Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ako ja mam cod rad a toto si urcite kupim. asi deluxe ediciu s mapou carentan. to je fakt klasika ta mapa.
    Ale niektore veci mi fakt vadia. CoD bola vzdy rychla, zabavna mp hra ale ta arkadovost je prehnana. Ziadny spatny raz zbrani. Si pamatam predtym v Carentane, vykukovali cez okna. S BARom si im len tak jemne po par nabojoch daval do hlavy, inak to skakalo jak prasa.
    To iste len s novym enginom a novou fyzikou a nieje tomu co vytknut. Dufam ze nabehnu na novy engine v buducnosti ti mantaci.

Ako priklad Rainbow six siege ktory ma dost velke cisla online hracov. Mix cs a cod, dobra fyzika, dobry engine, zbrane kopu.

za vsetko toto mozu tie pojbane konzole
  • jamar28
    Tak proč to bude mít tak kratičkou kampaň?
  • Jack1947
    Spíš 3 zbytek púovedená fotorealistická videa *3*
  • A čo to dokazuje ? Nič *15*
  • Presne. A o diskuzi vedle budou tito hateri obhajovat Wolf
  • CoD bylo vždy primárne o singlu
  • jamar28
    Tohle ale není návrat do druhé světové, tohle je prozatím (podle bety MP) jen návrat do jakési alternativní dimenze, kde černé nacistky dobývají Gibraltar a podobně. Maličká naděje je ještě SP, ale ať bude sebelepší, bude opět na nějaké 4 hodiny hraní.
  • To vis ze jo *15*
  • Na tuto hru by som dal paragraf zatvorit za mreze vyvojarov, ktory chcu za to vobec peniaze :D
  • cumpi3
    Me CoD nikdy nechytlo, ani prvni dil, ale onen hejt je fakt vtipny...kdyz vychazeli dily z budoucnosti, lidi nadavali, jak chteji u CoD navrat do druhe svetove valky a navrat ke korenum...zde to mate, tak nadavate
  • A staré Call of Duty sa hrajú tiež už poriadne dlhú dobu. A čo to dokazuje ? Nič, len ,že existujú ľudia, čo im stačí jedna hra na 20 rokov. Väčšina ľudí po pár mesiacoch v MP hre prejde na niečo iné.
  • TheGGG
    důvod proč se ty hry hrají je ten, že spousta lidí má slabý notebook a nic lepšího nerozjede a protože třeba jsou celý den ve škole v práci, na koleji atd, tak musí hrát tyto staré blbiny... když nabušené PC třeba mají, ale nemají na něj čas...
  • TheGGG
    singleplayer bude asi tradičně dobrý, ale mulťák mě nezajímá... grafika nic moc ale to není ani u novýho wolfa a dá se to snést. Takže až tak za rok
  • Nevim no, hral jsem betu a prislo mi to hrozny. Nudny mapy a cely se to hralo nejak divne. To ty predchozi CoD mi prisli mnohem lepsi.
  • MP zabava na desitky hodin. A pak vypnou servery.
    HL, Diablo 2, aoe, w3 a dalsi hry se hrajou uz dvacet let. Tak si pak povime co je zabava.
  • to nebylo trolovani
  • *realisticky ztvárněnými bojovými scénami (stydím se :-) )
  • Mart9
    Co je na tom? Prostě k tomu potřebuješ PC s příkladnou výbavou. Na takové PC se ta hra chystá. Jako já bych taky radši, kdyby neexistovalo národní obrození a všichni jsme mluvili německy, ale holt máme tu úžasně bohatou češtinu.
  • *1*
    https://www.youtube.com/watch?v=jHPOzQzk9Qo
  • Hlavu vzhuru, tim, ze si to patentoval Activision, se to (snad) nedostane do jinych her a muze to shnit jako cele CoD.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit