Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty Elite už má milion předplatitelů
23.11.2011 | Aleš Smutný
62 příspěvků
-
dobří mají sezónu pořád...
-
Za mě: na SP bych šel do CoD - až na poslední MW ta mě dost zklamala a to jsem docela skalní fanda. MP určitě BF, teda pokud nemáš raději rychly close combat model hry to pak CoD.
-
Jak je vidět, tak času máš dost :)
-
Právě jsi jeden trapný výlev vypustil. *5*
-
Co vy tady budete dělat až žádnej COD nebude?:D Na co pak budeme hejtit a kde budeme fňukat? :( Chtěl bych mít taky tyhle problémy a čas na trapný výlevy co většina tady, opravdu ano...
-
A to myslíš až teď MW3, nebo i Black Ops?
-
BFko.
CoD hraju od vydání prvního dílu, ale co teď provedli za sračku, to se nedá popsat.. -
Já vím, že jsem nejlepší, ale rozhoduju se mezi těmito dvěma herními sériemi. *3* Battlefield mi připadá zajímavější rozsahem, ale zase lidi říkají, že COD je více akce "nadoraz", tak těžko říct...
-
http://gamebattles.majorleaguegaming.com/forums/t/1724478.html
v hlasování jsou především hráčí call of duty - (ono se kolikrát stačí podívat na avatara:D) a pak nějací vtipálci - malé procento, ale dá se to vzít jako docela slušný průměr z cca 200 lidí. Jedná se o pouhou informaci, kdy nechci nikoho urazit. -
Trol.diskuzni ...
-
Měl bych odborný dotaz, jelikož bych chtěl konečně lehce zabrousit do této oblasti her:
Co je lepší - COD nebo Battlefield? -
hrabat, hrabat prachy dokud to jen půjde! Kor zisk, který je skoro bez práce a zadarmo o tom sní snad každý!... kurnik a já pracuju jak "býk bez koulí"... *13*
-
Ale ruku na srdce... Neudělal by to každý z nás? (nebo většina, abych někoho neurazila)
-
*15* *15*
-
tak neni problem si precist na internetu co tam vlastne je a co je za placenou verzi rika se tomu informace... ono tak nejde o elite ani battlelog spis o to ze MW3 je proti BFku ubohy hnuj tery mu nesaha po paty... Hral jsem CoDka od prvopocatku ale tohle je tecka.... MW3 jsem si bohuzel koupil zkusil... poprskal monitor smichy... a odinstaloval a to jsem sel do toho stim ze treba opravdu bude ten MW lepsi nez BF .)
-
jasne ale to je hra u ktere clovekovi neni lito tech penez :)
-
A proc ne taky na Battlelog?
-
CoD je jako mor! Pomalu ale jiste rozezira konkurenci se svou lacinou reciklacni hrou a zachvilku budou vychazet jen srackoidni hry z Activision, protoze ostatni vyvojari nebudou mit prachy na zadne poradne hry.
-
A ty jsi uz mel tu moznost si Elite vyzkouset ze tu kritizujes? Ani nevis jaka bude zakladni verze Elite ktera je zadarmo a uz porovnavas. Hmm ses dobrej *3*
-
Jo jenze dalsi budes mit taky zadarmo? NE nebudes! Ten si budes muset zaplatit. Nepocitej ze bude jen ten Karkand. A zakladni verze Elite je zadarmo