Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jediny co me z toho zajima je ten remaster CoD4 - to byl asi nejlepsi dil CoD, pak to slo do haje .. MW2 byla dobra hra, ale zabila ji absence dedik serveru a cheateri ... a pak uz to slo z kopce komplet ... posledni co jsem koupil bylo Black Ops, ale i to bylo vcelku zklamani a od te doby uz dlouho nic ... takze ten remaster vyhlizim jako sanci zase si zahrat CoD ... ale moc sanci tomu nedavam.
  • konečně by to dáválo smysl
  • Sci fi je dobre diky tomu ze muzete mit vic udelatek. Ale ja jsem cod nikdy nehral protoze me nebavi tunel kde to na vas hazi nekonecne vlny nepratel bez AI az kym nedosahnete bod X kde se spusti skript. Ale ten dil kde hral ten spacey jsem videl na YT kvuli pribehu. Na sledovani je to dobry, na hrani uz moc ne.
  • Poslední CoD, který mě opravdu bavilo hrát byly Ghost (do vydání prvního DLC), klanový války, dobrá parta (seznámili jsme se ve hře a později i sešli) a od tý doby to jde s CoD, alespoň pro mě, z kopce. Já chci, pokud možno, realistický zbraně a jako soupeře lidi, střílení plechovek mě vůbec nebaví. Tak snad to spasí BF5...CoD letos nekupuji. Až udu mít chuť na plechovky, zahraju si titanfall.
    • Ghost me docela bavil a docela to odsejpalo
    • já to mám opačně. CoD jsem hrál snad jen první díl a předtím jsem hrál jeden díl Medal of Honor. A mám mnohem raději sci-fi střílečky, třeba Prey, Psi-Ops, Borderlands. Hry nemají být reálné, ale naopak vytvářet alternativní reality a světy. Reálných válek je po světě dost.
      • Mě baví střílečky podle skutečných konfliktů, ale i podle fiktivních či sci-fi. Pro mě je důležité, aby ta hra byla kvalitní a zábavná.

Ale o malinko více tíhnu k těm podle realných konfliktů. Nedám dopustit na MoH: Allied Asssault a pak MoH: Frontline na PS2. Škoda, že MoH už je dnes mtvá značka.
      • Souhlasím, ale v podání CoD prozatím vypadá i tahle jeho alternativní realita přesto docela nudně a nezáživně. Hru pochopitelně nikdo ještě neviděl, ale vzhledem k jeho neměnným schématům v konceptu nelze očekávat nic, co bychom nebyli u série zvyklí (a trailer to nejen po grafické stránce potvrzuje), což už začíná být veliká škoda. Troufám si tvrdit, že i u podstatné části hráčů CoD je tahle formule alternativních realit unavující. Tahle značka může široké hráčstvo už jen překvapit a překvapivě by se jí to mohlo podařit už představením slibného tématu. Vyprdolí-li ale tvůrci při oznámení, že jdou zasazením "do vesmíru", je v drtivé většině vymalováno. Tohle CoD bude schytávat dřív než vůbec vypustí první obrázky.
    • Mně se hrozně líbí, jak se neustále posouvají ty díly, který "stály za to". To stejný dělaj lidi s datadiskama k WoW. Za pár let i tenhle díl bude poslední, kterej stál za to:)))
      • Tak to není o tom že by lidi měnili názor...spíš se mění lidi.
        Viz u WoWka, ti co začínali u vanilla wowu většinou souhlasí, že od WotLKu to stojí za prd, ti co přišli později ještě berou Cataclysm atd...u wowka je ještě to, ze to jsou datadisky a přesto hru hodně prekopavaji a mění.
        U CoD je to prostě o tom, že každá"generace" má svoje CoD...ale u těch co jsou s CoD od začátku je většinou konstantní názor, že to za něco stálo Max do BO, takže na tom asi něco bude...
        • TheGGG
          já hrál i první CoD a baví mě to furt stejně... je to jen jednou za rok a zabere to 6 hodin... to mě nemůže omrzet...
      • Paulcz
        lidé mají krátkou paměť :)
  • predobjednáno
    • gratuluju ... to může udělat jen psychopat...
      • Jenom si předobjednal hru, o kterou má on vlastní zájem a hned je psychopat?

Taky gratuluju, takhle může přemýšlet jen blbec...
  • hahahahahaha nemam slov z teto serie se uz stal odpad davno ale tohle je fakt gooool :pppp
  • TheGGG
    a už nás dohnala korektnost... *1* *1* *1*
  • Onicom
    Akurat ked ma dostali na nohy bol Záver Traileru kde zacali ukazovat COD 4ku a som myslel ze spravia nejake prelinkovanie moderneho COD ze hrdinovia pojdu späť v čase a stretnut sa s tymito ludmi ako je Cpt Price MacTavish Ghost atd a ze vzkriesia tieto postavy a vytvoria novy Universe...
    To by bola BOMBA !
    Ale NIE !!! treba zarobit prachy na akciách kedze Black OPS 3 je odpad a nezarobil tolko milionov tak manazerske k*rvy to poriesili takto.
    A ked som videl toho k**ota Šéfa Designu Hipsterackeho tak uz mi bolo vsetko jasne preco je COD take ake Je!
    A ten mexican co rozpraval ze je to realistic shooter tak som myslel ze vymazem v Mozgu Spomienky na tento HNUS
  • Da sa, neurazi a pravdepodobne sa bude zasa dobre predavat ale posobi to tak ako nedavno prezentovany Doom. Ako genericka FPS zlepena z tych par co tu uz boli. Cele to na mna posobi ako Crysis mixnuty Halo mozno aj tym novym Doomom a par dalsimi. Nejak tam ten CoD uz moc nevidiet. Vyzera to ako vyplod anonymneho studia ktore dostalo presnu zakazku na podojenie zakaznikov a je to skoda lebo by sa mohli pokusit spravit aj konecne nieco ine. S tymto sa clovek tazko ztotozni oproti starym CoDom ktore mali predsa len iny feeling. Paradoxne mi z toho pride nejlepsi asi ten remaster. Predavat sa to bude, SP si asi kazdy prejde v ramci zachovania zdravia raz mozno dva krat a MP nahradi predchadzajuci "model" (kedze opatrne povypinaju par severov aby nebola ina moznost...:-) )
  • ad "fjůčr je šit": No a co jinýho byste chtěli?

Shrňme si alternativní možnosti:
    1) 2. světová je vyčerpaný téma, na tom se asi většina lidí shodne (osobně si myslím, že se z něj dá vyčerpat mnohem víc, ale jsem v menšině).
    2) Současnost (resp. blízká budoucnost/minulost), přiznejme si to, taky (podle mě je většinou i nudnější a míň výpravná, než WW2, ale to je můj soukromej názor). Navíc ji stále omílají jiný podobný hry (BF, MoH...). Děkuju, nechci.
    3) Období mezi (využité v BO1) - tady bych ještě viděl možnost využití, ale nepříliš velkou (chceme-li zachovat aspoň rámcově historický reálie).
    4) Cokoliv před WW2 (např. WW1) - nejde zpracovat autenticky a zároveň zachovat hratelnost CoD. Zákopový války prostě nebyly taková frenetická akční zábava. Kdyby se to zpracovalo neautenticky, tak by zase všichni brečeli, že "je to moc nereálný".

Takže zůstává buď budoucnost, nebo potom už leda tak jenom nějaká alternativní historie. Budoucnost je krok zcela správnym směrem, protože po ní se dá posouvat celkem libovolně a na rozdíl od historie si netřeba moc lámat hlavu s tím, jestli "to tak opravdu bylo / mohlo být" a záleží víceméně na fantazii tvůrců. Kromě toho, poslední díly se věnovaly právě tématu sci-fi konfliktů a prodejnost většiny z nich trhala rekordy. Tak už jenom z tohohle důvodu bude logický, pokud se tomuhle tématu bude ještě minimálně pár dílů věnovat.
    Ono je vždycky strašně lehký (a laciný) něco hodnotit, kritizovat a na něco si stěžovat, ovšem daleko obtížnější už je vymyslet, jak by se to dalo udělat líp, a samozřejmě ještě mnohem obtížnější než tohle je bejt schopnej to realizovat. :)
    • Slyšel si někdy výrok "Nemusíš být slepice, abys poznal smradlavé vejce"? To je takové zlaté pravidlo kritiky...
      • Jenže nekonstruktivní kritika je většinou bezcenná. Schází mi odpověď na otázku z úvodu komentáře...
        • To, že lidi preferujou různé dobové zasazení CoDu nemá nic společného s kritikou...
        • ja bych si tu ww1 dal radsi nez cokoliv jinyho, mozna te to prekvapi, ale tam se nehralo jen na zapadni fronte...
          na vychode to byla manevrovaci valka a kdyz uz nekde byly zakopy jako treba u zborova, tak tam cesi ukazali jak na ne

takovej balkan s jeho hornatym terenem, to by byla zuzo partyzanstina

a konec koncu i nakej masivnejsi frontalni utok na zapadni fronte by moh bejt epickej az hruza

k tomu si pridej ty archaicky zbrane, kde zalezi na kazdym vystrelu (no tady by to asi narazilo na odpor packovacu, ale i pro ne by to v zakopech mohlo bejt realny, by holt o neco vic pouzivali bodak nebo lopatku)

pohoda jazz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit