Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty Elite už má milion předplatitelů
23.11.2011 | Aleš Smutný
62 příspěvků
-
Asi nějak takhle ... Mohli jsme to dát zadarmo jako to dělají někteří blázni, ale když máme dost hloupé hráče na to, aby platili, tak jsme si řekli:"proč ne?"
-
-
Ale ruku na srdce... Neudělal by to každý z nás? (nebo většina, abych někoho neurazila)
-
-
hrabat, hrabat prachy dokud to jen půjde! Kor zisk, který je skoro bez práce a zadarmo o tom sní snad každý!... kurnik a já pracuju jak "býk bez koulí"... *13*
-
-
Chudáčku
-
-
-
1+ *1*
-
-
Jo jo CoD kdys fenomen postaveny na uspechu MoH dnes se pod touto zkratkou objevuji slova jako skript, udelat z hracu neschopne a nemyslici hlupaky na 3 hodiny ultratezke cool zabavy pro stado, co hlavni je aby byla ve hre akce a vse bylo v pohybu a vybuchovalo ... americky idiotismus v praxi ... nejdulezitejsi meritko hry masy
-
"ODDANOST" spravne to pomenoval....
Su to ovce ako ma Apple :D -
no doprdele
-
No pánbíček s náma a zlí pryč. To bude zas rejžárna. Předplatitelem nejsem. MW3 jsme koupil v pátek a se základním obsahem jsem zatím spokojen. (BF3 jsem koupil v sobotu a jsem také spokojen) *3*
-
-
Ale samozrejme. Osobne by som si to nekúpil. Viem si spočítať 1+1 aby som uhádol že to proste NIE JE výhodné.
Ale pozor, activision práve zistilo že ľudia sú ochotný platiť predplatné za takúto sračku..
Kto uhádne, čo nás čaká ďalej ? -
-
Call of duty free to play - kde v základu bude moct jen behat jen bezezbraně po mapě , zbraně si pak budete dokupovat za "drobné", samozřejmě včetně stákání a přikrčování :D
-
-
ale skakani bych dal za poradny love, pac ti hopici me trosku stvou *3*
-
-
Nezabudnite na MEELEE ako DLC :-)
-
-
podle informaci ma byt do hry pridano 20 DLC asi jedna mapa 1DLC .) mozna to pujde i po pulmapach : )
-
-
-
-
-
-
Teď jen aby se našel šikovný hacker co by tam nahodil pár virů...
-
-
A proc ne taky na Battlelog?
-
-
aou, socialni platforma?!
-
Závisláci?
-
jsou trapni BF 3 nabizi v podstate to same mozna i lepsi zadarmo... navic mw3 je proti bf totalni shyt... jsem PC hrac a doted to ELite na PC ani neni.... dokonce jsem cetl ze mozna ani nebude at jdou uz do prd... Na metacriticu jim spousta hracu dala najevo ze mw 3 je ubohe recenzenti sponzorovani activisionem ano byli tam hatri trollove ale i spousta fanousku cod
-
-
A ty jsi uz mel tu moznost si Elite vyzkouset ze tu kritizujes? Ani nevis jaka bude zakladni verze Elite ktera je zadarmo a uz porovnavas. Hmm ses dobrej *3*
-
-
tak neni problem si precist na internetu co tam vlastne je a co je za placenou verzi rika se tomu informace... ono tak nejde o elite ani battlelog spis o to ze MW3 je proti BFku ubohy hnuj tery mu nesaha po paty... Hral jsem CoDka od prvopocatku ale tohle je tecka.... MW3 jsem si bohuzel koupil zkusil... poprskal monitor smichy... a odinstaloval a to jsem sel do toho stim ze treba opravdu bude ten MW lepsi nez BF .)
-
-
jediny co je hnuj je BF3 tak pomlc a myslim, ze bys mel zmenit forum a nebo si jit jezdit s autickama do BF3....Ste jen zaslepeni grafikou z BF3 jak deti, ale nechapete, ze nekteri hraci maji radi jiny herni styl nez ma BF. Takze zkus byt trosku objektivni nez tady kecat neco o hnoji...
-
-
-
-
tolik pitomců? *1*