Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Infinite Warfare se vydá bojovat do vesmíru
2.5.2016 | Aleš Smutný
101 příspěvků
-
oni jsou asi debilní, kdyby to radši přesunuli do minulosti tak bych si to snad i zahrál
-
-
ano tomášku... to je určitě zajímá, jestli by jsi si to zrovna ty zahrál...
-
-
mělo by zajímat, protože Tomášků se stejnym názorem je mrtě *3*
-
-
tak to je tady spousta tomášků, co má inteligenci houpacího koně... ale to už je dlouhodobý fakt, že jméno tomáš se většinou objevuje u né zrovna dvakrát bystrých lidí...
-
-
-
Call of Duty: Primal :-)
-
-
To byl vtip, pokud jsi to nepochopil :-)
-
-
-
Tohle by se mi u líbilo (near future in space já rád), ale vzhledem k tomu, že to bude další CoD přes kopírák, tak raději nic nečekám. Ono je totiž jedno, jestli se to bude odehrávat ve 22. století nebo třeba během řecko-perských válek.
-
konečně by to dáválo smysl
-
Ten strih, kamera a divnej blur - hra se posunula do budoucnosti, ale trailer do tezky minulosti.
-
Onicom
Akurat ked ma dostali na nohy bol Záver Traileru kde zacali ukazovat COD 4ku a som myslel ze spravia nejake prelinkovanie moderneho COD ze hrdinovia pojdu späť v čase a stretnut sa s tymito ludmi ako je Cpt Price MacTavish Ghost atd a ze vzkriesia tieto postavy a vytvoria novy Universe...
To by bola BOMBA !
Ale NIE !!! treba zarobit prachy na akciách kedze Black OPS 3 je odpad a nezarobil tolko milionov tak manazerske k*rvy to poriesili takto.
A ked som videl toho k**ota Šéfa Designu Hipsterackeho tak uz mi bolo vsetko jasne preco je COD take ake Je!
A ten mexican co rozpraval ze je to realistic shooter tak som myslel ze vymazem v Mozgu Spomienky na tento HNUS -
Dost už tohohle futuristického šitu! Multiplayer, kvůli kterému to všichni jak ovce kupují, už dávno nemá co říct. No a singl, kvůli kterému jsem to vždycky kupoval já, už naprosto ztratil všechno, co dělalo z Call of Duty skvělou hru - tedy zajímavé lokace, nápaditou akci a poutavý příběh. Jde ale jenom o to, že tahle hra utekla svojí původní generaci. Jde jim o kšeft! Mohli by navázat třeba na zajímavý koncept Vietnamské války z původního BO 1 (blbost, že tohle období je vytěžené), ale to by ty děcka nebavilo, protože by tam neměly ty svoje raketové baťohy, magnetické boty, laserové pušky a možnost postavě přebarvit vlasy...
-
-
je to hrozný co, že všechny lidi nebaví to co tebe... svět by byl mnohem jednoduší, kdyby všichni museli mít rádi to co ty...
-
-
On má pravdu je to furt dokola, na starém engínu a ještě od BO3 navíc z mnohem horším příběhem než vůbec kdy v COD byl... takže tohle mezigalakticé dobrodružství asi nebude o nic jiné bohužel. Už to začiná bejt únavné.
-
-
mě to baví každý rok víc a víc...
-
-
dont feed the troll...
-
-
Žádnej troll jenom holt jinak myslíci člověk noo *7*
-
-
I přes ten debilní konec a vlastně to předtím nehledě na ty Hw problémy ( kdy to furt v jednom kuse padalo a neukládalo) byla to celkem zoufalé.
-
-
Mp jsem dal těch 30hodin, neřikám že se nevrátím ale už jsem na to poskakování asi starej.
Nicméně, SP bylo teda nic moc, hrát se dalo a mělo nějaké světlé chvilky ale ve finále to byla spíše celkem zlost tak dobře pro tebe že sis užil já bych uvítal spíše něco na styl Titanfall s kampaní (2jka jí má mít a výjde možná už na začátku příštího roku tedy jasná koupě). -
já si to užil hodně jacku, skvělé akce, nečekané momenty, paráda... 6 hodin za těch blbých 1800 stálo...
-
Ale no ták vždyt už to bylo unavující po 50 zabíjet ty samé respawny vojáků... unudí to každého...žádná inovace a MP stál za starou bačkoru.
-
možná pro tebe, já si to užil....
-
-
-
-
-
-
Titanfall bez Titánů.
-
Teda, skoro se až stydim. Ale tohle mě i docela zaujalo. Že bych si po 13 letech zase jednou zahrál Call of Duty?
-
-
nemusis sa, ja som si ten trailer konecne doma pozrel a tiez sa mi to paci. IW proste vedia robit tie wow scenare, to sa musi nechat. jasne, po 10ty krat uz to nie je take wow, ale toto sa mi pozdava.
-
-
Poslední díly by měli vydávat pouze jako DLC, vždyť engine je stejný jen příběh, mapy a zbraně jsou nové.
-
Jeees...spejs bettls...kidz want lazoors...pořád se budou vymýšlet nové a nové kraviny jak kidy udržet a zaprasime hry mraky anonymních univerzií bez hloubky a nápadu.
V koutku duše doufám, že by třeba EA osvítil God Emperor of Mankind a dočkali bychom se třeba Battlefield:Warhammer40k...už existující vesmír s příběhem, pozadím, spoustou fans a prakticky předpřipraveným námětem na hru tohohle typu *sigh*