Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • byl za posledni 2 roky vydany COD, ktery by se bez sarkastickeho pristupu obesel ?
  • ringmancz
    nechal jsem to dojet do konce kvůli Eminemovi
  • "nextgen" *15* *15* *15*
  • Graficky je to o chlup lepší, tím ale veškeré inovace končí :D Soutěžní hraní bude opět nemožné kvůli 50 perkům, GLkám, score strikům a podobným sračkám. Zlatý cod4 promod a cod2
  • Miserius
    Nikdo uz neresi ze to nema s realitou nic spolecnyho, ale ze to uz je asi 5 let stejný a jen udělaj nový mapky, pár zbraní a čokla a všichni z toho máme padat do mdlob...
  • V téhle diskuzi jenom dokazujete jak jste, s prominutím, vypatlaní! Hraje si COD na realný simulátor války? Říkají tvůrci snad, že hra má nejlepší grafiku nebo engine? Jenom prostě brečíte nad tím, že jiné kvalitnější hry nemají lepší prodejnost a myslíte si, že jít proti proudu z vás dělá něco víc. Komunita hráčů v ČR je strašně negativní (až na výjimky). Dokazujou to tím, jak neustále kopou do Xbox one, i když už je to úplně jiná konzole než před tím a neustálým kopáním do serie, kterou prostě obyčejní lidi mají rádi.
  • tohle uz jsem nekde videl...
  • video pěkné, všem ale všechno moc pěkně vychází a (doufám, že AI) pajduláci skákaj pod mušku, jinak by video nemělo smysl, že....ale stejně to bude šit, nicméně šit, který zase vyděláš hrůzné peníze a udělá se za rok další, stejný údajně lepší ;)
    v DLC budou vodní mise, kde budete mít za kamaráda cvičeného delfína to jen pro info ;)
  • Byl tu za posledni dva roky o Call of Duty zverejnen alespon jeden clanek bez sebemensiho naznaku sarkasmu?
  • Zdá se mi to, nebo v některých ohledech naprosto bez skrupulí kopírují Homefront? Padlá amerika, droni (ti byli už v BO2, ale stejně) Kilstreak system (MW3 to už mělo)
    Animace vykradené z BF3.
    Nemůžu si pomoci, vypadá to strašně trapně a vysušeně.
  • GlaDOS
    Protože neexistuje vůbec nikdo, kdo si CoD:G koupí a bude za to orodovat.
  • God-of-War
    Tak jako i celek je to uz trapny... no.. pekne dlouho:).
  • Pete.palis
    jeden z perků budou otravený granule pro psa a hárajcí čuba s C4 na obojku... *1*
  • Ty animace jsou otřesné, na to se nedá koukat ani. Když už dělají hru stylem COPY + PASTE, tak aspoň by mohli investovat do těch animací, na tom se přece nedá nic zkazit, jen zlepšit...
  • Keyz
    Tak tohle se dnes nejvíce paří na MP jo? *8*
  • Někdo nepozná ironii a nadsázku, i kdyby ho kousla do zatku.
  • Miserius
    Omylem jsem se koukal na záznam z loňska na BO2 a nepoznal jsem to než ukázali záverečnou obrazovku s datumem vydání *1* *3*
  • GlaDOS
    Kup si chleba. Určitě budeš překvapen, co dostaneš.
  • Už jsem se vážně obával, že tu dnes nebude newska o COD a AC *5*

http://media.tumblr.com/tumblr_ltzoymv9wn1qiemcv.gif
  • perfektne jednoznacne preorder necakal som nieco taketo *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit