Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • OMG ty hajzli si dovolili v traileri na tento odpad pouzit piesen z BF BC 2 soundtrack ???!!! Kto je decko ktore len kempi a takticky nerozmysla nech si kupi co ja viem aj COD BLACK COCKS a kto chce realnu akciu so skvelou grafikou a ozajstnymi bojmi na obrovskych mapach kde treba aj trocha rozmyslat nech bere BF BC 2 alebo nech si pocka na BF3 ten pochova vsetky FPS v okoli pod ciernu zem! zaplatite 50 ecok za odpad a podporite activision mlyncek na peniaze tak nech sa paci alebosi kupite BF ktory sa da v pohode zohnat za 9 eur officalnou cestou tak sa rozhodnite >>>>>>>
    http://www.gameexpres.sk/hra-pre-pc-battlefield-bad-company-2-cz-p-9621.html?aff=heureka
  • Tento typ humoru se mi zdá trošičku nevtipný...
  • + som zabudol povedat .... Cod aj Bieber zaraba na rovnakej cielovej skupine. tj. lahko manipulovatelna mladez objavujuca pubertu.
  • presne ... uz dlho vidim v Call of Duty herneho Justina Biebera... kazdy koho poznam to neznasa (s vynimkou mentalnych kriplov) ale napriek tomu vynasa svojim vydavatelom jak zlate prase. rok co rok recykluje tie iste srajdy a rok co rok ma trzby ... kvalita nikde ofkorz
  • to je ten problem :) dobre predaje nerobia dobru hru. ci nemam pravdu ? na vela forach sa Cod fanboys pysia predajmi svojej oblubenej hry :) to je do neba volajuce, kedze sa na tom nabalia akurat pani s activision, nutne podotknut ze na ukor kvality hry. a oddane ovecky im dzobkaju z ruk
  • Justina Biebra a Lady Gaga urcite taky posloucha hodne lidi ale rozhodne to neznamena ze je jejich hudba dobra...
  • To je zase sešlost inteligentů :D Call of Duty bude mít zas lepší prodeje než každoroční marný pokusy od EA...
  • tvoje matka by byla určitě naštvaná, kdyby viděla, že lidem na internetu nadáváš :D
  • Když jsi trotl tak si tlačítko nelíbí zasloužíš !
  • Ja zapomel dodat ze jsem je stejne nepotreboval ale i tak dik treba se to bude nekomu hodit :o)
  • některým lidem by se mělo tlačítko nelíbí sebrat :) a nechat jím jen reagovat... jen sem se ptal a hru nekrotizoval... tak mi radši napiš čím se se tě dotknul ?? :D:D
  • Haluz ! Strčtesi takový mr*ky někam !!!
  • tak to pozor! to ze tobe se sekalo COD Black Ops neznamena ze vsem :D me jelo uplne v poradku a dalsi pozor steam rozodne neni otravnej sis to stahnul a stvalo te ze si to musel ochcavat protoze kdyby si mel orig tak si po zadani cd-klíče nemuzes na steam stezovat *3*
  • ako pre koho ... na konzole urcite najlepsia hra podobneho druhu, ovela lepsia nez podpriemerne CoD ... na PCckarov a BF2 milovnikov to bolo prilis call of duty a nesiahalo to staremu dobremu battlefieldu ani po clenky, proste zanrovo to je dost odklonene od znacky battlefield
  • wow what a greedy assholes.

cize nech to zhrniem. spolocnost s kazdorocnymi multimilionovymi zarobkami, ktore navyse neinvestuje do zveladovania pokracovani svojich hier. pyta za uplne standardnu sluzbu mesacne poplatky. co je este horsie, tuto sluzbu reklamuje este pred samotnym vydanim hry, preco to nedaju spolu s hrou ? je im tych 60 dolla od hracov malo ? treba este doslova takto uboho zobrat o dalsie ? plus za par mesiacov znova dalsie mamenie penazi za DLC ? dobru podpasovku dali sami sebe - taky direkt by im nezasadil ani BF3. na toto nikoho nenalakaju , skor drtivu vacsinu odradia_ nehovoriac o tom ze ta hra je nekvalitna a nekonkurencie schopna kedze je BF3 na obzore. ale len si pilujte konarik :)
  • LTM3
    On tam ale klady nevynechává... jen hold v CoD žádný nejsou *1*
  • LTM3
    Konečně si manažeři všimli, že si lidi kupujou CoD kvůli multiplayeru *1*
  • tak sem to te´d skouknul bez titulků a rozuměl tak polovinu, nejsem angličtinář, tak asi repete :)
  • Pete.palis
    Zapínají se v okýnku CC pod časovou lištou;)
  • Battle Bad Company 2 byl teda prvni BF co jsem zkusil hrat vic ale byl jsem z nej vylozene nadsenej. Pro hc fandy BF to byl prej propadak ale hukers?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit