Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hanzales
    http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=66189&page=16
    http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=66189&page=10
    No, někteří to kutí hodně hustě :) Si s tím svým g940 připadám, jak kdybych ho měl malýho :D
  • ze hra bude na PC lepsi nez na konzolich? no tak jasne TO JE KAZDA nikdy tomu nebylo jinak!
  • vasdim se ze prvni se to zacne piratit na konzolich *3*
  • P.S. V jednom bodě s tebou ale musím souhlasit, argumentovat v této komunitě plné nereálna, kybernetových siláků a rádoby-frajerů je někdy opravdu o nervy... ale nevzdávej to, sem tam se tu normálně přemýšlející jedinec mihne a rád si zadebatuje na dospělácké úrovni *3*

Mě nedělá problém si zadebatovat o čemkoliv (samozřejmě, pokud tam mé znalosti a přehled aspoň trochu sahají)... *5* Ovšem za projevy mé alergie na jistá místní individua ze sta procent neručím...
  • Teda *1*, jedno se ti musí uznat, tvoje (asi nějakými halucinogeny či psychotropními látkami způsebené) fantaskní slohy jsou opravdu k popukání *1*. A čím dál tím lepší... Už dokonce i zapomínám na připomínku, abychom se vrátili k tématu "Nintendo a jeho pokřivený svět konzolové světovlády" a jen čekám, kdy mě (nás) tu zas obohatíš dalším z výplodů tvé, dozajista velmi nevšední, mysli.

Tudíž jsem po chvíli došel k názoru, že si za tento "výtvor" zasloužíš dokonce i to +1 *3* Protože takto se pobavit v "říši" nerdů a jejich standardní, napůl zemerikanizované a dosti zmrvené a zkrácené, hatmatilky, se tak často nepovede. *3*
  • Končím, jsem odhalen. Ano, musím to přiznat - zrodil jsem se za líbezných duchovních tónů rozebraných psacích strojů v příhodné době mimopostavení Marsu a Pluta, tedy v momentě, kdy krásy prersonifikovaných šambal lítají po celém glóbu a vybírají si své budoucí a věčné ochránce - tělesné schránky, ve kterých v daných letech dojde ke kompletní symbióze a v člověku propuká zrod osvícení. A tím se probouzí nadčlověk s mimonadextrasupersmyslovým "všeználkovsky-versmírným" myšlenkovým průjmem, který lze zastavit jen tehdy, sní-li kus papíru. A protože dotace papírů bývá v čase častého kácení porostů na obtíž a dodávky už jsou zamítnuty, symbiont mi nakázal, abych se fotosyntézou za líbezných duchovních tónů rozebraných psacích strojů v příhodné době mimopostavení Marsu a Pluta, tedy v momentě, kdy krásy prersonifikovaných a bla bla bla.. stejně přizpůsobil zrozené sféře nádherných počítačových možností a diskusních výsostných paláců. Ale, přenos nebyl kompletní a stalo se něco nepředvídatelného - a tak jsem tady; chladný jak šutr; necitelná kibická a rozchechtaná bestie; zákon, který se mnou odchází a hned zase přijde; .. a .a.. a ... je toho moc na mě, něco se porouchalo.. zase si brblám sám pro sebe... game over.

A na něco jsem zapomněl - musím našetřit ty prachy na předobjednávku CoD a těším se na něj - to jen aby moje šambala nebyla potrestána Anonymem za off-topic.
  • C-C-C-C-Combo breaker ! Choďte sa von vydýchať, nerdi.. Do releasu ešte času dosť, budete peniť potom ;-)
  • Tilwaen
    Co Poláci? *4*
  • Walldstein
    na gamescom se maximálně tak ukáže (zase), že prezentace her pro nexthlen konzole se dělaj hraním na PC, že?
  • Walldstein
    Drakersss: Jéééé...to mi připomíná Joy kterej sem kupoval tak cca před pěti lety tedy ten levnější samozřejmě, nicméně se mluvilo o poádném miminku na kterém si hravě poradíš i s opravdovým leteckým SIMULÁTOREM ne s HAWX které s klidem hraješ na vícetlačítkové myšce jednou rukou zatímco v druhé držíš pivko...Jo a prosimtě, když teda připojím tyhle tvoje konzolové klacíky, tak pro lepší pocit z létání a pohodlí, kde mám "tahové" kontrolery a pedály?

Hanzales@tiscali.cz
    Tak tomu ikám simulátorová miminka, už jen ty pedály a je to dokonalé...
  • Walldstein
    Utopismus mne u české online komunity už dávno přešel...troufám si říct, že je jedna z nejhorších, teda po té ruské...
  • Tilwaen
    Občas jsem utopista... *1*
  • Walldstein
    šikovná holka, tleskám...
  • Walldstein
    Osobně bych vsázel na člověka s obrovským pocitem mněcennosti, jenž je v reálném světě svým okolím přehlížen a ignorován. V takovém případě se dají jeho výlevy jednoduše vysvětlit neukojenou touho po pozornosti. Nejde mu o ocenění jeho názorů, jde mu o to vyvolat co největší rozruch kolem sebe a vlastně se tak konečně alespoň někde stát středem pozornosti, což se mu v podstatě daří.
  • Walldstein
    Tak to klobouk dolu já sem si už podle první jeho vlny myslel cosi o pomatencích...
  • Tilwaen
    V tom bude záliba červené barvy *4*
  • Trollujeme dál ? *15* *7* Navíc je to off-topic... Někdo si to koleduje o blok IP adresy *3*

Někdy si říkám, proč vlastně trollové trollují, jestli je to potřeba být ztrapňován, zesměšňován, nebo jestli to je nějaká forma poruchy racionálního uvažování... *7*
  • Tilwaen
    Ať si klidně mění tento do aleluja, když jim to na tom pěkně šlape, proti tomu žádná, ale ať o něm neprohlašují, že je nový.
  • Jako bych to tušil, že zase odepíšeš podobný román, který ve výsledku jen trapně zakrývá tvojí neschopnost argumentace k původnímu tématu... *15* Stále to samé, stále tu ze sebe děláš akorát tak šaška... Já to tentokráte zkrátím, jestli ti už došly argumenty k původnímu tématu, tak už raději nepiš *3* Sice je to zábava číst, co "všeználkovsy-vesmírného" zase napíšeš, nicméně nemám na to čas...

Apropo, velká část textu docela trefně sedí na tebe, hele, že ty trpíš mimo již zmíněné grafomanie i samomluvou? *7*
  • Tys z tý švestky spadl na hlavu viď ? *15* A že to očividně byla ale výška... *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit