Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • God-of-War
    Může mi někdo vysvětlit, proč sou tam bazuky a granátomety, když postavy vydrží max dva zásahy z pistole???
  • promitac
    Az budem velky chcem byt hernym vyvojarom/vydavatelom, budem vydavat same sra*ky (uz po 10te asi) a te ovce mi to budu žrát a kupovat za 50 dolač, budem sa topit v peniazoch, bičís, auta, jachty, fok yeah.
    A ten pocit jak vymrdavas te ovce do ucha a este sa z toho raduju. http://i.imgur.com/gPiyWAh.gif
  • tak to fakt mame ja troska poopravim tvoju vetu
    Woau, konečně přidali možnost hrát za ženskou na kozolach. pretoze hrat za zensku na pc je bezna vec.
  • To má mít jen fallout ne ? *9*
  • Nefapuj ! *16*
  • TheGGG
    Woau, konečně přidali možnost hrát za ženskou. To v jiných hrách nemáte *2*
  • Pilgrim66
    NEW RANK! Sergeant sergeant master sergeant!
  • Pilgrim66
    A ten novej grafickej engine je... kde?

Vypadá to indeticky jak všechny hry od MW 1. Až na to že jsme o 6 let později...
  • WAR, war never changes,.. or does it?
  • Mahcake
    Mně už na to nebaví koukat...to jim to vážně není trapný? *9*

Muzika výborná, hra špatná.
  • Taky jsem si zrovna říkal.Přeci kvalitně podobné hry mají v tescu na stojanech za dva stováky.
  • Samozrejme ze ano. Stacilo se divat na dnesni stream uvadejici multiplayer a vsechny jeho featurky vcetne smart phone aplikace, ktera je vylozenym "Dutylogem", a na smart phonu jen proto, ze to ted leti (viz tablety u battlefieldu a potazmo u division od ubisoftu). Spousta veci je prebranych z battlelogu a nenapadne prevedenych, to vidi s prominutim i naprostej pitomec.
  • Komentáře jsou od toho aby tam lide psali svůj názor (i když není kladný). Když s tím máš problém di na fan site Battlefieldu. Mrzáku. :D
  • Cokoliv Call of Duty umí „nové“ umí každá jiná hra už o dva roky dřív a lépe
  • JO tak najednou se CoD inspiruje od BF? *15* Tady je zase zoufalcu.. Jen hate na nic jineho se nezmuzete dusevni mrzaci.. Mimochodem hraju BF.Proc tolik nenavisti kamaradi.Hraci kupuji hry dobrovolne *7*
  • Jediný, co mě tak trochu zaujalo bylo......... už ani nevim.
  • 1199,- ? Ja jsem mel teda za to, ze recyklaty maj bejt levnejsi.
  • "kill confirmed!" *1*
  • Nenene... To přece muselo být z Xka 360 "No Scope version", ne...? Ne...?? *15*
  • Já bych si to klidně i zahrál, ale za ty prachy, jaký za to budou určitě chtít, je to šílenství.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit