Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Infinite Warfare se vydá bojovat do vesmíru
2.5.2016 | Aleš Smutný
101 příspěvků
-
Tak to pardon, ale tohle je konečná... *11*
-
Kdo teda vlastně vyhrál? V COD se pořád bojuje a čas se také posouvá.
-
Tohle by se mi u líbilo (near future in space já rád), ale vzhledem k tomu, že to bude další CoD přes kopírák, tak raději nic nečekám. Ono je totiž jedno, jestli se to bude odehrávat ve 22. století nebo třeba během řecko-perských válek.
-
Veľmi sa mi to zatiaľ páči...SUPER!!!!!!!!
-
Z celé upoutávky mě nejvíc zaujala část s remasterem ještě tehdy relativně originální první MW, ale ten space and shit....nic moc
-
vypadá to docela dobře... snad se konečně dočkáme důstojného protivníka, protože v tomto mě poslední dva díly dost zklamaly... osobně mám ze všech CoD nejraději MW3, BO 2 a Ghost, takže uvidíme, kterým směrem se bude tato hra ubírat... hodně bych si zahrál něco na styl killzone série, což je asi jedna z nejlepších sci-fi fps her co kdy vznikla... obávám se ale, že toto bude mít do famózního killzone 2 a 3 daleko. Nepřátelé, asi zas budou jen sterilní high tech obleky na zabití... sakra, chtělo by to jednou konečně nějakou fakt dobře nadizajnovanou a stylizovanou nepřátelskou armádu... každopádně vzhledem k nedostatku fps her tento díl opět kupuji. Jinak fakt nevím, co bych hrál...
-
-
Hry jako total war jsou i na nekolik mesicu. Psal jsi ze si pry fanousek
-
-
mluvil jsem o FPS hrách..., ano stále hraji xcom 2 a gothic: armada a čekám na warhammer total war, ale pokud jde o fps, tak poslední co jsem hrál bylo nové halo (nebo BOIII, teď nevím co vyšlo později), tento rok ještě čekám homefront a pak už nevím co jiného... proto si zahraji i single v BF a CoD...
-
-
ještě si můžeš dát Fallouta 4, což je FPS v open world světě na pár desítek hodin. A nebo Shadow Warrior, Wolfenstein New Order, Dishonored, Call of Juarez ...
-
-
"Shadow Warrior, Wolfenstein New Order (i the old blood), Dishonored, Call of Juarez (všechny díly)" všechno jsem hrál a je to už nějakou dobu... F4 možná až dohraju (nebo vůbec spustím F3 a NV), nějak se mě do toho nechce...
těch FPS her prostě moc není a moje poptávka není uspokojena... -
-
hmmm, Condemned neznám... jsou to sice zombíci nebo co (viděl jsem jen pár vteřin YT), ale proč tomu nedat šanci, má to slušný známky... nemám to sice ve zvyku, ale díky za typ...
-
A co Condemned jednicku ? To je moje srdcovka a je to FPSm i kdyz tam se moc nestrili jestli de o tohle.
-
všechny díly FEARU jsem hral a kromě toho The Punisher jsem hrál i ty ostatní věci co jsi jmenoval... je to marný, pokud jde o FPS a TPS, už kupuju i hry s meta score kolem 50 %, protože ostatní už jsem hrál...
-
docela dobrá střílečka je F.E.A.R., hrál jsem ji poprvé vloni. Ale jen první díl. Pak Max Payne všechny díly. S.T.A.L.K.E.R., The Punisher, Assault on Dark Athena, Bulletstorm. Ale je fakt, že teď už se jich moc nedělá. Tak před deseti lety to byl nejpopulárnější žánr, teď bych řekl že se přešlo na rpg.
-
-
-
-
-
-
Z pouzity Space Oddity v traileru na CoD mam takovej divnej pocit.
-
Jeees...spejs bettls...kidz want lazoors...pořád se budou vymýšlet nové a nové kraviny jak kidy udržet a zaprasime hry mraky anonymních univerzií bez hloubky a nápadu.
V koutku duše doufám, že by třeba EA osvítil God Emperor of Mankind a dočkali bychom se třeba Battlefield:Warhammer40k...už existující vesmír s příběhem, pozadím, spoustou fans a prakticky předpřipraveným námětem na hru tohohle typu *sigh* -
chce to CoD s SP kampaní za skopčáka, neni to sice politicky korektní ale prachy by na tom vydělali tak nevim o co jde... *3*
-
Teda, skoro se až stydim. Ale tohle mě i docela zaujalo. Že bych si po 13 letech zase jednou zahrál Call of Duty?
-
-
nemusis sa, ja som si ten trailer konecne doma pozrel a tiez sa mi to paci. IW proste vedia robit tie wow scenare, to sa musi nechat. jasne, po 10ty krat uz to nie je take wow, ale toto sa mi pozdava.
-