Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Video bylo chvilkama vtipne, ale osobne zustanu radeji u Battlefield serie.
    Btw Black Ops jsem si ve sleve koupil, dost me ale zarazilo, jak je vetsina map miniaturnich a taky kolik lidi do zblbnuti hraje pidi mapu Nuketown.
    At uz vyjde treti dil :).
  • Jeste ze brzo vyjde ta nova Alenka, nebudu muset cist nic o cod
  • Kdyz je nekdo ochotny kazdy rok utracet znovu za temer tu samou hru koupi si i tohle (teda rodice mu to koupi). Jeste zapomeli doplnit ze bude hra obsahovat jen jednu mp mapu a 1 primarni a 1 sekundarni zbran a dalsi veci budou pravidelne vychazet jako zpoplatnene dlc. *1*
    • lol mno uvidime. Kazdopadne ty mapy budou zase recyklovany z predeslych dilu, stejne jako zbrane apod. Trochu mi to pripomina fifu, zmeni se jen ingame menu a zbytek zustane stejny *1*
    • Dyť říkám že je to pí*ovina !
  • ja by som všetky tý call of duty zakázal
    • Vsetky ne ;) Byvali casy ked to boli(prve 2-3 diely) opravdu skvele hry.
  • OMG ty hajzli si dovolili v traileri na tento odpad pouzit piesen z BF BC 2 soundtrack ???!!! Kto je decko ktore len kempi a takticky nerozmysla nech si kupi co ja viem aj COD BLACK COCKS a kto chce realnu akciu so skvelou grafikou a ozajstnymi bojmi na obrovskych mapach kde treba aj trocha rozmyslat nech bere BF BC 2 alebo nech si pocka na BF3 ten pochova vsetky FPS v okoli pod ciernu zem! zaplatite 50 ecok za odpad a podporite activision mlyncek na peniaze tak nech sa paci alebosi kupite BF ktory sa da v pohode zohnat za 9 eur officalnou cestou tak sa rozhodnite >>>>>>>
    http://www.gameexpres.sk/hra-pre-pc-battlefield-bad-company-2-cz-p-9621.html?aff=heureka
    • Realnou akci BF BC2? *1* *1* ,halvne ze tam pises o deckach ,pritom uroven tveho prispevku je prave ,jak od jednoho takoveho.A nechapu co to placas s tou pisnickou,ty delas jako kdyby bc2 melo na tu pisnicku vyhradni prava.
      A s tim pochovavanim vsech fps pod zem je taky nehorazny blabol.
      Vis oni existuji i jine hry nez CoD a BF *3*
      • vidim ze ty si tazko chapavi a inteligentny a si ten mudry typ cloveka ktory musi vsetkych poucit aby boli dokonaly ako ty
        • Koľko máš rokov? Tipujem tak 10?

Ak máš viac, tak ťa ľutujem, vážne.
        • Tak jsem tezko chapavy nebo intelignetni?Uz se rozhodni.
          Ja proste jen musel reagovat na tve kritizovani CoD ,aby jsi hned v zapeti pojmenoval BF BC2 jako "realnu akciu so skvelou grafikou a ozajstnymi bojmi" .Nenech se vysmat,BF BC2 nevidelo realitu ani z rychliku,stejne tak jako vetsina her.
          A kritizovani za pouziti dane pisnicky a keci o zadupavani do zeme ,to se taky nedalo ignorovat. *3*
        • Ale on má pravdu d3bil jsi ty.
  • Tento typ humoru se mi zdá trošičku nevtipný...
  • To je zase sešlost inteligentů :D Call of Duty bude mít zas lepší prodeje než každoroční marný pokusy od EA...
    • to je ten problem :) dobre predaje nerobia dobru hru. ci nemam pravdu ? na vela forach sa Cod fanboys pysia predajmi svojej oblubenej hry :) to je do neba volajuce, kedze sa na tom nabalia akurat pani s activision, nutne podotknut ze na ukor kvality hry. a oddane ovecky im dzobkaju z ruk
    • Justina Biebra a Lady Gaga urcite taky posloucha hodne lidi ale rozhodne to neznamena ze je jejich hudba dobra...
      • Ale ty lidi je poslouchaj protože je dobrá pro ně. Stejně tak jsou lidi který baví Call of Duty(a vzhledem k počtu prodejů jich je dost) .
        • to ze ich bavi cod/bieber neznamena ze to je dobre. od kvality to ma velmi daleko. to znamena akurat ze sa im pacia srajdy , nic viac
          • *1* Oboje dvoje je delany pro "masy". Cili lidem zvyklejsim na narocnejsi hudbu/hry to muze pripadat jak sra*ka. Ale pro ostatni to je pecka, s tim se smir
      • presne ... uz dlho vidim v Call of Duty herneho Justina Biebera... kazdy koho poznam to neznasa (s vynimkou mentalnych kriplov) ale napriek tomu vynasa svojim vydavatelom jak zlate prase. rok co rok recykluje tie iste srajdy a rok co rok ma trzby ... kvalita nikde ofkorz
        • + som zabudol povedat .... Cod aj Bieber zaraba na rovnakej cielovej skupine. tj. lahko manipulovatelna mladez objavujuca pubertu.
  • Haluz ! Strčtesi takový mr*ky někam !!!
  • wow what a greedy assholes.

cize nech to zhrniem. spolocnost s kazdorocnymi multimilionovymi zarobkami, ktore navyse neinvestuje do zveladovania pokracovani svojich hier. pyta za uplne standardnu sluzbu mesacne poplatky. co je este horsie, tuto sluzbu reklamuje este pred samotnym vydanim hry, preco to nedaju spolu s hrou ? je im tych 60 dolla od hracov malo ? treba este doslova takto uboho zobrat o dalsie ? plus za par mesiacov znova dalsie mamenie penazi za DLC ? dobru podpasovku dali sami sebe - taky direkt by im nezasadil ani BF3. na toto nikoho nenalakaju , skor drtivu vacsinu odradia_ nehovoriac o tom ze ta hra je nekvalitna a nekonkurencie schopna kedze je BF3 na obzore. ale len si pilujte konarik :)
    • Ja by som bol velmi rad, keby to fungovalo tak ako si to ty predstavujes (teda, ze nikto im na taku vyslovenu chujovinu neskoci).
      Ale opak je bohuzila pravdou. Na svete neskutocne kvantum retardovanych ludi a tam su ich zisky ;)
      Mne osobne CoD seria ako taka nevadi (narozdiel od BF, ktoreho som ale vacsi fanusik, ponuka viac close combat akcie), ale to ze za kazdu chujovinu chcu $ mi lezie krkom.
      U mna je to teda jeden z dovodov, preco som nevahal predobjednat BF3 a na objednavku CoD152 som ani len nepomyslel. *5*
  • LTM3
    Konečně si manažeři všimli, že si lidi kupujou CoD kvůli multiplayeru *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit