Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Ghosts bude na PC hezčí než na PS4 a Xbox One
16.8.2013 | Adam Homola
221 příspěvků
-
Jo tohle video potřebuješ tak se na něj klidně dívej *3*
-
Asi jako konec světa... *4*
-
Doteď jsem měla pocit, že je to jen člověk s názory, které jdou okolo těch mých absolutně mimo, ale tímto zbortil mé iluze, troll jeden *9*
-
Komu není rady tomu není pomoci *1*
-
"argum(e)ntace a obhajoba svýho názoru tady na (g)ames p(o)strádá ja(k.)ék(o.)koliv..." dál už je to furt to samý :D
-
Potrefená husa? *15*
-
O tom by se dalo diskutovat.
-
Zas tak bídně, abych měl IQ hráče Call of Duty, na tom nejsem
-
Speciálně kvůli Tobě jsem mu ho tam tedy dala, abych pomohla ono průměrné IQ v ČR dorovnat na to Tvé, abys nebyl smutný *3*
-
A začínáme nanovo? *15*
-
Zase to aspoň výjde na PC bez bugů ...
-
Gta V na pc nebude tak hned :) A je to dobre pirati si to stejne nezaslouzej! Nemam pravdu? To je jako delat luxusni hostinu pro bezdomovce
-
Musíš mít hlavně mozek na velmi slušné úrovni a profesionalita, umístění a vejplata si tě najde sama. Je taky třeba rozeznávat "cynik" a "cynik", rozhodně se nesází na žádný vesmírný chytrolíny s brejlama. Záruka vysokého věku je sice na místě, ale ani 25+ není stoprocentním pravidlem, aby se člověk mohl stát cymistrem.
-
Bylo to myšleno ironicky :). U každé nové konzole se objeví spousta lidí prorokující konec PC hraní. No a už to je po tolikáté, že tomu může věřit jen ten nejzabedněnější troll z games :) ( a to je nějaká konkurence).
-
Každý mínus, které tenhle koment dostane, snižuje průměrné IQ v ČR o 5 bodů
-
Kolik se dneska platí za cynismus? Můžeš mě třeba doporučit nějakého zaměstnavatele? To je něco co bych si klidně uměl představit jako své budoucí povolání.
A berou i cyniky samouky, nebo člověk musí mýt vystudovanou cynickou univerzitu? -
http://youtu.be/BXJDJ8rqjLY
-
Vzhledem k tomu, že určitě víš, na koho to bylo mířeno (na tebe a na Nintenda), sis teď pěkně kydnul do úst *15* Ale jen tak dál, je to celkem zábava sledovat...
-
Někteří jsou tady ale trochu déle a víme, že ne s tímto nickem.
-
Já jsem na games cca 5 let;) nikoliv s tímto nickem.