Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tahle značka je vrchol zoufalství *1* *1* *1*
  • Kdyz vidim toto, tak mi najednou pripada skoro 2 roky stare Advanced Warfare jako dobra pecka *1*
  • Mart9
    Chceme 2. světovou válku! *16*
    • Still
      Nechceme další debilní CoD *1*
    • Rozhodně nechci druhou světovou! Chci WW1, Vietnam, Koreu!
      • A cim by to bylo zajimave?
        • Ty voe kanóny, zákopy, iperit, plynový masky, bahno, první pomoc většinou pilkou na kosti, bajonety, trumpety, rudí baroni prohánějící se nad polem rychlostí chůze házejíc na pěšáky ruční pumy. Ale asi by to nebylo moc pro děti.
        • TheGGG
          všechno je lepší jak WWII...
      • Sr_Lobo
        Tak WWI by byla samozrejme uplne nej, to je muj vlhky FPS sen, proto taky doted ujizdim na Verdunu *14*
        • Já taky...proto je můj vlhký sen raději pořádné bitvy (30v30+) ve Verdunu, neb vím jakou prasarnu by z toho EA\Activison studia byly schopný udělat :D
  • Sr_Lobo
    Díky za kompletní zavraždění další značky... Ted to jeste v patek dokopne BF a pudu asi zas instalovat prvni a druhy COD.
    • Battlefield je teď plným špekulací, od Velké války, nebo prý nějaké smyšlené války mezi Rusy a zbytkem Evropy až dokonce po remake 1942 verze. Aby toho nebylo málo, tak se taky sází na pravděpodobné pokračování ve stylu 2142. Vzhledem k tomu, že EA a Activision spolu tak tématicky rádi soupeří by to byl takový menší zázrak, aby Battlefield svým zasazením couvnul. Ale kdo ví.
      • Cypri
        Hele BF2142 jsem hrál moc rád. bavil mě hodně ale stejně jsem měl prostě TOP BF2. Ale za pokračování 2142 se zlobit nebudu. To bych bral hned! klidně do mě *1* *1*
    • Souhlas... Pevně jsem věřil, že se vrátí do 2.sv nebo aspoň v rozmezí let 1945 - 2010. Doufejme, že battlefield na tom bude lépe.
      • Sr_Lobo
        I prvni Black Ops to mel dobre pojaty jeste, ze ses vlastne podival do ruznejch konfliktu v historii, ale ty volee... zas genericka hyperscifoidni jebacka nekde ve vesmiru *13*
        Jedina pozitivni vec co by na tom mohla bejt by bylo kdyby se na to skoro vsichni vys*ali a studia by se nad sebou konecne zamyslela, ale to asi nehorzi.
        • Já věřím, že jim tohle lidi už žřát nebudou. Jsem velkej fanda call of duty - singleplayer kampaní..Hrál jsem všechny a téměř všechny mám originály, ale od advanced warfare jsem to už nehrál a ani nemám chuť..pevně jsem doufal, že to bude ASPOŇ pokračování ghost...ale naopak se splnili mé nejhorší obavy. Vesmír, blikající zbraně, lasery ... no, tak snad příště
        • To sice asi nehrozí, ale i tak bych tomu - pokud ještě nepřijdou s něčím šokujícím - tipoval citelně nižší tržby...
          • Sr_Lobo
            No jako ta cena jeste nakonci nesmyslna ... to je fakt jako hry v roce 1995.. sila megazordu proste.
  • Bože, co to je zase za pinďourovinu *8*
  • Dost už tohohle futuristického šitu! Multiplayer, kvůli kterému to všichni jak ovce kupují, už dávno nemá co říct. No a singl, kvůli kterému jsem to vždycky kupoval já, už naprosto ztratil všechno, co dělalo z Call of Duty skvělou hru - tedy zajímavé lokace, nápaditou akci a poutavý příběh. Jde ale jenom o to, že tahle hra utekla svojí původní generaci. Jde jim o kšeft! Mohli by navázat třeba na zajímavý koncept Vietnamské války z původního BO 1 (blbost, že tohle období je vytěžené), ale to by ty děcka nebavilo, protože by tam neměly ty svoje raketové baťohy, magnetické boty, laserové pušky a možnost postavě přebarvit vlasy...
    • TheGGG
      je to hrozný co, že všechny lidi nebaví to co tebe... svět by byl mnohem jednoduší, kdyby všichni museli mít rádi to co ty...
      • Jack1947
        On má pravdu je to furt dokola, na starém engínu a ještě od BO3 navíc z mnohem horším příběhem než vůbec kdy v COD byl... takže tohle mezigalakticé dobrodružství asi nebude o nic jiné bohužel. Už to začiná bejt únavné.
        • TheGGG
          mě to baví každý rok víc a víc...
          • dont feed the troll...
            • Jack1947
              Žádnej troll jenom holt jinak myslíci člověk noo *7*
          • Jack1947
            I přes ten debilní konec a vlastně to předtím nehledě na ty Hw problémy ( kdy to furt v jednom kuse padalo a neukládalo) byla to celkem zoufalé.
            • Jack1947
              Mp jsem dal těch 30hodin, neřikám že se nevrátím ale už jsem na to poskakování asi starej.
              Nicméně, SP bylo teda nic moc, hrát se dalo a mělo nějaké světlé chvilky ale ve finále to byla spíše celkem zlost tak dobře pro tebe že sis užil já bych uvítal spíše něco na styl Titanfall s kampaní (2jka jí má mít a výjde možná už na začátku příštího roku tedy jasná koupě).
            • TheGGG
              já si to užil hodně jacku, skvělé akce, nečekané momenty, paráda... 6 hodin za těch blbých 1800 stálo...
            • Jack1947
              Ale no ták vždyt už to bylo unavující po 50 zabíjet ty samé respawny vojáků... unudí to každého...žádná inovace a MP stál za starou bačkoru.
            • TheGGG
              možná pro tebe, já si to užil....
  • Nj, za chvili bude boj ve vesmiru uplne ve vsem, a to ještě před Elite a SC nikoho nezajimal. Hry se toci v bludných kruzích a jak se nejaky zvetsi každý si hned naskoci prihrat polivcicku:)
    • Tohle už sem tvrdil po úspěchu SC na Kickstarteru, že to za chvíli bude "in" i v AAA segmentu. Akorát rozdíl, že tohle bude proti SC velký vtip. *15*
    • kdyby alespoň udělali hru ve stylu Starflight, Star Control nebo Star Command. Tento herní žánr zcela zmizel a od poloviny devadesátých let se neobjevil. Místo toho přežívají klony Elite, což je žánr jiný (simulátor) a dle mého mnohem horší.

http://arstechnica.com/gaming/2012/09/masterpiece-starflight-for-pc/
  • Ešte pár dielov a bude to HALO :D
    • TheGGG
      ty jsi nikdy žádné halo nehrál co?
  • JohnyTheZik
    Ten strih, kamera a divnej blur - hra se posunula do budoucnosti, ale trailer do tezky minulosti.
  • Mohli by spíš udělat předělávku call of duty 1 nebo call of duty 2. Druhá světová byla nejlepší a ne střílení robotů ve vesmíru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit