třeba jednou za 3 roky
  • to tymto videom sa chvalia?:D ked som videl tie postavy a pohyby tak mi to pripomenulo cs1.6 nie hru z roku 2010-2011...za tie prachy co maju kazdy rok uz mohli spravit novy engine umna cod skoncilo pri mw1 kde bola na tu dobu pekna grafika a kvalitny mp ziadne dlc platene sra*ky..
    • moje řeč!!! World at War jsem sice nehrál, ale u MW2 už mě grafika a absence fyziky opravdu iritovala...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit