Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Whoossain
    No je to už nějakej pátek, co jsem to hrál, to nepopírám *5*
  • deridon
    pokud si pamatuji dobře tak šlo hrat 1st i 3rd person
  • Whoossain
    Hidden & Dangerous není pokud vím FPS, ne?
  • Lituji je, ted díky hraní této skvělé hry nebudou mít čas na nic jiného
  • Cina ma byt novy svetovy policajt, takzvany "zlty bic" s proroctva. Treba im v predstihu vymyt mozgy a zbavit ich zbytocnej empatie. Hoc aj keby mali hrat zadarmo, tu ide viac ako o peniaze *3*
  • Kr.Pa
    A na český klenot Hidden and Dangerous jsi zapoměl, styd se!
  • karliczekk23
    No koukal jsem na videa, MW 3 jsem sice nehrál ale podle všeho jsem zaznamenal jenom mapy z MW 2 a MW, byla tam pouze jedna mapa co jsem neznal.
  • jj, cw v cod meni uplne styl hry, z public behani na tymove stani na miste a cekani na to, kdo se pohne driv :D
  • Přímo, Police quest: SWAT, byl interaktivní film :D
  • Tencent je pouze cinsky provider. Crossfire je jihokorejska hra. Pokud to nekdo chce zkusit u nas, tak zde http://crossfire.gamerage.com
  • Vrook
    Proč? Protože spousta lidí příjde unavená z práce/školy a nechtěj vymejšlet taktiky, jak obklíčit nepřítele, jak pokrejt všechen prostor atp., ale chtěj prostě vypnout mozek a rozstřílet pár z*rdů.
    Já mám rád oba typy her, soudě dle nálady.
    To je stejná diskuze jako neustálý nadávání na casual hraní. Prostě si musíte uvědomit, že pro většinu lidí, co hry hrajou, je to prostě stále volnočasová aktivita pro odreagování, né pro vypětí sil, mozkovejch závitů a trpělivosti.
  • Jo, pořídit si Modern Warfare 3.
  • tak zkuste clan war... tam je to už víc o taktice a ne jen nezhlavým běhání a fragování.. i když taky jak kdy *3*
  • No tak SWAT 1 a 2 boli hocičo len nie taktické FPS...
  • SWAT1/2/3/4
  • cumpi3
    ten policajt z CS na te strance :D
  • Spades
    Opakuji:
    Novy MOH:W MULTIPLAYER se ti zda takticky O.o
  • karliczekk23
    existuje nějaký návod jak to zprovoznit v Evropě ?? díky.
  • Evidentní snaha židozednářských struktur o zisk vlivu na čínském území skrze primitivní multimediální nástroje, kterými dokážou oslovit co největší masu lidí, hltající západní propagandu.
  • Whoossain
    Co třeba S.W.A.T. nebo Rainbow Six?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit