Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stejně se neodpustilo kategorizování hráčů na příklady rozvinutějších, smysluplnějších her s příběhem a podobně. Tyhle statistiky s podtextem nějaké vyzrálosti, věkovosti, zkušenosti, chytrosti a podobných srand v souvislosti s tím a tím titulem je vesměs lokální cucání si myšlenky z prstů. Jistě, ta pravděpodobnost, že CoD zaujme mladší publikum bude logicky vyšší, ale Co vím CoD zaujímá generačně rozsháhlý publikum, byť se tomu v místní prdeli nechce moc věřit? Každopádně, dělá to z nich míň hráče než ostatní? - Eh, řečnická otázka, protože odpověď místních je mi ze široka známá. - Ovšem v takovém případě do podobné charakteristiky se můžou dostat i lidi holdujícím některým velmi dětinským indie-záležitostem a ty taky hrajoou jak děcka, tak i fotrové. Ono se totiž rádo zapomíná, že lidi investují čas, respektive peníze v prvé řadě do toho, co je subjektivně baví, a dá-li někdo přednost CoD třebas před Zaklínačem (a že takových osobně znám hodně), který mu prostě z herního, žánrového a tématického hlediska nic neříká, tak to nevypovídá vůbec o ničem. Není to míň hráč, míň dospělej, míň nemagor a podobně laděný chujoviny - jen člověk, co hraje, co ho baví, byť samozřejmě by měl poznat, kam až sahá dosah kvality/nekvality v rámci značky.
  • Veskoslav
    Zase máš banán trosko? *1*
  • Ojojój pritvrdzuje ;D Nie je nič viac CUTE než osočovanie od nejakej šedej nevyrastenej myšky..
  • Sorry, tak maďar. Teď ještě tu o karkulce. Tak či tak, možná by jsi se měl zamyslet nad svým okolím :)
  • To samozřejmě ne, ale je mnohem větší pravděpodobnost, že si to pozlátko uchvátí mladého fakana, než staršího zkušenějšího hráče. Další věc je, že těch mladých co tohle kupují je určitě víc, starší hráči si podle mě raději koupí třeba Zaklínače (příklad rozvinutější, smysluplnější hry s příběhem apod.) ...
  • ja chci to vyklaneni se za roh do BF !!!!!!!!!! mamiiii proc to tam neniiiiiii :(
  • na zniceni benzinky.. :)
  • ďalší*
  • Nikto z nich nie je Slovák.. A vidíš, zase si vypustil ďaľší hlúpy stereotyp.. Neboj, raz dospeješ, chlapče..
  • hele hraju rad BF a nemusim COD ale v tohle videu jsem videl prvky co byly v BF a protoze tam je vyklapeni se za roh a par dalsich detailu tak musim uznat, ze to vypada, ze zmenim nazor.. pes me teda vadi, ale asi ho preziju.. co vozidla? btw ta destrukce prostredi je mozna vetsi nez BF omg co se deje?
  • A podělanej BF4 se může jít zahrabat. COD Ghost RULES !!!!
  • InfidelBro
    ... o pět let dřívě a lípe.
  • Ataker
    Já si myslím, že těch volů už nebudou mraky, ale pořád jim to stačit bude.
  • Snad bude mít výstřih a pude vidět na tělo při pohledu dolů *5*
  • Souhlasím se slovenským kolegou. Říkám to pořád - věk nerozhoduje o tom, co kdo hraje a stejně tak vyšší věk nedělá z člověka negumu, právě naopak. 28, 30 nebo 50 let - když někdo nemá v plánu přemýšlet s mozkem v režimu střízlivá racionálnost a rozhled a naopak preferuje křišťálovákoulepředpokladstatus, tak mu není pomoci. Ale to bych mohl vysvětlovat rovnou svýmu synovi a bylo by to rozumnější.
  • a ty z toho budes vystrikanej :D
  • Tak slováci byli vždycky trochu divní. Mně je 30, to jen tak pro pořádek.
  • Kým si na internetoch tento stereotyp, musel si asi dlho hľadať čo ?.. :D Mám 40+ ročných kamarátov, ktorí hrávajú CoD. Proste milujem 20+ ročných nevyrastencov, ktorý tliachajú o tom, aké deti hrajú CoD ;D
  • A ne jednou ...
  • Chtěl bych tě vidět naprogramovat alespoň kalkulačku, ty kr_téne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit