Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja jsem zklamany jak cip ,penez v prdeli a nic noveho porad coming soon ,pritom rikaly kazdy mesic neco noveho a 3 mesice v predeli a nic vickrat uz se nenecham nalakat ...dobre mi tak !!cely elite je akorat prehlednejsi menu a statistiky
  • Ataker
    Samozřejmě, že na Xku hraju MP FPS proč ne?
  • Ano hraju..! Spoustu her třeba Halo, Battlefield3, Bad Company,....
  • jediny co je hnuj je BF3 tak pomlc a myslim, ze bys mel zmenit forum a nebo si jit jezdit s autickama do BF3....Ste jen zaslepeni grafikou z BF3 jak deti, ale nechapete, ze nekteri hraci maji radi jiny herni styl nez ma BF. Takze zkus byt trosku objektivni nez tady kecat neco o hnoji...
  • presne tak zakladni CoD Elite ktery obsahuje vsechno dulezity je gratis. Limitovana je pouze delka nahravaneho videa a nejake turnaje o hodnotne ceny...jinak obsah a DLC u free verze vychazi kazde 3 mesice. U placene verze kazdy mesic....
  • na to jsi prisel jako kde? Nejlepší hra všech dob? možná jednoho týdne. Ta hra vůbec neukázala to, co nám předvádělí na E3 a GAMESCOMU. Pro mě je to další odpad jako MW3. Sra*ka pro děti. A neříkejte, že na konzolích hrajete multiplayer FPS.
  • Mam pre teba novinku. Tym ze im platis rozhodne nie si mudrejsi ako ostatny. tomu ver. *1*
  • Obě jsou fajn trolle. Zkus obě dvě...
  • Přesně tak, hloupé ovečky jsou to. To my BFtkáři sme se nenechali zblbnout reklamou. Kdepak my jsme mnohem chytřejší. Sice musíme přetrpět ten nemilý origin. Ale co už, vždiť je to nejlepší hra všech dob. No ne?
  • To né no *15*
  • Trol.diskuzni
    Já tady však nemoralizuji. *3*
  • No jeste ,ze do cod vychazi DLC zadarmo....
  • No hlavne,ze sis udelal cas ve svem naslaplem casovem rozpisu,aby jsi nam to tady vsem povedel.
    Co by sme tady bez tebe delali.
  • To ty vypouštíš furt...
  • Jazz
    MW3, Black Ops je podle mě parádní.
  • Pete.palis
    a Bad Company 2 co??...ten měl placený pouze Vietnam (což nebyla škoda peněz)....jinak všechno bylo zdarma....
  • Trol.diskuzni
    Hmm, pouvažuju nad tím teda... Dík moc!
  • Alex81
    K MP Q3 a JA má určitě blíž CoD. Jeden díl CoD od MW je tak na 5-7h, ty předtím byli delší. Tedy pokud začneš prvním dílem tak už ti to nějakej čas zabere *3*
  • Chudáčku
  • Trol.diskuzni
    No já bych radši jen single player... Jenže když tady lidi píšou, že to trvá třeba pět hodin, tak to moc trvanlivá zábava není.

Na druhou stranu, Far Cry 1 bylo fajn nazačátku - s mutantama to šlo do kopru... Dvojku jsem nehrál, ale pro většinu byla horší a nic moc záživná...

Mně se líbí videa z BF3 z multiplayeru, ale nikdy jsem multiplayer střílečky nehrál (leda tak nějaké Star wars: Jedi academy či Quake 3:Arena = obojí supr).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit