Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: WWII se chystá k invazi na PC s příkladnou výbavou
28.10.2017 | Adam Homola
70 příspěvků
-
To sa musí do každej diskusie privaliť mentálna spodina, ktorá hatuje všetko s názvom Call of Duty? Je to v prvom rade MP zábava na desiatky hodín. Zato, že ste socky a máte len pirátsku verziu s SP tá hra nemôže.
-
Jj 26% na Steamu *15* To nemají skoro ani ty největší sr....y.
-
Ta beta? To bylo něco příšerného! Díky ne!
-
Příběhová část traileru se mi líbí, herní část už nikoli. Nejde mi to dohromady. Příběh se tváří vážně, dramaticky a snad i s nějakou myšlenkou, ale v kombinaci s arkádovým bojem a někdy trochu kýčovitými scénami (Shermany se valí sněhem jako by to byly formule 1, Thunderbolty látají tak 5m nad zemí mezi stromy atd) to prostě rozbíjí pro mě tu atmosféru. Vždycky jsem říkal, že CoD by měl být film, ne hra. Spojit epické scény s nějakým seriozním příběhem se špetkou válečného drama a zmaru (což z traileru vypadá, že by mohl příběh splňovat), s realisticky stvárněnými bojovými scénamy (ve filmu) by musela být paráda v kině. Neříkám, že to musí být druhý "Ryan" (tam toho drama a zmaru bylo opradu hodně), ale kdyby se něco podobného natočilo byl bych jedině rád. Hlavně aby se to vyhlo kýčovitým scénám (ano, znovu to slovo), které byly ve Fury (pro mě zklamání..)
-
Kluci nerad rejpu, ale ten nadpis, to je čistá zhovadilost.....
-
Jak chlapci vymazali na Steamu to hodnoceni PC beta verze :D :D
-
ze te to trollovani bavi, zabava chudaku.
-
Tohle je graficky na uplne jiný urovní než Wolf, hlavne obličeje. Príbeh bude čekám taky lepší.
-
uz se nemuzu dockat, az mi budou upravovat matchmaking podle toho jak si kupuju/nekupuju ingame predmety za koruny.