Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to ze ich bavi cod/bieber neznamena ze to je dobre. od kvality to ma velmi daleko. to znamena akurat ze sa im pacia srajdy , nic viac
  • Tak jsem tezko chapavy nebo intelignetni?Uz se rozhodni.
    Ja proste jen musel reagovat na tve kritizovani CoD ,aby jsi hned v zapeti pojmenoval BF BC2 jako "realnu akciu so skvelou grafikou a ozajstnymi bojmi" .Nenech se vysmat,BF BC2 nevidelo realitu ani z rychliku,stejne tak jako vetsina her.
    A kritizovani za pouziti dane pisnicky a keci o zadupavani do zeme ,to se taky nedalo ignorovat. *3*
  • Jako pardon, ale kupovat si hru, kterou za čtyři hodiny čistého času dohrajete na nejtěžší obtížnost možná i dřív, a to za cenu 1200, a potom platit ještě měsíčně za to, že chci nějaký prvek socializace na multiplayer modu, který by měl být dnes už tak nějak standardem...pardon, ale to je fakt moc :D vidím to úploně stejně jako u black ops, stáhnout, rychle dohrát a smazat
  • Ale on má pravdu d3bil jsi ty.
  • Ale ty lidi je poslouchaj protože je dobrá pro ně. Stejně tak jsou lidi který baví Call of Duty(a vzhledem k počtu prodejů jich je dost) .
  • Jeste ze brzo vyjde ta nova Alenka, nebudu muset cist nic o cod
  • lol mno uvidime. Kazdopadne ty mapy budou zase recyklovany z predeslych dilu, stejne jako zbrane apod. Trochu mi to pripomina fifu, zmeni se jen ingame menu a zbytek zustane stejny *1*
  • Dyť říkám že je to pí*ovina !
  • vidim ze ty si tazko chapavi a inteligentny a si ten mudry typ cloveka ktory musi vsetkych poucit aby boli dokonaly ako ty
  • Projdi si muj profil na Steamu aby si videl kolik mam odehrano CoD6 A CoD7, pak se mi rad omluvis ze o stupidnosti poslednich CoD vim ho*no. *3*
  • Problem je,ze to za co ty si budes muset platit kazdy mesic,ma spousta her jako samozrejmou soucast a ne si za to nechat platit,.
    Tohle je proste jen dalsi ukazka toho,jak Activision na hrace z vysoka kasle a chce jen rejzovat dokud to de.CO nejmene financi do hry vlozit a co nejvice financi ziskat.
    Coz je samozrejme cil vsech tvurcu her,ale vetsina ostatnich maji urcite hranice,ktere neprekroci,protoze zakaznici pro ne jsou vice,nez jen dojne kravy.
  • Kdyz je nekdo ochotny kazdy rok utracet znovu za temer tu samou hru koupi si i tohle (teda rodice mu to koupi). Jeste zapomeli doplnit ze bude hra obsahovat jen jednu mp mapu a 1 primarni a 1 sekundarni zbran a dalsi veci budou pravidelne vychazet jako zpoplatnene dlc. *1*
  • Z naseho klanu ma CoD7 deset lidi, vporadku jelo jednomu. To same stacilo sledovat deni na diskusich a predevsim na originalni Steamovske sekci BO.
    Sokuju te, original vlastnim(e), na steam si stezuju protoze ho pri hrani musis mit zapnuty - ne opravdu nepotrebuju denne petkrat steam restartovat, aby na me vyskocila reklama na nejakou super ceckovou hru. A predevsim v CoD6 spolecne s IWNetem delal tento nuceny program neskutecne veci...
  • Ja by som bol velmi rad, keby to fungovalo tak ako si to ty predstavujes (teda, ze nikto im na taku vyslovenu chujovinu neskoci).
    Ale opak je bohuzila pravdou. Na svete neskutocne kvantum retardovanych ludi a tam su ich zisky ;)
    Mne osobne CoD seria ako taka nevadi (narozdiel od BF, ktoreho som ale vacsi fanusik, ponuka viac close combat akcie), ale to ze za kazdu chujovinu chcu $ mi lezie krkom.
    U mna je to teda jeden z dovodov, preco som nevahal predobjednat BF3 a na objednavku CoD152 som ani len nepomyslel. *5*
  • Možná to nebylo ten starý dobrý Battlefield, ale obsahovalo to toho dost. Ano, nebylo tam tolik techniky možná, ale mapy jsou skvěle udělané a to jak v základním Bad Company 2 tak i v jeho DLC. Další + které přinesl Bad Company 2 bylo to ničitelné prostředí. Já nwm, ale mě se zdá, že všichni na tento fakt zapomínají. To zničitelné prostředí přineslo do hry o hodně více taktizování a možností (a takové zničitelné prostředí přišlo až s Bad Company 2 na PC). Proč myslíte, že to bude i v B3?! Je to vlastně další posun a jestli Battlefiled 3 bude mít to co Battlefield 2 + to zničitelné prostředí a grafiku, pak je to určitě dost velké + ! Dost velké!
  • rancor1223
    Jako bych tenhle příspěvek už někde viděl.. Že by ma Eureogameru? Jo tam se to v diskusi suprově řeže, ale koukám že tady jsou trochu kultivovanější lidi kteří si tu nenadávají..
    Já stojím za BF3, COD už není co bývalo, už to prostě není ono.. (dokonale to ukázalo Duty Calls)
  • ja by som všetky tý call of duty zakázal
  • Realnou akci BF BC2? *1* *1* ,halvne ze tam pises o deckach ,pritom uroven tveho prispevku je prave ,jak od jednoho takoveho.A nechapu co to placas s tou pisnickou,ty delas jako kdyby bc2 melo na tu pisnicku vyhradni prava.
    A s tim pochovavanim vsech fps pod zem je taky nehorazny blabol.
    Vis oni existuji i jine hry nez CoD a BF *3*
  • ja to nehral, ale jedna baba povidala, co na to vic rict *1*
  • :D Asi každá matka prostě to jsou naše matky je jedno jestli nám je 10,20 nebo 30 oni zůstanou pořád stejné *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit