Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cumpi3
    CoJ je má nesmírně oblíbená série...ale nic nepřekoná první díl, pokud do série opět nepřidají i jiné mise, než totální vyvražďovačky, jak tomu bylo v prvním díle s Billym *3* *4*
  • Neni. Bohuzel.
  • Taky jsem si při prvním pohledu řekl, jestli to není další DLC pro Borderlands 2
  • Ten Bound in Blood je taky Steam key?
  • Bohuzel ne. Jen scoreboard...
  • Jsem tak v patek koukal na par westernu a dostal jsem chut si neco zahrat a vzhledem k tomu, ze na PC neni RDR padla volba na CoJ. Predobjednal jsem si Gunslingera a ted k tomu parim Bound in Blood. Za 11 babek kopec stylovy zabavy.
  • Pořád mi to připomíná Borderlands :D. Jen otázka- bude to mít coop?
  • Simulátor ne, ale ta hra je lákává vlastně jen prostředím, přitom by přestřelky měly hrát prim. Rozhodně pokud by zbraně nějký ten recoil a timer pro další výstřel měly, byl by to určitě zábavnej MP
  • ucho
    jako taky mě to trochu láká, za ty peníze mi to přijde skoro zadarmo, už jen kvůli tomu prostředí :)
    jen mám strach, jestli to nebude jen nějaká krátká hříčka, ta cena je podezřele nízká :D a s takovou by to mohlo být do půl roku s 50% slevou... no nemít Bound in Blood, tak po tom skočím hned, takhle nevím. :)
  • Pokud chceš western simulaci, tak jsi tady na špatnym místě...
    Simulátor kovboje asi nic moc.. :D
  • Na greenmangaming.com je to po zadani kuponu GMG25-5GT67-87HJ9 za 11.25 dolaru... Bound in Blood se mi libilo (az na to hrozny FOV), mozna do toho pujdu po tomhle preview.
  • skvely prostrefi, namet...to vsechno na jednicku s hvezdickou. Ale ten gameplay...zas (schizo)freneticka (hyper)arkadova akce. Zbrane zadnej recoil, straslive presny, rychle strilejici, enemaci padaj po zasahu-jestli vubec nejaky hp maj (zlaty prestrelky z half-life, fear, far-cry), zase AI na bodu mrazu a zpomalovani casu, autoheal.... takovej potencial a nevyuzitej.
  • Inspirace Borderlands?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit