Přejít na výpis diskuzí
Call of Juarez: Gunslinger láká videem na pořádné odhalení
8.3.2013 | Adam Homola
36 příspěvků
-
Jsem jedinej komu to připadá jak RDR na nextgen? *14*
-
pěkné pěkné mooc pěkné!
-
Ten dnešní šedivej den je hnedka krásnější! Nechť to zůstane first person, ale za RPG prvky bych se vůbec nezlobil.
-
Tak doufám že na pc dostaneme pořádnej kovbojskej sandbox, snad poslední dobrej byl Gun.
Third person by mi nevadil, ale doufám že tam nebude chybět lukostřelba, tu mám rád... -
-
Gun. rozhodně stála za to...
-
Red Dead Redemption ?
-
-
zřejmě myslí pro PC
-
-
zřejmě ano *1*
-
-
-
-
Snad se to povede, drzim klukum polskym palce. Jejich Dead Island i prvni 2 Juarezy me zabavily na dlouho. Btw kdyby do noveho Juareze dali i kvalitni multiplayer, treba neco jako v Red Dead Redemption, tak by me nadseni neznalo mezi :).
-
Návrat k westernu je správnej krok *3*. The Cartel stal za ...
-
-
stál za to kdyby nebylo stupidních npc a jejich keců a ani ta hratelnost nebyla nic moc ale v celku to byl zajímavý kousek s krásnou přírodou moderní , ale nic moc proti BiB
-
starou belu *5*
-
-
Jsem rád že se vrací COJ na western. První dva díly jsou velice kvalitní, trojka je sh*t a čtyřka snad napraví reputaci.
-
Jo jo jo! Western já miluju *14*
-
Já se hodně těšim, ale bojim, že to bude jen malá hra (tím pádem kraťoučká), ale jinak se těšim. Vůbec nechápu, co si mám myslet o vypuštěném obrázku. Vždyť to má být FPS..
-
-
I s malým kašpárkem jde zahrát velké divadlo. *4*
-
mě to hlavně přijde jako cellshade :) Doufám že nejsem sám :) Přijde mi to jako hezčí borderlands (reálnější, detailnější) Uvidíme :)
-
-
Tak v tom s tebou plně souhlasím taky mi to přijde jako cellshade.
-
-
leč kdyby to bylo nakonec 3rd person, nezlobil bych se
-