Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mmrrxx
    vsimol si vobec este niekto tu recyklovanu afriku z CoD2 ?
    • recyklovane je tu vsechno .. nebyla tam snad jedina vec, ktera by nebyla predtim v MW1 nebo 2 .. s jinymi kulisami ... jeste u zadne COD hry jsem nemel pocit, ze se mam jen dostavit do mistnosti, pockat na spawn a klikat ... a to vsechno s absolutne spatnym pocitem ze strelby .. MW1 a 2 me i pres svoji dementnost (na ktere je to vlastne cele postavene) bavili ale tohle je nastavovana kase bez napadu, zajimaveho provedeni nebo snahy o jakykoliv posun ..
      • tak to je tady nekdo asi slepej, nebo to spis nechce videt...rofl
  • survival s mikrofonem? ;)
  • http://www.metacritic.com/game/pc/call-of-duty-modern-warfare-3

User Score 1,7 mluví za vše..
    • User score 1,7 mluví bohužel leda tak o nějaké celkové náladě proti tvůrcům a distributorům, ne o kvalitě hry, kterou bych si troufal tvrdit, že sice většina hlasujících zkritizuje až za roh, ale stejně ji stáhne a celkem slušně si pár hodin zastřílí a pobaví se.
  • Tohle si fakt nekdo dobrovolne koupi? Prochlastat ty prachy=stokrat lepsi investice...
  • Po BF3 tu máme ďaľší predražený Moorhuhn, výborne *2*
    • tjn tak BF3 ala worms 3D neni o nic lepsi.....kazdymu se libi neco jinyho....
  • Jo ták on pan Smutný psal recenzi ina B3..., tak to jooo......
    • Naopak mi přijde, že je to tak správně, protože má nejlepší porovnání :)
  • Taky se sem připojím. Tedkon se ukázalo to co chtějí lidé. Buď dobrou grafiku a na H***NO hratelnost a nebo stejnou potažmo vylepšenou grafiku a lepší hratelnost. A že jsem píšete komentáře že to je sr**ka tak to si to rači nechte pro sebe. Ale musíme si uvědomit toto že na MW3 dělalo skoro jenom Sledgehammers a Infiniti jen tak nakouklo jaký to je no posuďte si obrázek sami. Já si mislím že BF3 a MW3 jsou spíše srdcové záležitosti a každý si koupí to co ho baví. Já jsem si koupil BF3 i MW3 protože obojí není stejné a bavím se u bojího. Stejně si to každý koupí kvůli MP. Můj verdikt na MP. BF3 - 9, MW3 - 9, A prominte za mojí češtinu jsem Dislektik.
    • tak to nesouhlasim,o grafiku nejde jelikoz jsem si battlefield 3 koupil na PS3 a preziju to.kampan B3 je strasna ale ja jsem hlavne na multiplayer a ten je uzasny.po zvukovy strance nema B3 zadnou chybu,je to proste masaz ve srovnani trapnych zvuku CoD.navic jde nicit prostredi,vcera jsem kempoval v budove a spadlo me to cely na palici protoze me nekdo videl a proste to zboril.dalsi vec jsou dopravni prostredky a pokud je nechcete,muzete hrat bez nich.nic proti CoD,ale od vyhozenych penez za black ops jsem moc rad ze vysla hra ktera me sedla a dala vse co potrebuji.u me vyhral B3 a uz se tesim na DLC (free) z B2
      • No to DLC je free jenom když máš limitovanou edici jinak stojí asi 400 kč.
  • Mám zasebou asi 70% singlu a je to klasickej MW..... Zběsilá akční jízda(ano nascriptovaná) s překvapivě dobře vystavěným příběhem(narozdíl od v recenzi tak vychvalovaného Killzone3)a s grafikou na vysoké úrovní(hraju na konzoli), která rozhodně nijak za ostatními konzolovými tituly nezaostává(asi až na jednu vyjímku).

Hra zatím splňila přesně co jsem od ní čekal a sledovat co se pánům Priceovi a Soapovi(no vlastně už....) přihodí mě zatím dost baví...., rozhodně víc než to co se dělo v Killzone 3(pouze můj názor)
  • Nečakal som od tejto hry veľa ... ale po dvoch misiách som mal dosť ..... takáto brečka čo z toho urobili proste jeden veľký humus *11*

Takže si to zhodnoťme ... v čom je táto hra lepšia ako BF3 .... eeeeeehm no samozrejme v ničom ....

*zvuky ako zo vzduchovky; slabá grafika; príbeh žiadny; pointa neexistuje; neskutočne easy hra; reálnosť totálne žiadna (sa nebudem diviť keď v ďalšich dieloch vam bude vybuchovať granát v ruke a vám sa nič nestane)

PS: Dobre sa uchechtávam na COD-čkaroch čo sa to snažia obhajovať ale nalejme si čistého vína ... je to neskutočna brečka *3*
    • To, že jsi ten příběh nepochopil neznamená že tam není :)
    • Žádný příběh? No nechci nic řikat ale BF3 mělo dost horší příběh, žádná reálnost COD nebylo realistický už od COD 1, neskutečně easy? tak nehraj na nejlehčí obtížnost a navíc tebe by bavilo furt jen pobíhat a umírat? ty by jsi se v tom určitě vyžíval, slabá grafika- no aspoň si to zahraje každej narozdíl od BF3.
      • no teba musi strašne baviť pobehovať po mape ako rambo a chytať od každeho plny zasobnik a veselo si skackať po mape ako zajac... hram to zo 4 urovni na tretej a je to uplne low tak nwm no ... *11* *11* *11* *11* *11*
  • Jedno se prostě Activision musí nechat, jsou to protřelí obchodníci. Proč uplácet pisálky v ČR, když se tak prodeje hry zvednou maximálně o desíty kusů. To radši přenechají EA a budou se jen smát.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit