Přejít na výpis diskuzí
Call of Juarez: Gunslinger je western jako od Tarantina
5.5.2013 | Aleš Smutný
73 příspěvků
-
musím len a len súhlasiť, mám odohraných niečo cez 50 hodín sp kampaňe, dokončenú ju mám na 100 % a toto leto keď bude čas sa chystám hru znova prejsť na najťažšej obtiažnosti :)
RDR je pravdepodobne dokonála hra :) -
človeče ty si trafil klinček priamo po hlavičke :) ach jaj stará dobrá klasika, si pamätám ako som demo hrával stále dokolečka :)
-
Bronson -"poslali mi uvítací výbor"
Cowboy-"Jo, ale vypadá to, že jsme vzali o koně mín."
Bronson-"Ne, vzali jste o dva víc..."
Asi první western, kterej jsem viděl, dodnes pro mě nepřekonatelnej a pokaždý, když slyšim Bronsa s harmonikou, tak mi běhá mráz po zádech.
Ale takový filmy se už dneska moc nedělaj.
http://www.youtube.com/watch?v=lyuwBW9lNa8 -
Já ho čet, neboj rejpale. To byl totiž přesně komentář k oné řádce...
-
Radši bych něco ve stylu Sergia Leoneho :)
-
hra kvůli který, jsem si xbox koupil *1*
-
Presne tak. Posledni dil tuhle serii podelal dokonale
-
nemusím si pouštět gameplay starších her :D začal jsem s hraním na osmibitech :)
-
Hele ja koupil novy Ghost recon na Ubishopu za 5$ ... tak co by ne :D
P.S.: To ze se z nich stali na PC hratelna hra az trictvrte roku po vydani je vec druha, ale za ty prachy -
příště zkus číst mezi řádky a na youtube si pustit gameplay nějaký starší hry, at vidíš ten rozdíl
-
Achjo, keeez by to nekdy vyslo na PC.
Snad jedina hra kvuli ktery me mrzi, ze jsem prodal Xbox... -
Protoze po neuspechu CoJ: Cartel jim pravdepodobne Ubi nedalo uz tolik penez, takze museli spolehat na downloadable title.
Logicky je tu sance, ze pokud se Gunslingerovi povede dobre, dostanou treba vic penez na dalsi dil. -
taky o tom přemýšlím od minulého týdne co se to tam objevilo. A zatím vahám, tak tu prosím o tom takhle pořád nepiš, nebo ti pak pošlu účet :D
-
Take je to v clanku zmineno. Stacilo by si ho precist. ;-)
-
jestli to nebude tím Že je to prostě hra! přihlas se do us army a tam si té reality užiješ dosyta.
-
Hehe :). Tak v létě se snad čas najde ;).
-
no jo, už čtyři měsíce mi to tu leží ještě zabalený a nedostal jsem se k tomu :D sakra už abych měl nějakej volnej čas. :D
-
Co zatim nechapu je to,ze tahle hra nebude "plny" titul, ale spise neco mensiho.
Proc to neudelat jako odnoz klasicke sagy CoJ, nicmene pekne aspon na 10 hodil kampane.
Taky by se k tomu krasne hodil multiplayer. Kdyz uz na PC nemame Red Dead Redemption,tak tohle mohlo tu diru krasne zalepit. -
Tak tak, RDR je srdcovka co se týče westernových her ;). Já nemám rád westerny co se týče filmů, ale hra mě chytla jak blázen :). Koupě vůbec nelituji :). Rozlehlost, hlášky, ovládání, možnosti, změna počasí - super!!! :)
-
ja nechapu jak se nekomu muze libit ten cel shading ja mam pocit ze mi to vypaluje oči nemuzu se na to divat nezvyknu si na to nikdy