Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: WWII se chystá k invazi na PC s příkladnou výbavou
28.10.2017 | Adam Homola
70 příspěvků
-
Má nějaké domination nebo co to je kdy jeden tým drtí ten druhej a zároven zabírá pointy a artefakty. Děsná hlína tohleto *12*
-
vsak to. ked vidim nejake turnaje call of duty world cup apod, najradsej by som im ojebal tie gamepady o hlavy vsetkym doradu. Presne preto tam nieje ziadny recoil. Pojebane konzoly dodrbavaju aj inak dobre fps hry
-
konzole zabíjí hry
-
inak pravda. cod je proste filmova akcia. Akcny film s hernymi pasazami, nevidim v tom nic zle. len by to mohlo byt dlhsie
-
-2/12
-
To je zhovadilost i bez p2w. Battlefront2 to měl nicméně taky.
-
Mě nejvíc štvalo, že tě to jako nováčka bez výbavy posílá proti hráčům, co už mají zbraně vylepšené na max. - vyšší poškození, vyšší stabilita, prostě všechno. A graficky nic moc.
-
Ty cutsceny jsou fakt pusobivy. Umi to i zajimavej SP gameplay nebo to je porad stejnej COD?
-
1. Pulka lidi nehrala ani betu a jen kouknula na % na steamu.
2. Pulka lidi to hrala a napsala negativni recenzi protoze to je moc ''rychle'' a nenabihate 3minuty sniperovy do musky na poli.
Ja si myslim ze rychlost je uplne normalni pro nededka a mapy jsou neco jako v CSku a k tomu akorat pocet hracu, kde lamy nadavaji na malo hracu protoze potkavaji 2 hrace ktery nedokazou zabit. -
90 GB volného místa na disku
1. Má to o 20 GB víc jak třeba GTA 5
2. Má to singleplayer tak max na 6 hodin a totálně sračkoidní multiplayer (hodnocení na Steamu mluví jasně)
3. Nemůžou už konečně použit jiný engine než engine z roku 1998? -
tim hur
-
Gettysburg ma 4 hodiny
-
napr rainbowsix siege. Tiez tam behaju rozni sasci v maskach
-
a co ??? vsak to je multiplayer. Aj v inych hrach mas singleplayer kampan a mp zvlast, kde si mozes dokupovat rozne skiny a ine hluposti
-
preco by sa mali rozhodovat o kupe na zaklade hodnotenia z bety ? beta je na vychytanie chyb a nie hodnotenie na steame. to sa dostavi samo s plnou verziou
-
CoD: WWII chystá invazi na příkladně vybavená PC
-
aj infinite warfare bol super podla mna. jedine co od cod chcem, nova fyzika novy engine. moze to byt aj v roku 2900
-
Pretoze kvalita > kvantita a videl si niekedy stvorhodinovy film? Ja tiez nie a film si mozes pozriet len raz ale CoD si mozes zahrat aj viackrat a stale ta to bude bavit :D
-
CoD bude druha Nokia ak nezacnu inovovat.
Mozu to preskinovat aj do praveku ako farcry primal. Vzdy to bude ta ista arkadova kostra. Aj arkada sa da spravit vyborne a zabavne. Novy engine, nova fyzika, nove herne prvky. Za vsetkym je xbox a playstation. -
cod malo vzdy kratku kampan :D