Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Starej dobrej Vietcong, to byly časy.
  • Whoossain
    Myslej tenhle Crossfire? http://crossfire.z8games.com/. Jestli jo, tak proti tomu je CoD opravdu víc hard core...
  • Taky mám radší menší tempo a více taktiky, člověka pak ten frag víc těší - svého času to dobře prezentoval Vietcong. Pokud jste nehráli týmově, bylo po nadějích na úspěch.
  • Hehe, kvôli tým vykastrovaným hláskom sa mi kedysi znechutil Counter Strike, to boli zážitky *1*
  • Redneck
    No jasně. To nechápeš, že děcka co se dnes fragujou v krutopřísnym COD a přitom si vyhrožujou pisklavejma hláskama a hatemailama se spoustou chyb, jsou daleko víc hardcore, než jsme byli mi, když jsme běhali s klackama po lese a hráli si na 2. světovou.
    Kup si někdy Bravíčko, abys nebyl tak pozadu *2*

A hlavně nikdy nehraj žádnou taktickou střílečku, furt jen to COD a nezapomeň to prokládat těma hatemailama.
  • Asi tak, jak je Shakira panna *3*
  • Ale na obranu COD musím povedať, že prvý diel svojho času nebol vôbec márny *3*
  • Vynikajúci bol Insurgency: Modern infantry combat. Vlastne taká Red Orchestra v modernom obdobií, naviac šírená zdarma. Ale netuším, či to ešte niekto hráva. Jak je niečo trošičku náročnejšie, tak sa to pre stádo stáva nezaujímavé... A tiež prvá Americas army celkom ušla.
  • no jo, mluvim o multiplayeru samozrejme
  • Nový MoH a GR jsou taktické střílečky? *8*
  • Takticke strilecky poznam jen tyhle:
    GRO
    GR Future soldier
    Medal of Honor warfighter
    Arma (to uz je spis simulace, i kdyz o tom taky pochybuju protože dnes pechota nebeha po lese nebo po poli, spíš dnes prevazuji konflikty v zastavanych oblastech, v domech a pod. a takove mapy arma nema pokud vim)
    Red orchestra (2. svetova nemusi kazdeho bavit)

takže vyber nic moc a za to muzou hry jako codko a battlefield a hraci kteri ty kraviny masove hraji
  • ja jsem teda ješte zadny codko nehrál ale koukal jsem videa na youtube a fakt nevim jak tohle muže nekoho bavit, porad jen behat a strilet. Proč lidi spíš nebaví strilecky kde se postupuje vic takticky a pomaleji? Ani není nutno dodávat že takových strilecek mnoho není. Z battlefieldu jsem mel podobny pocit jako z codka (bf jsem hrál).
  • "CoD je pro více hardcorové hráče".... To myslej vážně *1* *1* ?!
  • cumpi3
    CrossFire je prý střílečka pro masy, zatímco CoD Online je více pro hardcore hráče.

Samotná CoD Online prý je víceméně jen Modern Warfare 3 s free-to-play modelem a klientem pro Čínu.

to teda bude Hardore :D by mě zajímal ten CrossFre, kdyz CoD je více hardcore

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit