Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja uz to dohrál 2x a teď jedu True West obtížnost. Musim říct, že bez zaměřovače a ukazatelů ta hra dostává nový rozměr. Človek se musí daleko víc krejt, šetřit náboje apod. Jinak za mne 9/10. Skvěle utracený prachy.
    • Ten TRUE WEST mě chytl ještě více :D. Fakt masakr hra. Takhle by se měly dělat všechny hry. Dokonalé ve svém účelu, bez zbytečných "kokotin" jako jsou mise kde letíte ve stíhačce a 10 minut mačkáte levé tlačítko na myši. Tohle je pravá FPS hra.
  • to vypravení jako napad zní skvele, akorat me odradila zminka že je to jak cod a taky že se tam leveluje. taky mp by se hodil. Proste jako pametnika prvniho dilu me to nelaka, to byla lahudka ty indianske stealth akce.
    Pritom si tou hrou udelali jmeno tak proč odklonili tu serii nekam uplne jinam? *7* To je asi tak nekdo vydela prachy a pak chce ješte vic tak začne vydavat arkady pro masy
  • Horst_Fuchs
    Celkem příjemný překvapení, nemám větší výhrady, snad jen to levelování si mohli odpustit. *5*
  • chtelo by to MP jako sul - docela by to mohla bejt sranda.
  • Odulin
    Líbí se mi to. Dobrá arkáda na odreagování. Trochu mi ale štve Techland s tím jejich enginem, kde se mi hra stejně jako u Dead Island při chůzi na klávesnici tak divně posekává..vyřešil to gamepad. Ale jinak spokojenost a ten styl vyprávění je supr. :)
    • o víkendu vyšel patch kterej to řeší + v cfg si teď můžes upravit i FOV
      • Odulin
        Dík za info. Já po prvním zahraní už pak klávesnici nezkoušel.
  • Ať si s tooh bere příklad CoD *1* Oni to vydaj za 300 kč a má to stejnou herní dobu jako CoD. Ale cod stojí něco o kolo 1200 Kč. *3* Ale hra perfektní. *14*
    • RakeW
      Nejsem fanda CoD, ale ten příměr ti, vzhledem k MP zaměření molochu od Activisionu, moc nesedí.
      • U mě třeba ano, já MP u CoD nehraji, takže pro mě je to příměr velice reálný... a když jsme u toho, myslíš, že MP z dob krále klacka by každý druhý rok vytahoval cenovku takhle vysoko? *1*
  • Jack1947
    Me to bavilo i kdyz, to nebylo nejdelsi duely a vubec styl hry vypravenim, ktery vyustil nakonci k rozhodujicimu kroku. Humorne dobrodruzstvi kovboje ktery vypravel svuj zivotny pribeh byl zabavny , Samozrejmne nebyla to asi plnohodnotna hra ale zabavna byla (pokracovani uz vubec) secteno 2x podtrzeno nezbyva nez se znamkou 8/10 souhlasit.
  • Konečne po dlhej dobe hra s westernovou tématikou...
    Ten soundtrack v predposlednej kapitole je proste boží... *5*
    http://www.youtube.com/watch?v=uJXwLwcoun0
  • Rozhodně výborná hra, se skvělým hlavním hrdinou/vypravěčem, perfektním pocitem ze střelby, stylovou grafikou (i když jsem se toho semi-cel-shadu bál), krásnou hudbou a ještě lepšími zvuky jako celek. Škoda jen té herní doby (u mě na medium 5 hodin), ale new game plus s obtížností true west to zachraňuje, spolu s arcade modem a duely. Za sebe mohu říci, že je to další díl CoJ (kromě Cartelu, toho se štítím), který jsem dohrál na jeden zátah. Hral jsem jedničku - Bomba, hrál jsem Bound in Blood - Bomba, hrál jsem Gunslingera - Bomba. Prostě ten nejlepší western pro PC (skoro i jediný)
  • kdo by prekladal tuto hru veď tam sa kecá 8 hodin v kuse *1*
    • KAždá kvalitní hra by měla být v rodném jazyce :) Něco málo rozumím, ale není to ono ..
      • Tilwaen
        Buď rád, že to není v rodném jazyce vývojářů *3*
        • Dlaczego? Państwo nie rozumieją polskiego? *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit